Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Για εμάς, τους Έλληνες!

Γράφει ο ΛΥΚΙΟΣ.
Φίλοι επισκέπτες και αναγνώστες του Καταχθονίου Δαίμονα, σας χαιρετώ!

Μέσα από αυτόν τον ιστοχώρο επιχειρώ να διεγείρω και να αφυπνίσω τις συνειδήσεις των Ελλήνων. Ποιών Ελλήνων; Ποιοι είναι σήμερα οι Έλληνες; Έλληνας είναι όποιου η ταυτότητα αναγράφει ως καταγωγή την Ελλάδα;  Όποιος κατοικεί μήπως στην Ελλάδα; Όποιος γεννήθηκε από τυπικά Έλληνες γονείς;
Όχι! Η ιδιότητα του Έλληνα είναι άλλη. Οι αληθινές και διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού, προσδιορίζουν και την ιδιότητα του Έλληνα. Εκτός από την αυτονόητη γονιδιακή ιδιαιτερότητα του ελληνικού DNA (το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα ψυχικά και πνευματικά χαρακτηριστικά του Έλληνα), ως βασική απαίτηση στην απόδοση της ιδιότητας σε κάποιον είναι η ενεργοποιημένη συνείδηση της ιδιότητος, η γνωσιακή και  ψυχική αφύπνιση και η διατήρηση της κληρονομικής συνέχειας από τους προπάτορες. Έτσι οι γονιδιακά Έλληνες της Μ. Ασίας της Τουρκίας (Ιωνίας), δεν είναι και πραγματικά Έλληνες γιατί δεν αρκεί η γονιδιακή ταύτιση αν λείπει η συνειδησιακή ελληνική αφύπνιση. Αντίστοιχα λοιπόν, οι γεννημένοι στην Ελλάδα αλλόφυλοι που έχουν ελληνική παιδεία και ίσως συνείδηση, δεν είναι πραγματικά Έλληνες αφού τους λείπει η εγγενείς ιδιότητα του γονιδιακού Έλληνα.

 Το μέγα ερώτημα τίθεται από το αν οι γονιδιακώς γνήσιοι Έλληνες, οι οποίοι αμιγώς απέκτησαν την «ελληνική» παιδεία της σύγχρονης Ελλάδας, καθώς και την αντίστοιχη νεοκουλτούρα του σημερινού νεοέλληνα,  μπορούμε να τους θεωρήσουμε αυθεντικούς Έλληνες.
 Είναι πασιφανές ότι ο σημερινός νεοέλληνας, ο οποίος γύρισε περιφρονητικά την πλάτη στους προγόνους και την ιστορία του, που κατέπνιξε πλήρως κάθε σκίρτημα της ψυχής του για πνευματική ανάταξη, κάθε ανησυχία για αναζήτηση της τελειότητος και της Αληθείας, που εξάντλησε το πνεύμα του στην εντρύφηση της δογματικής και ενίοτε σκοταδιστικής «επιστήμης» του, της απόλυτης και αυτιστικής εξειδίκευσης και της απύθμενης κενότητος της ηθικής του, που ανέδειξε την ιδιοτέλεια και την απληστία, τον ατομισμό και την αλαζονεία, την ανοησία και την ηλιθιότητα, ως νέες «αξίες» και τώρα απολαμβάνει την χλεύη των άλλοτε βαρβάρων μιμητών μας, δεν είναι ο αυθεντικός και διαχρονικός Έλληνας.
  Σε μία εποχή, την πιο κρίσιμη για την ιστορία της ανθρωπότητας, κάποιοι -αρχαίοι- εχθροί μας φρόντισαν να μας αφαιρέσουν το γνώρισμα.  
 Εργάσθηκαν επισταμένα και μεθοδικά σε αυτό! Αναίρεσαν την σημαντικότερη ανασχετική δύναμη που θα μπορούσε να απειλήσει τα σχέδιά τους. Τον Ελληνισμό. Το Φως! Θέλουν να επιφέρουν μόνιμα το έρεβος στην ανθρωπότητα. Είναι κοντά, πολύ κοντά στον στόχο τους. Σχεδόν τον πέτυχαν! Θέλουν να υφαρπάξουν γρήγορα την νίκη. Βιάζονται πολύ! Δεν έχουν χρόνο…  ο χρόνος τους τελειώνει!
  Όμως, παρόλα αυτά το «παιχνίδι» ακόμη δεν έχει κριθεί! Επιφυλάσσει εκπλήξεις. Εκπλήξεις δυσάρεστες για αυτούς που νόμισαν ότι θα γκρεμίσουν την Θεία νομοτέλεια.  Για αυτούς που απεργάζονται εκ φύσεως την διαβολή, την καταστροφή και το χάος.
  Ο μεγαλύτερος εφιάλτης τους, αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά! Η κρίσιμη μάζα των Ελλήνων (των αυθεντικών) έχει ήδη συσταθεί. Είναι παντού και πουθενά. Μαζί τους και οι Παλαιοί. Οι προπάτορες.
 Ο πόλεμος ξεκίνησε! Ο τελικός.

Διαλέξτε «στρατόπεδο» κύριοι και κυρίες. Με το Φως ή με το Σκοτάδι.
 Όσοι διαλέγουν το Φως, είναι οι ευπρόσδεκτοι εδώ, όσοι είναι απ’ την αντίπερα όχθη ας κάτσουν κι αυτοί για να φοβηθούν.  Να δουν τι τους περιμένει.
  Οι συντεταγμένοι με το Φως, ας αγρυπνούν. Ας μαθαίνουν. Οι εξελίξεις τρέχουν με ασύλληπτη ταχύτητα. Σε πολλά επίπεδα. Σε πολλές διαστάσεις. Γρηγορείτε!  Να είστε έτοιμοι για όλα. Θα βιώσουμε καταστάσεις που δεν βίωσαν οι άνθρωποι τα τελευταία 20.000 χρόνια.

  Οπλιστείτε με όπλα ψυχής, μετουσιώστε τα Δελφικά Παραγγέλματα και τις διαδαχές του Χριστού στην ζωή σας. Χωρίς φόβο και χωρίς δέος. Με αγάπη και μόνο με αυτήν.
  Όσοι από εσάς βλέπατε μέχρι τώρα μέσα σας να διαφέρετε έντονα από την μάζα, όσοι νιώθατε «παρείσακτοι» στην νεοελληνική νοοτροπία και ποτέ δεν την ασπασθήκατε ούτε στο ελάχιστο, όσοι δεν περνάγατε καλά όταν οι «άλλοι» το γλεντούσαν και ένιωθαν την μακαριότητα της εφήμερης καλοπέρασης χωρίς αύριο, όσοι νιώθατε ως τώρα την ύλη απλά ως αναγκαίο κακό και θησαυρό την γνώση, την σκέψη και τον λόγο, τότε ναι, ανήκετε στους αυθεντικούς! Οι προπάτορες είναι εδώ και σας αναζητούν. Ανοίξτε τα αυτιά και τα μάτια της ελληνικής ψυχής σας και συνταχθείτε στο κάλεσμά τους.
  Εφ’ όπλου λόγχη…. 
Να είστε έτοιμοι για την μάχη των μαχών.
Μαζί σας,
ΛΥΚΙΟΣ.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.