Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ 11-03-2012



Ο "Σταθμός" είναι  ο καθημερινός τόπος συνεύρεσης επιχθόνιων και εξωκοσμικών συνιστωσών. 
  
Ας επιβιβαστούμε όλοι μαζί στο "Ελληνικό" σκάφος για το ταξίδι μας στο Φως!


7 σχόλια:

  1. Την καλημέρα μου σε όσους πιστούς παρέμειναν. Όσοι τελείωσαν την "αποστολή" τους εδώ και επέστρεψαν στην μαμά τους, καλή συνέχεια στο έργο τους.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανόητε μικρόνοα, προσπάθησε να αντιληφθείς ότι οι προσπάθειές σου δεν έχουν αντίκρισμα εδώ. Στον ιστοχώρο αυτό, άτομα της δικής σου ποιότητας δεν χωρούν. Κάθε κακόβουλο σχόλιό σου θα διαγράφεται. Ασχολήσου λίγο με τον εαυτό σου και ζήτα την βοήθεια ειδικού. Περαστικά.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  3. Καταχθόνιος Δαίμων (ΛΥΚΙΟΣ)Mar 10, 2012 08:25 AM

    Α-Ω σε ευχαριστούμε για την σύντομη παρουσία σου στον ιστοχώρο μας και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στο ταξίδι της αναζήτησης και της εξέλιξης. Αντίο.
    ΛΥΚΙΟΣ.
    ...................................................................
    Καταχθόνιος Δαίμων (ΛΥΚΙΟΣ)Mar 10, 2012 04:21 PM

    Την καλημέρα μου σε όσους πιστούς παρέμειναν. Όσοι τελείωσαν την "αποστολή" τους εδώ και επέστρεψαν στην μαμά τους, καλή συνέχεια στο έργο τους.
    ΛΥΚΙΟΣ.
    .................................................................

    ΓΙΑΤI?HΤΑΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΟ?!...ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφόσον μας χαιρέτησες, ανταποδίδουμε τον χαιρετισμό με τις καλύτερες ευχές μας. Δεν έπρεπε;

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα σε όλους και σε όλες. Εκανα μια γρήγορη ανάγνωση των διαφόρων σχολίων και προς μεγάλη μου έκπληξη είδα ότι υπάρχουν πολλές διαπλοκές. Χωρίς να ξερω το λόγο και δεν με αφορά εξ' αλλου, απευθυνόμενος στον διαχειριστή και διαδικτυακό φίλο ΛΥΚΙΟ θα ήθελα να τον συγχαρώ για τον χειρισμό και την προσπάθεια του να διατηρήσει τον ιστοχώρο αυτό αμόλυντο από κακόβουλους και παρείσακτους εισβολείς.
    Είναι στενάχωρο να διαπιστώνει κανείς ότι μέσα από αυτή την ανελέητη ελευθερία λόγου εκφραζόμενη χωρίς όρους και φραγμούς είναι κρυμμένοι κάποιοι ή κάποιες οι οποίοι κουβαλάνε παιδικά ίσως κατάλοιπα & απωθημένα, στοχεύοντας τους λιγοστούς αξιόλογους ανθρώπους που θέλουν να αναπτύξουν και να παρουσιάσουν κάτι το τελείως διαφορετικό!
    Όχι δεν μ’ αρέσει να παρουσιάζομαι ως αυστηρός επειδή η επιλογή μου να απέχω από περιττούς σχολιασμούς για μένα μόνο τροφή αναζήτησης και εξέλιξης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Η απόφαση μου να καταθέτω τις σκέψεις και απόψεις μου σε αυτόν τον χώρο έγινε μετά από αρκετή αναζήτηση στο διαδίκτυο και ευελπιστώ ότι ο χώρος αυτός θα συνεχίσει να εξελίσσεται και ν’ αναπτύσσεται όσο υπάρχουν άτομα με ανοικτά μυαλά!
    Λύκιε όσο μπορώ και διαθέτω χρόνο θα επικοινωνούμε . Περιμένω το νέο σου άρθρο.
    Φιλικά
    ΧΙΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλτατε Χίλων,
    πράγματι οι επισημάνσεις σου είναι εύστοχες και δυστυχώς πραγματικές. Όμως δεν μας πτοούν οι ανθρώπινες αυτές συμπεριφορές καθότι είναι αναμενόμενες και εν μέρει φυσιολογικές. Απλά τις αγνοούμε και συνεχίζουμε. Αργά ή γρήγορα θα διαχυθεί το μήνυμα σε όλους, ότι ο χώρος μας έχει συγκεκριμένο στίγμα με σαφή όρια και στόχους.
    Ταυτιζόμενος απολύτως με την γραμμή σου, δημιούργησα ειδικό χώρο για τις χαλαρές κουβεντούλες που σε κάποιους αρέσουν, ενώ διατήρησα τον ΣΤΑΘΜΟ για τις συζητήσεις του δικού μας γούστου. Όλοι κατανόησαν την διαφορά και ο καθείς, αναλόγως την διάθεσή του, μπαίνει εκεί που επιθυμεί. Μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα, με εξαίρεση κακόβουλους διαβολείς τους οποίους αντιμετωπίζω όπως αρμόζει.
    Όπως και μόνος σου είχες εγκαίρως αντιληφθεί, κάποιος ή κάποιοι τερμάτισαν τον ρόλο που είχαν αυτόκλητα αναλάβει και έτσι τελείωσε η «ειδική αποστολή» τους, ίσως και λίγο ανώμαλα, λόγω απρόσμενων γι’ αυτούς εξελίξεων… όταν βρήκαν τοίχο!
    Εξάλλου είπαμε ότι ο καθένας κερδίζει τον σεβασμό και την αναγνώριση που ο ίδιος καλλιέργησε. Ότι έσπειρε, θέρισε!
    Μόλις βρω λίγο χρόνο θα ετοιμάσω αυτό που σου υποσχέθηκα. Σύντομα!
    Με πολύ εκτίμηση,
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.