Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΥΡΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ;

Γράφει ο ΛΥΚΙΟΣ.

 
  Το σιωνιστικό σχέδιο που βρίσκει πλέον και φανερά την εφαρμογή του στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, απροκάλυπτα και προκλητικά επιταχύνει τις εξελίξεις προς την επίτευξη του τελικού του στόχου, ανεμπόδιστα!
  Πράγματι ανεμπόδιστα;
Από καιρό τώρα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αντιλαμβάνονται την εξύφανση των μυστικών σχεδιασμών ενός κέντρου παγκόσμιας δύναμης και επιρροής, που μπορεί κρυφίως να κινεί τα νήματα των παγκόσμιων εξελίξεων σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο, σε επιστημονικό αλλά ακόμη και σε φιλοσοφικό επίπεδο. Κάποιοι διάβασαν «τα Πρωτόκολλα της Σιών», κάποιοι αντελήφθησαν τις μεθοδεύσεις από τεκτονικές στοές, ροταριανούς ομίλους, λάιονς, μυστικά μυητικά τάγματα, κτλ και μερικοί τέλος αντελήφθησαν ότι κάποιοι τους «στρατολογούσαν» για να επανδρώσουν «δεξαμενές σκέψεις» (think tanks) από όπου κάποια στιγμή θα επιλέγονταν για να αναλάβουν συγκεκριμένο ρόλο, με ανταλλάγματα ευτελούς ηθικής αξίας (χρήμα, εξουσία). 

  Αυτό το μυστικό κέντρο, το είπαν πολλοί «Σιωνισμό». Μίλησαν για κέντρο υποκίνησης κρυφών μεθοδεύσεων, προκειμένου να παραλάβει δολίως την εξουσία της ανθρωπότητος σε παγκόσμια κλίμακα και να μπορέσει κάποια στιγμή να συγκεντρώσει ανά χείρας του, την απόλυτη διακυβέρνηση του πλανήτη. Μια υπόθεση που ξεκινά πολλές χιλιάδες χρόνια πριν το σήμερα! Πολλές οι ενδείξεις, αλλά και οι αποδείξεις. Γνωστός και ο λόγος που επιδίωκαν τον σκοπό τους υπομονετικά και στωικά τόσο χρόνο…
  Μήπως είναι η  ματαιοδοξία της εξουσιομανίας και της συγκέντρωσης πλούτου στα χέρια τους ο λόγος; Μήπως η μανία εκδίκησης των αρχικώς ισχυρότερων διωκτών τους και νυν θυμάτων τους; Όχι! Μακάρι να ήταν τόσο απλά και «ανθρώπινα» τα κίνητρα…Δεν είναι όμως!
  Η ταυτότητα των παγκόσμιων αυτών επίδοξων εξουσιαστών, δεν είναι ανθρώπινη.
Αν ήταν, θα υπέκυπταν στην ανθρώπινη νομοτέλεια και οι επιδιώξεις τους θα είχαν αναλογικά εφήμερα αποτελέσματα. Θα ήταν τρωτές όπως και οι υπόλοιπες ανθρώπινες επιδιώξεις και μεθοδεύσεις, που σύντομα αποκαλύπτονται και αποδυναμώνονται. Είναι οι πιο καλά μελετημένες μεθοδεύσεις που έδρασαν και δρουν στην ιστορία της ανθρωπότητος διότι έχουν επενδύσει ακριβώς πάνω στην ατέλεια και την αδυναμία της ανθρώπινης φύσης. Με απόλυτα επιδέξιους χειρισμούς της ανθρώπινης ιδιοσυγκρασίας, κατάφεραν να καθορίζουν τις συμπεριφορές  των ανθρώπων σαν να ήταν πιόνια τους. Κατάφεραν να κατευθύνουν τις μάζες, να υποδεικνύουν συμπεριφορικά πρότυπα μαζικοποίησης , οπαδισμού, φανατισμού και υπερκαταναλωτισμού. Έφτιαξαν θρησκείες που τις προσάρμοσαν στους εκάστοτε πολιτισμούς. Έφεραν τον σκοταδισμό και το έρεβος θέλοντας να πνίξουν την ευγενή ανθρώπινη πλευρά της πνευματικότητας και της ελεύθερης εξέλιξης. Ήθελαν τον άνθρωπο-«έρπων», όχι τον άνθρωπο-«άνω-θρώσκων».  Οι επικυρίαρχοι ήθελαν τον άνθρωπο έξω από την φυσική του ροπή, την ανέλιξή του. Ήταν και είναι εχθροί του ανθρώπου.
  Όμως, σήμερα όλοι βλέπουμε ότι υπάρχει μια πολύ μεγάλη επιτάχυνση των εξελίξεων που μεθοδεύει το παγκόσμιο αυτό κέντρο. Εξωθεί βεβιασμένα και απροσχημάτιστα-απροκάλυπτα πλέον τις εξελίξεις. Γιατί βιάζεται; Γιατί δεν νοιάζεται πλέον αν γίνεται αντιληπτό και για το ότι αποκαλύπτεται;    
  Αν δεχθούμε ότι το σύστημα εδώ και πολλά πολλά χρόνια φρόντιζε να κρατά την ύπαρξη και τους σκοπούς του κρυφά, τι είναι αυτό που συμβαίνει σήμερα και δεν ενοχλείται από τις διαρροές και την σταδιακή αποκάλυψή του; Μήπως όλα πλέον είναι έτοιμα και οι λόγοι απόκρυψης άρθηκαν αφού πλέον το σχέδιο δεν κινδυνεύει να ανατραπεί; Είμαστε τελικά στο τελικό στάδιο της εφαρμογής του;
  Φαίνεται λοιπόν ότι η απάντηση είναι, ναι σε όλα! Ακριβώς αυτά συμβαίνουν.
Δημιουργήθηκαν οι υποδομές, η «φιλοσοφία», η «επιστήμη», το ψυχικό και ηθικό υπόβαθρο των μαζών, όπως ακριβώς είχαν σχεδιάσει για την επίτευξη του τελικού τους στόχου και μαζί τους κλείδωσε καλά η φυλακή της ανθρωπότητος.
   Φυλακή χωρίς δυνατότητα απόδρασης…
Έτσι θα ήθελαν! Έτσι νομίζουν!
Μπορεί να «σπούδασαν» πάνω στην ανθρώπινη φύση και να την έλεγξαν, αλλά αγνόησαν την Θεία Νομοτέλεια. Αγνόησαν ότι πέρα και πάνω από αυτούς, υπάρχει η κυρίαρχη δύναμη επιβολής του Θείου Νόμου. Ανυπέρβλητη.
Ανέτρεψαν θεμελιώδεις αρχές της ισορροπίας. Η ανάδραση στην δράση τους θα είναι αναπόφευκτη.
 Περίπου επτά δισεκατομμύρια ανθρώπινες ψυχές, επέλεξαν να βιώσουν ενσάρκως το μεγάλο βίωμα που επιφυλάσσουν οι μέρες μας. Οι περισσότερες που συγκεντρώθηκαν ποτέ, από αρχής της ανθρωπότητος! Μαζεύτηκαν σχεδόν όλοι…
Οι επίδοξοι παγκόσμιοι κυβερνήτες, τα ετοίμασαν όλα: κυβέρνηση, θρησκεία, νόμισμα, οικονομία, κουλτούρα, στρατό, αστυνομία, νόμους. Ισοπέδωσαν τις ιδιαιτερότητες. Τσαλαπάτησαν τις ελευθερίες, τα δικαιώματα, την σκέψη, τον λόγο, την παιδεία.
 Τυλίγουν σφικτά το ζωνάρι γύρω από τις κοινωνίες και αυτές ασφυκτιούν. Οι «φωνές» πια δεν τους φοβίζουν, αφού ξέρουν πώς να τις κατευνάζουν: άρτον και θεάματα για το φιλοθεάμων ηλίθιο κοινό, ξύλο και τρόμο για το ανήσυχο και αγανακτισμένο, αίμα και θανατικό στους εξεγερμένους.
  Οι συνθήκες φαίνονται έτοιμες για το μεγάλο «μπάμ» και από τις δύο πλευρές. Οι Σιωνιστές από την μία μεριά, με την Νέα Τάξη Πραγμάτων, έστρωσαν το χαλί για την μια και αδιαίρετη Παγκόσμια Κυβέρνηση της απόλυτης τυραννίας και του απόλυτου εξευτελισμού του ανθρώπου, ενώ από την άλλη η εξισορροπητική δύναμη των αφυπνισμένων επικουρούμενες από τις υπερβατικές δυνάμεις που συγκλείνουν προς βοήθεια. 
Βοήθεια που έρχεται να αποκρούσει την υποχθόνια διαβολή, η οποία απειλεί την ανθρώπινη υπόσταση στην ουσία της. Βοήθεια που ελκύσθηκε αυτόματα από την Νόμους της Φύσης, της Δημιουργίας. Η Φύση θέλει την ισορροπία! Αμβλύνει την πόλωση. Βοήθεια πολυεπίπεδη και πολυδιάστατη. Πνευματική, ψυχική, υλική!
Βοήθεια που θα εισπράξουν αυτοί που είναι έτοιμοι να την υποδεχθούν. Αυτοί που εργάσθηκαν και εργάζονται στον εαυτό τους, βλέποντας το δίκτυο (matrix) από μέσα, αλλά κυρίως απ’ έξω! Αυτούς ακόμη που εργάζονται και για τους άλλους, εκτός από τον εαυτό τους. Όσοι περισσότεροι, τόσο αποτελεσματικότεροι.
Η σύγκρουση θα είναι αναπόφευκτη και κολοσσιαία. Θα κριθεί η επικράτηση του Φωτός ή του Ερέβους. Με τεράστιες απώλειες εκατέρωθεν.  Η σύγκρουση των γιγάντων, είναι προ των πυλών. Να είμαστε έτοιμοι εσωτερικώς και εξωτερικώς. Όπλο των ανθρώπων το Φως στην καρδιά τους. Όπλο των απάνθρωπων το σκότος στο μυαλό τους.
  Να είστε έτοιμοι για την μάχη των μαχών. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά εσείς και οι οικείοι σας, προετοιμαστείτε υλικά σε υποδομές και εφεδρείες. Να είστε ετοιμοπόλεμοι για έναν «πόλεμο», που δεν θα θυμίζει σε τίποτε αυτούς που μέχρι τώρα ξέραμε…

ΛΥΚΙΟΣ.




(αφιερωμένο στον Χίλων)

48 σχόλια:

  1. ΛΥΚΕ ΜΟΥ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!!!!!
    ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
    ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΩ.
    ΤΡΕΧΩ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΩ.
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αόρατε, την καλημέρα μου και σε εσένα!
      Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  2. Την θερμή μου Καλημέρα στον φίλτατο Λύκιο. Ενα απλό ευχαριστώ για την αφιέρωση του θεσπέσιου άρθρου σου θα ήταν λίγο!
    Σε θεωρώ απο τις λίγες φωνές που μπορούν να αφυπνίσουν πλέον την ανθρωπότητα. Συνέχισε όσο μπορείς και αντέχεις. Οι απόψεις σου με βρίσκουν σύμφωνο στο μεγαλύτερο μέρος του κειμένου. Υπάρχει όμως μια μικρή απόκλιση στις απόψεις μας όσον αφορά τις επερχόμενες εξελίξεις (αναφέρομαι και στους σχολιασμούς σου του ΣΤΑΘΜΟΥ 12-03-2012). Για την ακρίβεια δεν θα το έλεγα απόκλιση αλλά την προσπάθεια μου να αποδεχτώ την επικείμενη επέμβαση άλλων σκοτεινών δυνάμεων και τον εσωτερικό πόλεμο εντός των πυλών. Για να γίνω πιο κατανοητός και να μην θεωρηθώ αμφισβητίας, οι δίαυλοι μου είναι πάντα ανοικτοί και δεκτικός σε όλες τις πληροφορίες που λαμβάνω, αλλά συνάμα έχω την έντονη πίστη (ελπίζω να μην θεωρηθώ ονειροπόλος) ότι οι άνωθεν δυνάμεις δεν θ΄ αφήσουν τις σκοτεινές δυνάμεις να επέμβουν και να επικρατήσει μετά την αποκάλυψη αυτή το χάος…. Η μεγάλη αλλαγή της ανθρωπότητας έρχεται και κορυφώνεται στο έτος αυτό, όπως έχω αναφερθεί και σε άλλους σχολιασμούς μου, με την εσωτερική αφύπνιση και την επιλογή καθενός από εμάς να διαλέξει στρατόπεδο. Οι αλλαγές θα είναι πολλές και αναπάντεχες. Θα ζήσουμε σαφώς τρομερές καταστάσεις χωρίς όμως κατ΄εμέ καταστροφολογικές συνέπειες!
    Θα μπορούσα να γράψω πολύ περισσότερα μα δεν νομίζω ότι όλες οι σκέψεις μπορούν να αποτυπωθούν σε σχολιασμούς.
    Για άλλη μια φορά σ' ευχαριστώ πολύ φίλε Λύκιε για την παρουσία σου στον Ιστοχώρο.
    ΧΙΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΕ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ . ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΛΥΚΙΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕ ΟΡΝΙΘΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε που νομίζεις ότι εδώ μπορείς να διαβάλεις και να τρολλάρεις, σε ενημερώνω ότι είναι οι τελευταίες αναρτήσεις σου που δεν θα διαγράψω. Εάν θεωρείς ότι μπορείς να καταχράσαι την φιλοξενία μου, θα σε διαψεύσω. Είμαι φιλόξενος σε αυτούς που σέβονται τον χώρο μου. Δεν σε κάλεσε κανείς. Αν δεν σου αρέσω, μην με διαβάζεις. Αυτό είναι δικαίωμα και επιλογή σου. Δεν είναι δικαίωμά σου, κρυβόμενος πίσω από την ανωνυμία σου να εξαπολύεις επιθέσεις. Εκ του ασφαλούς, μάγκας δεν γίνεσαι. Και εγώ ανώνυμα γράφω, με την διαφορά ότι δεν προσβάλλω κανέναν και δεν εισβάλλω σε κανέναν. Έτσι λοιπόν, ξεπερνάς τα όρια της ελευθερίας και με αναγκάζεις να απαντήσω με το ίδιο νόμισμα. Την διαγραφή.
      Αυτό είναι και το τελευταίο μήνυμα. Πιστεύω να ελήφθη.
      Ο Διαχειριστής.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    2. 3:20 ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΑΡΑΞΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΟΤΑ!!!!!
      ΕΑΝ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΘΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙ.
      ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ.
      ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
      ΜΠΙ ΜΠΙ

      Διαγραφή
  5. Λίγος σεβασμός και αξιοπρέπεια δεν βλάπτει σε ανθρώπους επιπέδου, πόσο μάλλον όταν δεν έχουν βλάψει κανέναν. Ανώνυμε είσαι ελεύθερος να κινείσαι διαδικτυακά όπου εσύ επιλέξεις. Δεν σε υποχρέωσε κανείς να μπαίνεις στο συγκεκριμένο ιστοχώρο. Ασε λοιπόν τα κακόβουλα σχόλια, "πάρε το κουβαδάκι σου και σ' αλλη παραλία". Με εκτίμηση
    ΧΙΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλτατε Χίλων,
    σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Το άρθρο αυτό στο αφιέρωσα διότι εσύ μου το προκάλεσες με ερώτημά σου. Σε ευχαριστώ για το ερέθισμα.
    Λες λοιπόν ότι: «οι άνωθεν δυνάμεις δεν θ΄ αφήσουν τις σκοτεινές δυνάμεις να επέμβουν και να επικρατήσει μετά την αποκάλυψη αυτή το χάος».
    Φίλε Χίλονα, πρέπει να αποσαφηνίσουμε τον ρόλο του καλού και του κακού. Από τον (Θείο)Νόμο της δυαδικότητας (να σου θυμίσω την διττή ονομασία του πατέρα των Θεών, ΔΙΑΣ=διαιρώ, χωρίζω και ΖΕΥΣ= ζεύξη, συνενώνω, στο ΙΔΙΟ πρόσωπο), δηλαδή τον νόμο της αντίθεσης, προκύπτει η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ της ύπαρξης των αντιθέτων εννοιών, προκειμένου να γίνει αντιληπτή η βασική έννοια, π.χ.: αν δεν υπήρχε το σκοτάδι, δεν θα αντιλαμβανόμασταν την έννοια του φωτός. Σκοπός της ένσαρκης «ζωής» μας είναι η βιωματική κατανόηση της Θείας νομοτέλειας δηλαδή της Δημιουργίας, μέσω της αυτογνωσίας από την σύγκρουση των αντιθέτων κόσμων μας. Του καλού και του κακού. Το Κακό είναι απολύτως αναγκαίο για την επίγνωση της έννοιας του Καλού. Χωρίς την ύπαρξή του, δεν υπάρχει Καλό… Χωρίς τον Διάβολο, δεν αντιλαμβανόμαστε τον Θεό! Το Θείο Θέλημα δηλαδή οφείλουμε να το εκπληρώσουμε μετά από συνειδητή επιλογή. Όχι καθ’ επιβολήν. Πρέπει να δούμε και να επιλέξουμε. Πρέπει κατά συνέπεια να υπηρετείται το Κακό για να αναδειχθεί η ανωτερότητα του Καλού. Γιατί όμως; Σκοπός του Καλού είναι η αυτοεπιβεβαίωση του σκοπού της Δημιουργίας. Δηλαδή του Θεού. Είναι η επισφράγιση της Ύπαρξης μέσα από την αυτογνωσία του εαυτού της. Δύσκολη έννοια, αλλά πραγματική…
    Το Κακό λοιπόν έχει ρόλο σημαντικότατο, είναι ρυθμιστής! Αφήνεται να δράσει για να κατανικηθεί στο τέλος από το κυρίαρχο Καλό.
    Νομίζω ότι σου έδωσα ένα κλειδί, για την απάντηση στην επιφύλαξή σου.
    Πάντα πρόθυμος για κουβέντα,
    Με τιμή,
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την θερμή μου Καλημέρα στον φίλο ΛΥΚΙΟ
      Φίλε μου, διάβασα προσεκτικά την απάντηση σου και πραγματικά με εντυπωσιάζει ο τεκμηριωμένος λόγος σου. Εχω κάποιες μικρές αντιθέσεις, αλλά θα επεκταθώ σε κάποια άλλη χρονική στιγμή διότι με πιέζει ο επαγγελματικός μου χρόνος.
      ΧΙΛΩΝ

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα Χίλων!
      Οι αντιθέσεις σου επί τάπητος προς συζήτηση, όποτε μπορέσεις.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  7. ΠΩ ΠΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΕΙ;
    ΧΙΛΩΝ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΟ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΑΤΟΜΟ.
    ΛΥΚΩΝ ΘΑ ΜΕ ΜΑΛΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΞΕΡΩ: ΒΡΕ ΔΕ ΠΑ ΝΑ-
    ΛΥΚΕ ΕΑΝ ΤΕΛΕΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ.
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΜΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΧΙΛΩΝ.
    ΠΗΓΑΙΝΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ!!!!!!!
    ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ.
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΣΙ ΛΥΚΩΝ ΜΑ ΛΥΚΕ!!!!!!!
      ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΤΙΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.
      ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
      ΜΠΙ ΜΠΙ

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα Αόρατε! Σε ευχαριστώ που είσαι ο μόνος (μαζί με τον Χίλων) που συνεχίζετε να τιμάτε τον χώρο μου...
      Φαίνεται πως είστε οι μόνοι που δεν σας τρομάζει ο Λύκ(ι)ος!
      Καλή σου νύχτα.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  8. ΛΥΚΙΕ

    Κράτα το σχόλιο του Mar 14, 2012 03:20 AM μην το σβήσεις .

    Ελπίζω μια από αυτές τις μέρες να σου δώσω να καταλάβεις πως μπορείς να βλέπεις ποιος σου στέλνει σχόλια .

    Θα σου άρεσε αυτό :) ... ;

    Γνωρίζω την απάντηση .

    -=
    -0
    -0
    -0
    ΧΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΙΚΥΕ

    Και δεν είναι οι μόνοι εδώ μέσα :)

    Μην το ξαναπείς αυτό .

    Μερικοί όταν μπαίνουμε κάπου δύσκολα βγαίνουμε .


    -=
    -0
    -0
    -0
    ΧΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου ΧΑΚΑ,
      ευπρόσδεκτες πάντα οι παρεμβάσεις σου!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  10. Τι όρνιθα ομάδα είναι δηλαδή;;;;;!!!!

    Τούρκος;;;;


    μπάουγκ ξερω γω να ουμ ουμ...;;;~!!!

    Λύκιε σε είχα σ' εκτίμηση, αλλά αν είσαι ζμπάουγκ θα φας χοντρό μπινελίκι από δω και μπρος...

    λ.μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λ.μ., όπως θα έχεις αντιληφθεί από τα γραφόμενά μου, το ποδόσφαιρο και όλα τα επαγγελματικά "αθλήματα" με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Αν θέλεις να έχεις ουσιαστική παρουσία εδώ, βγάλε τον καλό σου εαυτό και την ποδοσφαιρική κουλτούρα άστην για άλλα blogs.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  11. ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ;
    Ε ΚΑΙ;
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΠΛΑΝΗ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ.
    ΛΥΚΕ ΜΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΧΩ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΑΝΤΛΑΝΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ.
    ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ Ο ΙΝΤΕΡΝΙΑΚΟΣ ΜΟΥ ΧΡΟΝΟΣ ΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ!!!!!!!!!!!!
    ΧΑΚΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.
    ΚΥΡΙΕ ΧΙΛΩΝ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΛΟΣ.
    ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΦΥΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΖΙΑ ΣΑΣ.
    ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΘΙΣΟΥΝ.
    ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΗ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ.
    ΑΠΛΩΣ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΙΝΤΕΡΝΙΑΚΟ ΑΤΟΜΟ.
    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ;
    ΟΕΟ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!!!!!
    Λ.Μ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΕΔΩ.

    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή φίλη ΑΟΡΑΤΗ,
      Θαυμάζω τον αυθορμητισμό σου μέσα απο την γραφή σου. Βγάζεις όμως συμπεράσματα για ανθρώπους που δεν έχεις γνωρίσει. Επέλεξα τον συγκεκριμένο ιστοχώρο, όπως ήδη έχω αναφερθεί για να εναποθέτω τις σκέψεις μου, δημιουργώντας έτσι ένα κανάλι επικοινωνίας για επικοδομητικούς διαλόγους. Ποτέ δεν ήταν σκοπός μου να κάνω chatting έτσι απλά για την κατανάλωση χρόνου. Σου απαντώ λοιπόν στην εικόνα που έχεις για μένα της σοβαρότητας και ίσως της αυστηρότητας! Οχι δεν είμαι σοβαρός ούτε σοβαροφανής, είμαι άνθρωπος με πολλή ενέργεια, αισιοδοξία και πάντα χαμογελαστός στην οικογένεια μου και στους γύρω μου.
      Πάντα φιλικά (και χωρίς παρεξηγήσεις)
      ΧΙΛΩΝ

      Διαγραφή
  12. ΛΥΚΕ ΜΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΡΑΦΕΡΟΜΑΙ!!!!!!!!
    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΙΧΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΕΣΥ!!!!!!
    ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!
    ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΑΝΑΔΥΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!

    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα καλέ μου Αόρατε! Δεν παραφέρεσαι, έχεις έναν ωραίο λόγο γεμάτο ελευθερία, αυθορμητισμό και ειλικρίνεια! Μακάρι να υπήρχαν πολλοί σαν εσένα στο διαδύκτιο…
    Ξέρεις καλά πόσο επιθυμητός είσαι τον ιστοχώρο μου και πόσο ελεύθερα θέλω να εκφράζεσαι. Συνέχισε όπως είσαι, πάντα καλοπροαίρετος και ζωντανός, όλο χαμόγελο και αισιοδοξία.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με την ευκαιρία θέλω να καλοσωρίσω τους επισκέπτες που μας παρακολουθούν από ΒΕΛΓΙΟ και ΚΥΠΡΟ αυτή την στιγμή.
    Ο Διαχειριστής.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΩΧ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΧΙΛΩΝ;
    ΠΩ ΠΩ ΣΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ!!!!!!
    ΘΑ ΜΕ ΕΙΧΕΣ ΓΔΑΡΕΙ.
    ΑΙΝΤΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ- Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ- ΣΤΡΑΤΟΣ.
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΧΙΛΩΝ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΤΑΣΤΩ!!!!!!!!!
    ΩΧ!!!!!!!!!!
    ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΥΡΙΟ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΛΥΚΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;
    ΩΧ ΕΚΕΙ;
    ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!
    ΑΝΤΕ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΣΟΠΑΝ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ;
    ΔΙΚΗΓΟΡΕ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΠΑΛΙ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ ΑΘΗΝΑ;
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΤΣΟΠΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΧΙΛΩΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΛΑΖΩ.
    ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΧΗ;
    ΧΑ ΧΑ!!!!!!
    ΤΣΟΠΑΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΔΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ.
    ΚΑΛΑ ΜΩΛΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΤΑΞΕΙ.
    ΑΟΡΑΤΗ!!!!!!!
    ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ!!!!!!!!!
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ FACE;
    ΟΣΙ.
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΧΙΛΩΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΑ: ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ.
    ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ.
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΘΑ ΥΠΕΡΠΙΔΗΣΟΥΜΕ
    ΣΚΟΠΕΛΟΥΣ.
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΥΤΕ ΧΑΚΑΣ ΟΥΤΕ ΤΣΟΠΑΝ ΟΥΤΕ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ.
    Ε ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΗΓΑΙΝΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ.
    ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ.
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΛΥΚΕ ΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΖΑΚΙΑ;
    ΝΤΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ.
    ΕΓΩ ΘΑ ΥΠΟΔΥΟΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟ!!!!!!!!!
    ΒΡΕ ΛΥΚΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ;
    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑΜ ΤΑΜ ΤΑΜ ΜΕΝΤΕΣ.
    ΒΡΕ ΑΝΔΡΩΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
    ΕΡΧΕΣΤΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΜΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ.
    ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΝ ΣΠΑΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΥΧΙ;
    ΜΜΜΜ ΝΟΝΕ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΧΘΕΣ ΠΩΣ ΤΑΧΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ.
    ΜΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ ΕΔΩ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΧΙΛΩΝ.
    ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.
    ΒΡΕ ΛΥΚΕ ΕΧΕΙΣ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.
    ΧΑ ΧΑ!!!!
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ.

    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΛΥΚΕ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ.
    ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ.
    ΜΠΑ ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΣΕΝΑ.
    ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ.
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Την πρώτη Καλημέρα θα την πώ στην φίλη μου την ΑΟΡΑΤΗ που νομίζει ότι έχω αρπάξει ένα βούρδουλα και βαράω τον κόσμο απο την έδρα του Δικαστηρίου. Οχι φίλη μου, ούτε δικαστής είμαι ούτε δαγκώνω! Ενας απλός υπαλληλάκος είμαι "μεροδούλι μεροφάι" (μάλλον το μεδούλι μας τρώνε). Γιατί να ξεκινήσουμε μάχη; Εχουμε τίποτα να χωρίσουμε οι δύο μας; Στην ίδια μοίρα βρισκόμαστε όλοι, άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο. Και γώ με το ίδιο όπλο πορεύομαι όπως και' σύ, την δύναμη του Θεού, την θετική ενέργεια και την αισιοδοξία! Γι' αυτό μην με βλέπεις σαν μπαμπούλα επειδή το ύφος μου μέσω του γραπτού λόγου ίσως είναι λίγο πιο αυστηρό. Εάν με γνώριζες απο κοντά θα κατέρρεε τελείως η εικόνα που έχεις για μένα!
    ΧΙΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φίλε ΛΥΚΙΕ πάντα πιστός στο blog σου. Το άρθρο σου έχει κάνει το γύρω του κόσμου! Συνέχισε να γράφεις και γώ θα' μαι πάντα πιστός αναγνώστης σου και βοηθός διάδοσης γνώσεων.
    Την Καλημέρα μου!
    ΧΙΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αόρατη, ξέρεις οτι δουλειά μου δεν είναι να κυνηγάω πρόβατα, αλλά να τα αφυπνίζω! Ακόμη και τα "κακά" πρόβατα...

    Χίλων φίλε μου, σε ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά σου λόγια και θέλω να σου πω ότι η παρουσία σου εδώ, με τιμά ιδιαίτερα!
    Η πνευματικότητα η οποία σε διακρίνει, μου επιτρέπει να συνεχίζω και να εμπνέομαι από τα ερεθίσματα που μου προκαλείς. Σε ευχαριστώ.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΛΥΚΙΕ
    Σπέραααααααααααααα
    Φίλε δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται ο ΑΟΡΑΤΟΣ ξύνει τα νύχια του . :)


    ΑΟΡΑΤΕ

    Κράτα την λίμα έτοιμη γιατί θα χρειαστεί να κάνουμε όλοι μας ένα καλό σέρβις στα νύχια .

    Έρχονται χρόνια δύσκολα - Στέλιος Καζαντζίδης

    http://www.youtube.com/watch?v=B9IXVF8TIlA

    Κρατάτε μωρέ γιατί θα μας πάρει και θα μας σηκώσει με τους

    300 ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΔΕΣ
    300 ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ
    300 ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ
    300 ΕΦΙΑΛΤΕΣ

    Ντύθηκαν πρόβατα μωρέ και πίστεψε ο κάθε ένας , ότι αυτοί ενδιαφέρθηκαν για αυτόν τόπο .
    Τον τόπο μωρέ που γέννησε τον ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ , τον ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ,την ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ , ποιοι μωρέ τα θρέμματα δοσίλογων που ΕΛΛΑΔΑ τους έκανε Αρχοντάδες και τους έδωσε αξιώματα .

    Αξιώματα σε γενίτσαρους για να μας οδηγήσουν στην σκλαβιά , αυτήν που πάλεψαν να μας αποβάλουν .

    Βαστάτε μωρέ τις λίμες σας γιατί θα μας αναγκάσουν να τους ξεσκίσουμε με τα νύχια μας .

    Βαστάτε για να τους πάρει και να τους σηκώσει ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΑΣ .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΛΥΚΙΕ

    Φίλε μήπως τον ΜΠΕΣΑΛΗ πρέπει να τον μετονομάσουμε σε ΦΑΝΤΟΜΑ ;

    :)

    ΜΠΕΣΑΛΗ

    Καρντάση, καλά και κάνουν και φοβούνται, όσοι θέλουν να παρεμβαίνουν υβρίζοντας εδώ μέσα .
    Φαίνεται ότι οι "κάποιοι" εδώ μέσα βρήκαν τον "μάστορά" τους

    Και εγώ χαίρομε αφάνταστα .
    Εγώ φυλάω τα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ μου ΕΠΙΘΕΤΑ μόνο για τουσ 300 .

    Τους 300σίους ΟΧΙ του ΛΕΩΝΙΔΑ .... μα τους 300 του ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ .

    ΛΥΚΙΕ

    Ενα ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!


    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Να είσαι καλά Αρμαγεδόνα, εδώ είναι ευπρόσκλητος όποιος αποδέχεται τους κανόνες! Για τους υπόλοιπους υπάρχουν άλλοι χώροι για αθλοπαιδειές...
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΒΡΕ ΝΟΝΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΜΕ ΒΑΦΤΙΣΕΣ ΜΠΕΣΑΛΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΜΑΣΤΩ ΣΕ ΦΑΝΤΟΜΑ;
    ΩΡΑΙΟ ΝΤΕΝ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΨΕΥΔΥΝΥΜΑ!!!!!
    ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΤΣΟΠΑΝ;
    ΣΦΑΖΕΙ ΤΑ ΑΡΝΙΑ;
    ΤΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ;
    ΘΑ ΒΡΩΜΙΣΟΥΝ.
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΩΓΩ - ΕΨΑΞΑ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΕΥΚΕΡΙΑ

      Φιλιά αλά φιλικά όπως κάνουν ΜΟΝΟΟΙ ΜΠΕΣΑΛΗΔΕΣ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
  30. Γειά σας παιδιά. Σήμερα τα μάτια μου είναι λίγο πιο ξεκούραστα και μπορώ και μπαίνω σε παλαιά και νέα άρθρα και άλλες προηγούμενες καταχωρήσεις για ανάγνωση και ενημέρωση. Νιώθω πιστέψτε με να σας γνωρίζω μέρα με τη μέρα καλύτερα. Χαίρομαι πολύ.
    Xτες ήρθα μια ώρα νωρίτερα στο γραφείο και έμεινα μια ώρα περισσότερο για να σας "απολαύσω". Η χαρά μου όμως κράτησε λίγο γιατί ενώ εγώ είχα το Ιντερνετ ανοικτό στο μπλόγκ...εεε βρήκαν τη μέρα όλοι τους να με διακόπτουν. Δεν πειράζει.
    Μου δώσατε όλοι τροφή για σκέψη, πήγα λοιπόν σήμερα στο διάλειμμά μου σε κοντινό παρκάκι και με τον ανέλπιστο ήλιο που είχαμε...μιμήθηκα τους προγόνους μας που φιλοσοφούσαν κοντά στη φύση και σκεφτόντουσαν. Να ξέρετε πως ακόμη και τα απλά σας σχόλια, δίνουν σε όσους ξέρουν και θέλουν να εμβαθύνουν σε έννοιες παλιές και νέες ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΤΡΟΦΗ.
    Το συγκεκριμένο άρθρο το χρησιμοποίησα κι εγώ -ΠΑΝΤΑ με την υπογραφή σου αγαπητέ ΛΥΚΙΕ- σαν έναυσμα και για συζήτηση αλλά και το έστειλα σε διάφορους εντός και εκτός συνόρων για να δω και αντιδράσεις...ΠΡΑΓΜΑΤΙ ταρακουνάει και πολύ το χαίρομαι.
    να είστε όλοι καλά και μακάρι κάποια στιγμή να τύχω και σε βραδινή σας κουβέντα για περισσότερη και άμεση επικοινωνία (εδω λέγετε "τακ-ο-τακ")!
    ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλησπέρα Ανδρομέδα.
    Ακριβώς και' γω έτσι ενήργησα. Το άρθρο αυτό το έστειλα σε πολλούς φίλους και γνωστούς για να δώ αντιδράσεις και σχόλια.
    Βέβαια η μεγαλύτερη μερίδα ανθρώπων δεν έπιασαν το βαθύτερο νόημα του κειμένου και τί κρύβεται πραγματικά πίσω απ' όλα αυτά και ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί που μεθοδεύουν αυτο το σχέδιο. Ομως κατάφερε να ταρακουνήσει κάποιους και να βάλει σε σκέψεις τους υπόλοιπους ούτως ώστε μέρα με την μέρα και σύμφωνα με τις εξελίξεις να έρχονται αντιμέτωποι με την αλήθεια.
    ΧΙΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημέρα/καλησπέρα Χίλων
      εφόσον έδρασες κι εσύ έτσι, θα ένιωσες σίγουρα και χαρά για τις αντιδράσεις αλλά και πως είσαι κοινωνός/κομιστής της Αλήθειας. Διαπιστώνω με μεγάλη χαρά πως οι φίλοι εδώ, δεν κρατούν τη Γνώση εγωιστικά για εκείνους κατανοώντας απόλυτα και τη δημιουργία και του παρόντος χώρου. Για μένα πάντα η Άσκηση του Εαυτού μου είναι να δείχνω εκείνη την πρέπουσα ανοχή (όχι στην σιωπή που ακολουθεί κάποιο σοβαρό μήνυμα μέσα στα τόσα άλλα απλά και χαριτωμένα που κυκλοφορούν) αλλά στα κακόβουλα σχόλια της άγνοιας και του φόβου.
      Να ξέρεις όμως πως εδώ και καιρό, έφτασα να περνάω ελάχιστο χρόνο ή καλύτερα να δίνω ελάχιστο χρόνο (και ακόμη πιό ελάχιστο χώρο μέσα μου) μέχρι να "συνέλθω" και όχι μόνο να μην με πειράζει αλλά να ανταποδίδω και να στέλνω εκεί μεγάλα κομμάτια Αγάπης και "θεραπείας" για την αναμενόμενη αφύπνιση αυτών. Για αυτό το λόγο λέω πως συμφωνώ και με τα σχόλια τα δικά σου αλλά και του ΛΥΚΙΟΥ όταν απαντάτε πως δεν πειράζει και λίγη άρνηση-αντίσταση-αντίδραση στα λεγόμενά μας. Ίσως έτσι μας βοηθούν να γίνουμε ακόμη καλύτεροι.
      Να έχετε όλοι μια όμορφη μέρα.
      ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

      Διαγραφή
  32. ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ την καλημέρα και από μένα!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης ΛΥΚΙΕ
      έχω σήμερα πέσει με τα μούτρα στη μελέτη προηγούμενων άρθρων και καταχωρήσεων. Εχω τυπώσει πολλά για να τα πάρω και στο σπίτι γιατί υπάρχουν πολλες παραπομπές σε άλλα σάιτς και είμαι σίγουρη πως το Σαββατοκύριακό μου θα έχει πραγματική μελέτη.
      Εχετε συμβάλλει πάρα πολύ στο να διευρύνω τις γνώσεις, τους ορίζοντες και τις πηγές αναζήτησής μου.
      εύχομαι κάποτε κι εγώ να μπορέσω να συμβάλλω επίσης ουσιαστικά.
      πάντα κοντά στην πατρίδα μας και κοντά σας,
      ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

      Διαγραφή
    2. Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκεις ενδιαφέροντα στον χώρο αυτό! Σου εύχομαι καλή μελέτη! Πράγματι πολλά από τα άρθρα και ιδιαίτερα θα έλεγα το πολύ μικρά (όπως "η πόλη του Μπάτμαν", κτλ) τοποθετήθηκαν για να εκκινήσουν αναζήτηση σε νοήματα και αποκωδικοποίηση. Δώσε μάλιστα έμφαση στις αναφορές για τον Μπαλάνο.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.