Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΩΡΑΙΑ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ «ΤΣΑΚΙΣΑΜΕ» ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ! ΜΕΤΑ ΤΙ;


 
Γράφει ο ΛΥΚΙΟΣ.

  Τώρα που όλοι μας λίγο πολύ, αντιλαμβανόμαστε βιωματικά την επίδραση που έχει στην ζωή μας η Νέα Τάξη Πραγμάτων και το Σιωνιστικό Σχέδιο, ιδιαίτερα μάλιστα εμείς οι Έλληνες, νοιώθουμε (επιτέλους) την ανάγκη για να δράσουμε… Να δράσουμε εναντίον του! Να το «τσακίσουμε»…
 Αλλά πριν γίνει αυτό, μήπως προηγείται κάτι άλλο. Ποιο όμως;
Το μεγάλο ερώτημα:
- Αν τελικά το «τσακίσουμε» και το θανατώσουμε, τι θα το διαδεχθεί μετά;
Έχουμε έτοιμη πρόταση; Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε έπειτα;
Κάθε ανατροπή στην κοινωνία, θα πρέπει να υποκαθιστά την προϋπάρχουσα τάξη με μια νέα καλύτερη. Οπωσδήποτε θα πρέπει να είναι καλύτερη! Αν δεν είναι, για ποιο λόγο να ανατραπεί η προηγούμενη; Πριν ξεντυθούμε πρέπει να έχουμε δίπλα μας τα νέα ρούχα που θα φορέσουμε, αλλιώς αν ψάχνουμε εκ των υστέρων να τα βρούμε ή θα κρυολογήσουμε ή μπορεί να βρούμε ρούχα χειρότερα από τα πρώτα…
Δεν επαφιόμαστε στην εντροπική αλλαγή! Φροντίζουμε εκ των προτέρων. Δεν επενδύουμε στο Χάος.

 Τι θα μπορούσε όμως να αντικαταστήσει το «σύστημα», ώστε να αναιρέσει τα αρνητικά του και να αναδιατάξει τις αξίες κατά τέτοιον τρόπο, ώστε να δομηθεί νέος και υγιέστερος κοινωνικός ιστός, ανθρωποκεντρικότερος και δικαιότερος; Να μην μπορέσει να επανεμφανισθεί το παλιό «σύστημα» μέσα από το νέο. Γιατί και το νέο, πάλι «σύστημα» θα είναι! Όμως στο χέρι μας θα είναι, να μην παγιδεύσει την φύση και το ελεύθερο πνεύμα του ανθρώπου και να μην υπάρξει κέντρο που να απεργάζεται την ανθρωπότητα και να ελέγχει συγκεντρωτικά την εξουσία.
  Το σίγουρο είναι, ότι το υπάρχον σύστημα ξέρει να αμύνεται κατά των επιβουλών του, έχει εναλλακτικές δυνατότητες και ενδύεται χιτώνες, ως χαμαιλέων. Μπορεί να εισβάλλει και να διαβάλλει τα πάντα.  
  Άρα, για να προδιαγράψουμε ένα καινούριο και καλύτερο πολιτικοκοινωνικό σύστημα, θα πρέπει να διασφαλίσουμε την αδιαβλητότητά του, ώστε να μην νοθευτεί.
  Όμως, τι θα πρέπει να περιλαμβάνει αυτό το νέο σύστημα;
Μήπως θα έπρεπε να ξεκινούσαμε με την αναίρεση των αρνητικών του σημερινού συστήματος; Την πρόταξη της εξυπηρέτησης της ανθρώπινης φύσης προς τον σκοπό της στην ζωή; Ίσως το νέο σύστημα, να πρέπει να βασίζεται πάνω σε φιλοσοφικές δομές! Τότε θα αποκτήσει σκοπό και κατεύθυνση. Θα δομηθεί ο βασικός άξονας-πυλώνας του νέου οικοδομήματος και θα δημιουργηθεί μια κοινωνία που θα υποστηρίζει αποκλειστικά το αίτιο της ανθρώπινης υπόστασης και της αποστολής της. Μια κοινωνία που θα στηρίζει την πνευματική ανέλιξη των ανθρώπων συλλογικά αλλά και ατομικά! Μια κοινωνία ανθρώπων, αποστασιοποιημένη από την υλική ευμάρεια και πλεονεξία, μια κοινωνία με πνευματικά ερεθίσματα, που θα επιταχύνουν και θα προωθούν την αναβάθμιση των ποιοτικών χαρακτηριστικών μας.
  Μια ευκαιρία για μια νέα κοινωνία. Την μετακοινωνία!
Ευκαιρία να διαφύγουμε από την διελκυνστίδα σοσιαλισμού-καπιταλισμού, ελεύθερης αγοράς, αναρχίας & χάους  και τελικά να ξαναδούμε με νέο μάτι, ένα σύστημα εντελώς διαφορετικό.  
  Στην μετακοινωνία, οι ψευδεπίγραφοι και παραπειστικοί (μασονικοί) όροι «Ελευθερία, Ισότης, Αδελφότης» δεν είναι αποδεκτοί. Στην θέση τους υπάρχει το αληθές τρίπτυχο «Αγάπη, Ανοχή, Ταπεινότης»  Η αληθινή Ελευθερία είναι μόνο πνευματική και είναι ευκταία μόνο υπό το ανωτέρω τρίπτυχο, ενώ η Ισότης είναι μια ψευδή-τεχνητή έννοια που δεν βρίσκει εφαρμογή πουθενά στην φύση, αφού αυτή επιλέγει την ανισότητα και την ιεραρχία σε όλα τα δημιουργήματά της. Καταλυτικές έννοιες στην ανθρώπινη κοινωνία είναι μόνο η Αγάπη με όλα τα θετικά απορρέοντα απ’ αυτήν συναισθήματα και μέσο ισορρόπησης των αντίρροπων αδυναμιών, είναι η Ταπεινότης. Βάσει αυτών των κυριάρχων αξιών, θα δομείται η μετακοινωνία!
  Γιατί όμως να δομείται πάνω σ’ αυτές τις αξίες;
Διότι μόνο αν κινείται σε αυτόν τον δρόμο, ανατρέπεται το παρόν απάνθρωπο σύστημα και δεν μπορεί να διαβληθεί από αυτό, γιατί το σημερινό σύστημα είναι φύσει και θέσει αντίθετο με αυτές τις αξίες!
Η μετακοινωνία είναι ο εχθρός του σιωνιστικού συστήματος. Είναι αυτό ακριβώς που το σημερινό σύστημα, δεν θα ήθελε ποτέ να συμβεί…είναι ο εφιάλτης του!
  Πως όμως θα μπορούσε στην πράξη να βρει εφαρμογή ένα τέτοιο σύστημα και πως θα μπορούσε να εφαρμοσθεί άμεσα, από τους εξαρτημένους και προσκολλημένους στην ύλη πολίτες;
 Οι μεταλλάξεις στην κοινωνία γίνονται με δύο τρόπους:  Με σταδιακή και χρονοβόρα «αυτόματη» διαδικασία ωρίμανσης καταστάσεων, διαφώτιση και καθοδήγηση, ενώ ο άλλος τρόπος γίνεται βιαίως, απότομα και εξαναγκαστικά! Και οι δύο τρόποι πλεονεκτούν και μειονεκτούν σε επιμέρους τομείς. Έτσι από τα ως άνω εξάγεται εύκολα το συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι μπορούν να εξαλλάσσονται, είτε από «ελεύθερη» επιλογή και σταδιακή προσαρμογή τους στην νέα πραγματικότητα, είτε προσαρμοζόμενοι σε καταστάσεις που τους επιβλήθηκαν προ τετελεσμένων.
Το σιωνιστικό σύστημα σήμερα, εξωθεί τις κοινωνίες σε αδιέξοδες και σπασμωδικές αντιδράσεις, προκείμενου να εξεγερθούν (εναντίων ομοιωμάτων) και στην συνέχεια όταν επέλθει η απελπισία και η απόγνωση, να τους προταθεί ως μόνη λύση, η αποδοχή του παγκοσμιοποιημένου μοντέλου, της μίας και αναπόσπαστης πλανητικής υπερκυβέρνησης.  Επιλέχθηκε δηλαδή ο βίαιος τρόπος! Να βρεθούν όλοι προ τετελεσμένων καταστάσεων και μονόδρομων επιλογών. Πριν από αυτό όμως είχαν φροντίσει σε βάθος χρόνου να ευνουχίσουν την ανθρωπότητα από τις δυνατότητες εναντίωσης και εναλλακτικών επιλογών, ελέγχοντας την παιδεία, τις επιστήμες, την κουλτούρα, την διανόηση και τον τρόπο ζωής.
  Έτσι λοιπόν, αφού τα πράγματα οδεύουν εξαναγκαστικά σε βίαια αποδοχή του παγκόσμιου status quo των επικυρίαρχων τευτονοσιωνιστών, η μόνη λύση για αναχαίτιση του σχεδίου τους, είναι η εξίσου βίαιη επιβολή της μετακοινωνίας!
  Ποιοι θα ηγούνται και πως θα επιβάλλουν βιαίως την μετακοινωνία;
Οι ηγέτες, δεν μπορεί να είναι άνθρωποι με την ιδιοτελή τους φύση! Πρέπει να είναι οι συνειδήσεις μας οι ίδιες. Το «άνοιγμα» της συνείδησής μας σε πεδία πνευματικής αφύπνισης και εγρήγορσης, μας καθοδηγούν στον δρόμο της μετακοινωνίας. Εμπιστευόμαστε την εσωτερική μας φωνή. Είναι ήδη έτοιμη να μας καθοδηγήσει! Απλά αφουγκραστείτε την. Η «βίαιη» επιβολή της μετακοινωνίας πρέπει να συμπέσει χρονικά με την βίαια εφαρμογή της παγκόσμιας κυβέρνησης. Θα είναι «βίαιη» στα μάτια του συστήματος. Όχι πραγματικά βίαιη. Το αυτόματο «ξεκλείδωμα» δηλαδή των αφυπνισμένων συνειδήσεων των ανθρώπων, που θα συμβεί απότομα όταν θα φθάσουμε στο οριακό σημείο μηδέν. Όταν το σύστημα θα περιμένει να αποδεχθούμε εξαναγκαστικά την «πρότασή» του, τότε θα γίνει αυτό που πάντα απευχόταν.  Επανάσταση αφυπνισμένων συνειδήσεων με μαζικό χαρακτήρα! Αντίδραση στο σύστημα και απείθεια! Αυτόματη ενεργοποίηση συλλογικής δράσης αποτίναξης όλων των συστημικών εξαρτήσεων. Άρνηση των αξιών του συστήματος (χρήμα, υλικές απολαύσεις, εξουσία, φονική δύναμη)!  Αυτόματη αναδιανομή αγαθών και ανασύσταση κοινωνικών ρόλων με τα νέα κριτήρια.
 Η ενσυνείδητη αφύπνιση είναι ικανή για να μας αυτοοργανώσει. Για λίγο όμως…
Αργότερα ένα νέο μοντέλο κοινωνικής δομής και ιεραρχίας θα εγκατασταθεί, σύμφωνο με το νέο αξιακό σύστημα. Σε άλλη βάση απ’ αυτήν που ξέρουμε.
Αυτά όλα όμως δεν μπορούν να συμβούν από μικρή μερίδα αφυπνισμένων. Πρέπει να συσταθεί η κρίσιμη μάζα! Ένας κρίσιμος αριθμός ανθρώπων δηλαδή, των οποίων η δράση θα είναι ικανή να παρασύρει τις μάζες. Ο αριθμός αυτός όλο και μεγαλώνει. Είναι θέμα χρόνου η δημιουργία του κρίσιμου αυτού αριθμού. Πλησιάζουμε στον στόχο…
Τα μάτια όλου του κόσμου, είναι στραμμένα πάνω μας. Περιμένουν από εμάς τους Έλληνες, για μια ακόμη φορά την σωτήρια κίνηση. Τα απεγνωσμένα και φοβισμένα μάτια τους διψούν για την ελπίδα, για μια ακόμη φορά επενδύουν στους Έλληνες να αναχαιτίσουν το Σκότος αντί για αυτούς. Ας τους δείξουμε για μια ακόμη φορά τον δρόμο. Τον νέο δρόμο της Νέας Γης.
ΛΥΚΙΟΣ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.