Σάββατο 14 Απριλίου 2012

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ (3)


 Υπομονή και τα πράγματα θα φτιάξουν σιγά σιγά μόνα τους
  1 (7%)

Να δείξουμε εμπιστοσύνη στην ετυμηγορία του λαού στις επερχόμενες εκλογές, τα αποτελέσματα της οποίας θα αναδείξουν την κατάλληλη κυβέρνηση που θα αντιμετωπίσει θετικά την κρίση.
  0 (0%)
Επειδή το πολιτικό κατεστημένο είναι ανίκανο να δώσει λύση, να γίνει στρατιωτικό πραξικόπημα.
  2 (15%)

Να εμπιστευτούμε τους ξένους επιτηρητές, οι οποίοι ξέρουν τον δρόμο της εξυγίανσης, αφού προέρχονται από χώρες οργανωμένες και πειθαρχημένες.
  0 (0%)
Να γίνει εξέγερση των πολιτών η οποία να πυροδοτήσει επανάσταση στην οποία θα συμμετάσχουν οι πατριωτικές δυνάμεις των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας
  2 (15%)

Να υποχωρήσουμε στις απαιτήσεις των δανειστών μας, εκχωρώντας κυριαρχικά δικαιώματα επί του ορυκτού και υποθαλάσσιού μας πλούτου, ώστε τελικά να μας αφήσουν ήσυχους να ξαναγίνουμε όπως ήμασταν
  0 (0%)
Να αφυπνισθούμε με πληροφόρηση και ενσυνείδητη εσωτερική εργασία, ώστε να μπορέσουμε να λειτουργούμε πιο πολύ έξω από το συστημικό matrix και να χαλάσουμε το σχέδιο των σιωνιστών από την αποδυνάμωση των μηχανισμών ψυχαναγκαστικής επιρροής στις μάζες.
  9 (69%)

Να εισέλθει η ακροδεξιά στην βουλή με ισχυρή εκπροσώπηση, ώστε να πιέζει εξισορροπητικά την αριστεροκλίνουσα νοοτροπία του πολιτικού σκηνικού. Να εκδιωχθούν οι λαθρομετανάστες και να εφαρμοσθεί σκληρά ο νόμος για τους επίορκους δημοσίους λειτουργούς και τους νεοταξικούς κεφαλαιοκράτες.
  6 (46%)

Να εισέλθει ως πλειοψηφία στις εκλογές, μια ένωση των αριστερών σχηματισμών, οι οποίες να επανιδρύσουν κοινωνικό κράτος, με ισχυρή κρατική επιχειρηματικότητα και να μας οδηγήσουν σύμφωνα με τις εξαγγελίες τους περί εξόδου από την Ευρώπη.
  0 (0%)
Να αλλάξουμε νοοτροπία και αυτό σιγά σιγά θα μας οδηγήσει σε διέξοδο, αφού θα πάψουμε να είμαστε "λαμόγια".
  5 (38%)

Κάτι άλλο.
  1 (7%)


Στην επίκαιρη αυτή ψηφοφορία με το ερώτημα "ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ Η ΚΡΙΣΗ;", 13 επισκέπτες ψήφισαν με την δυνατότητα πολλαπλών επιλογών και καταγράφηκαν τα κάτωθι αποτελέσματα:
 Κατά την κρίση λοιπόν των συμμετεχόντων, το 69% πιστεύει ότι για να ξεπεραστεί η κρίση, θα πρέπει όλοι να αφυπνισθούμε με πληροφόρηση και ενσυνείδητη εσωτερική εργασία, ώστε να μπορέσουμε να λειτουργούμε πιο πολύ έξω από το συστημικό matrix, ούτως ώστε να χαλάσουμε το σχέδιο των σιωνιστών, από την αποδυνάμωση των μηχανισμών ψυχαναγκαστικής επιρροής στις μάζες.

 Ένα σημαντικό ποσοστό του 46% πιστεύει ότι θα πρέπει στις επικείμενες εκλογές, να εισέλθει η ακροδεξιά στην βουλή με ισχυρή εκπροσώπηση, ώστε να πιέζει εξισορροπητικά την αριστεροκλίνουσα νοοτροπία του πολιτικού σκηνικού. Να εκδιωχθούν οι λαθρομετανάστες και να εφαρμοσθεί σκληρά ο νόμος για τους επίορκους δημοσίους λειτουργούς και τους νεοταξικούς κεφαλαιοκράτες που ευθύνονται για την τεχνητή διόγκωση του εξωτερικού και του δημόσιου χρέους εξυπηρετώντας τα σχέδια των νεοταξιτών.
  Εν συνεχεία, το 38% πιστεύει ότι πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και ότι αυτό σιγά σιγά θα μας οδηγήσει σε διέξοδο, αφού θα πάψουμε να είμαστε τα "λαμόγια" και οι ανήθικοι διεφθαρμένοι της Ευρώπης!
 Επίσης με δύο ίδια ποσοστά, της τάξης του 15% έκαστο, πιστεύουν ότι  α) επειδή το πολιτικό κατεστημένο είναι ανίκανο να δώσει λύση, θα πρέπει να γίνει στρατιωτικό πραξικόπημα και β) θα πρέπει να γίνει εξέγερση των πολιτών η οποία να πυροδοτήσει επανάσταση στην οποία τελικά, θα συμμετάσχουν και οι πατριωτικές δυνάμεις των ενόπλων δυνάμεων, αλλά και των σωμάτων ασφαλείας.
 Με τα μικρότερα ποσοστά του 7% έκαστο, κάποιοι αναγνώστες ψήφισαν ότι α) θα πρέπει απλά να κάνουμε υπομονή και τα πράγματα θα φτιάξουν σιγά σιγά μόνα τους, και ότι β) θα πρέπει να συμβεί κάτι άλλο!
  Κανείς ψηφοφόρος δε πιστεύει ότι α) θα πρέπει να εισέλθει ως πλειοψηφία στις εκλογές, μια ένωση των αριστερών σχηματισμών, οι οποίες να επανιδρύσουν κοινωνικό κράτος, με ισχυρή κρατική επιχειρηματικότητα και να μας οδηγήσουν σύμφωνα με τις εξαγγελίες τους περί εξόδου από την Ευρώπη, β) ότι θα πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη στην ετυμηγορία του λαού στις επερχόμενες εκλογές, τα αποτελέσματα της οποίας θα αναδείξουν την κατάλληλη κυβέρνηση που θα αντιμετωπίσει θετικά την κρίση, γ) θα πρέπει να εμπιστευτούμε τους ξένους επιτηρητές, οι οποίοι ξέρουν τον δρόμο της εξυγίανσης, αφού προέρχονται από χώρες οργανωμένες και πειθαρχημένες και τέλος δ) να υποχωρήσουμε στις απαιτήσεις των δανειστών μας, εκχωρώντας κυριαρχικά δικαιώματα επί του ορυκτού και υποθαλάσσιού μας πλούτου, ώστε τελικά να μας αφήσουν ήσυχους να ξαναγίνουμε όπως ήμασταν…
 Ευτυχώς λοιπόν, κανείς από τους αναγνώστες που ψήφισαν, δεν έχει ενδοτικές ή αιθεροβάμονες τάσεις! Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι αναγνώστες του ιστοτόπου μας, έχουν κατανοήσει ότι η κρίση στην χώρα μας οφείλεται σε δύο παράγοντες: Στην εγγενή μας φύση και την ροπή μας προς τον καιροσκοπισμό, την απάτη, την ιδιοτέλεια και την ευμάρεια, ενώ οι αδυναμίες μας αυτές ενδυναμώθηκαν, από την μεθόδευση ξένων -σιωνιστικών- κέντρων, που σκοπό έχουν την χειραγώγηση μέσω της απόλυτης υποτέλειας της χώρας μας, στα νεοταξικά σχέδια.
 Η επιθυμία για ανατροπή του χρεοκοπημένου πολιτικού ψευτοδημοκρατικού συστήματος και η πρόσκαιρη κατάληψη της εξουσίας από στρατιωτικούς ή πατριώτες, δείχνει την αναγκαιότητα για άμεση αντίδραση στους δωσίλογους προδότες πολιτικούς, με ταυτόχρονη βίαια επαναφορά της ισορροπίας στην Ελληνική κοινωνία. Ακριβώς στο ίδιο σκεπτικό αποσκοπεί και η μερίδα των ψήφων που επιθυμούν εναλλακτικά, μια ισχυρή αντιρροπιστική παρουσία της ακροδεξιάς στην βουλή, προκειμένου να αναχαιτισθεί η αριστερίστικη παθογένεια της νεοελληνικής «κουλτούρας» και της πολιτικής ατολμίας στο πολιτικό προσκήνιο.
 Το πιο παρήγορο όμως είναι, πως έγινε πια κατανοητό, ότι αν δεν αλλάξουμε πρώτα εμείς, σε ατομικό επίπεδο πρωτίστως, καμία συλλογική ή κοινωνική ανατροπή δεν πρόκειται να επιτευχθεί, καθώς ακόμη κι να συμβεί αυτό (ως δια μαγείας), θα ξαναπέσουμε σύντομα στην ίδια κατάσταση, αφού δεν θα έχει αλλάξει μέσα μας η πηγή του «κακού»!
ΛΥΚΙΟΣ.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.