Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Η κρυφή επιστροφή ενός εξωγήινου είδους, ερπετοειδούς καταγωγής

 Στο βίντεο που ακολουθεί, εξιστορείται η τάξη των δρακονιανών ερπετόμορφων που βρίσκονται υποχθονίως, αλλά και το ανώτερης τάξης πτερωτό είδος τους. Αναφέρεται επίσης η επικείμενη εμφάνησή τους, αλλά και οι σκοποί τους. 
 Προ αμνημονεύτων χρόνων μία σύγκρουση με τους γίγαντες Ελ, εξόντωσαν το μεγαλύτερο μέρος του πολιτισμού των ερπετοειδών και ορισμένοι από αυτούς αναγκάστηκαν να καταφύγουν σε υπόγεια σπήλαια, άλλοι να φύγουν από την Γη προς τον Άλφα του αστερισμού Δρακόνις ή/και στον Άλταιρ, αστερισμό Αγκίλα, ο οποίος σχετίζεται στους αρχαίους θρύλους με κακόβουλα ερπετοειδή πλάσματα.
  Ωστόσο, αυτά  τα ερπετοειδή επιστρέφουν...
Αυτό είναι το θέμα του video που ακολουθεί:
"Η κρυφή επιστροφή ενός εξωγήινου είδους, ερπετοειδούς καταγωγής"
Δείτε το:

Πηγή:  http://www.okloios.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.