Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

TO ΑΡΧΑΙΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΗΣ "ΜΥΘΩΔΙΑΣ"

Πηγή videο: http://ello.gr


Γράφει ο ΛΥΚΙΟΣ.
 Το γεγονός της συναυλίας «Μυθωδία» του Έλληνα συνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου στις 28-06- 2001 στον αρχαίο Ναό του Ολυμπίου Διός της Αθήνας, ούτε τυχαίο, αλλά ούτε και συνηθισμένο ήταν.
 Η συναυλία ως γνωστόν διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της NASA καθώς και δικά της έξοδα (6.000.000 ευρώ!), ενώ η επιλογή του τόπου και του χρόνου, ήταν κορυφαίας σημασίας για τον σκοπό της όλης διοργάνωσης. Ο Ναός του Ολυμπίου Διός της Αθήνας είναι ένας από τους ιερότερους τόπους του πλανήτη, με την ισχυρότατη ενεργειακή και εξωδιαστατική πύλη, πάνω στην οποία βρίσκεται. Επίσης είναι ο Ναός αφιερωμένος στον Δία, τον πατέρα των Θεών και Ηγέτη των Ανδρομέδιων Ελ-λήνων. Ο χώρος αποτελεί ανοιχτό δίαυλο αενάου επικοινωνίας με το τοπικό ιερατείο Διός!
 Ο Β. Παπαθανασίου είχε λάβει την εντολή από την ΝΑSΑ αρκετά χρόνια πριν, να συνθέσει μια ΩΔΗ στον Δία, δηλαδή μια επίκληση στην αυθεντία του, η οποία θα δήλωνε την αναγνώριση της γαλαξιακής εξουσίας του και την υποταγή στο θέλημά του. Ταυτόχρονα ο σκοπός ήταν, αφού «δηλωθεί» η υποταγή, να απαιτηθεί η αδειοδότηση για την αποστολή επανδρωμένου διαστημοπλοίου  στον Άρη. Η  ωδή, μεταδόθηκε « «ζωντανά» σε όλο τον πλανήτη αλλά και στον πλανήτη Άρη μέσω του μη επανδρωμένου διαστημοπλοίου της NASA, Mars Odyssey το οποίο εκείνη την στιγμή βρισκόταν σε τροχιά γύρω από τον Άρη και απόλυτα ευθυγραμμισμένα με την προέκταση των πυλώνων του Ναού του Ολυμπίου Διός!!. Ο λόγος για τον οποίο επινοήθηκε από την NASA η συγκεκριμένη επίκληση, ήταν ο εξευμενισμός του Ιερατείου Διός από τους Έλληνες και τον χώρο τους (μας «χρησιμοποίησαν»), ως τρόπο που θα εξασφάλιζε την σύμπνοια του Διός και την κάμψη του στην τήρηση του αποκλεισμού του δακτυλίου (Ring Pass Not), που περιορίζει την ανθρώπινη προσπελασιμότητα στο διάστημα. Αυτός ο δακτύλιος, έχει ακτίνα περίπου 400.000-500.000 χλμ. γύρω από την Γαία και απαγορεύει την έξοδο από το αιθερικό πεδίο της Γης κάθε έμβιας (υλικής) ανθρώπινης οντότητας! Επίσης, φαίνεται να γνωρίζει για την άφιξη των "παιδιών" του Διός υπέρ των Ελ-λήνων με τα σκάφη "ΔΙΑΣ" και "ΑΡΓΩ" αλλά και την επικείμενη μεγάλη σύγκρουση! Έτσι, χρησιμοποιόντας τους Έλληνες, ως ένδειξη γνησίας επικλήσεως, μοχλεύει το ποθούμενο υπέρ της σιωνιστικής NASA.
  Τα λόγια λοιπόν που επιλέχθηκαν να υμνήσουν και να επικληθούν στον Δία, είναι συγκλονιστικά και αποτελούν την μοναδική φορά που το Σιωνιστικό Ιερατείο δεν μπόρεσε να αγνοήσει και να αποκρύψει την ανωτερότητα του Ιερατείου Διός, την υποτέλειά του στην δύναμή Του και τέλος, την Αλήθεια, για την πραγματική ιστορία της ανθρωπότητας. Προσέξτε στο βίντεο τους στοίχους, την ανάλυση και το νόημά τους, μέσα από την εκπληκτική δουλειά του δημιουργού αυτού του ντοκυμαντέρ!
  Πιστεύω ότι θα προβληματιστούν οι φίλοι και θα αναθεωρήσουν κάποιες εγκατεστημένες συστημικές πεποιθήσεις, που αφορούν την πραγματικότητα  και την αληθινή ιστορία μας.
ΛΥΚΙΟΣ.
 

15 σχόλια:

  1. καλησπέρα ΛΥΚΙΕ, καλησπέρα σε όλη την παρέα που μας διαβάζει. Έχω μείνει με το στόμα ανοικτό. Αν και λόγω εργασίας άκουσα το παρόν αριστούργημα με αρκετές διακοπές...δεν μπορώ να πιστέψω στα αυτιά μου πως έγινε κάτι τέτοιο.
    Σίγουρα σε πολλούς θα λύσει απορίες, σε άλλους θα δημιουργήσει ερωτήματα και θα προβληματίσει...Το σίγουρο είναι πως δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε.
    ΛΥΚΙΕ, άραγε γιατί η σελήνη αναφέρεται χωρίς ο σχολιαστής να λέει κάτι πάνω σ αυτό; Μήπως εγώ δεν κατάλαβα καλά; υπάρχει κάποιο μήνυμα εκεί; Και το ότι κάποτε η Γη ήταν με αντεστραμμένους πόλους το ξέραμε...Μήπως όμως και τώρα αυτό θα ξανασυμβεί;
    Επίσης ήθελα να πω στην αγαπητή παρέα, πως τις επόμενες 5 ημέρες θα απουσιάσω λόγω Πάσχα Λατίνων και αδείας μας...θα σας επισκεφθώ βέβαια και πάλι από την Τρίτη.
    να είστε όλοι καλά και απ ότι καταλαβαίνετε ΔΕΝ αρκεί πια να διευρύνουμε την αντίληψή μας αλλά απλά...να θρυμματίσουμε/"σπάσουμε" κάθε όριο έτσι ώστε να δημιουργηθεί ο κατάλληλος χώρος μέσα μας να χωρέσει όλη η μεγάλη και καταπληκτική Αλήθεια δίχως φόβο και προκαταλήψεις!
    Καλό μας ταξίδι στον χώρο της αναζήτησης λοιπόν!
    ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρε ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ!
    Πράγματι το βιντεάκι είναι συγκλονιστικό και οι δημιουργοί του έκαναν εκπληκτική δουλειά.
    Σχετικά με την αναφορά στην Μήνη ή Σελήνη (στο 1:32’:17’’, αλλά και στο 1:50’:10’’), προφανώς θέλει να καταδείξει την αντιπαλότητα Ελ-λάδος-Μήνης (Σελήνης). Για τον ίδιο λόγο αργότερα λέει «μην την φοβηθείτε» (την Μήνη) και έπειτα επικαλείται την μητέρα (Πηνελόπη) να μην αφήσει τον θάνατο από την Μήνη (Σελήνη) να κάνει κακό στους Έλληνες! Εξάλλου πρωθύστερα είχε αναφερθεί στο γεγονός της αφίξεως των σκαφών Σελήνης, Φόβου και Δείμου σε τροχιές γύρω από την Γη και τον Άρη. Εδώ λοιπόν, καταμαρτυρείται η κρυμμένη ιστορία της αφίξεως στην Γη μας, των Βοωτιδέων αποίκων με κυβερνήτη τον Γιαχβέ, αλλά και η αντιπαλότητα που προέκυψε από την δράση του αποστάτη (Γιαχβέ) εναντίον του ιερατείου Διός (εκπροσώπου της διαγαλαξιακής ομοσπονδίας και τοποτηρητή στους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος) και ουσιαστικά της γαλαξιακής ειρήνης.
    Σου εύχομαι ολόψυχα καλές διακοπές, καλή ξεκούραση και καλό (ορθόδοξο) Πάσχα, αν και θα τα ξαναπούμε μέχρι τότε…
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα ήθελα να γνωρίσω στους φίλους του ιστολογίου, οτι ένας σημαντικός άνθρωπος στον χώρο της αναζήτησης της γνώσης και της Αληθείας, με το όνομα "ΑΥΤΟΜΕΔΩΝ" δημιούργησε πρόσφατα το δικό του ιστολόγιο (blog) στην διεύθυνση http://automedon1k2.blogspot.com
    Του εύχομαι καλή αρχή!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. an kai den grafo pleon edo mesa.....auto endiaferei tous pantes!

    mia fili mou estile auto simera.......ohi pos den to xera ala den iha tous pragmatikous ari8mous........
    > From: ................
    > Date: April 05, 2012 11:01:43 AM
    > To: Undisclosed recipients: ;
    > Subject: ενδιαφέρον... Αφορά το μέλλον μας...
    >
    >
    >
    > Κάνοντας μία μικρή έρευνα στο διαδίκτυο, βρήκα τα εξής στοιχεία:
    >
    >
    >
    > ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2004
    >
    > Ν.Δ. 3.359.058 ψήφοι
    >
    > ΠΑ.ΣΟ.Κ. 3.002.531 ψήφοι
    >
    > Αποχή-Λευκό-Άκυρο 2,492,692 Έλληνες..!
    >
    >
    >
    > ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2009
    >
    > ΠΑ.ΣΟ.Κ. 3.012.373 ψήφοι
    >
    > Ν.Δ. 2.295.967 ψήφοι
    >
    > Αποχή-Λευκό-Άκυρο 3.075.043 Έλληνες..!
    >
    >
    >
    > Πηγή: Υπουργείο Εσωτερικών : http://www.ypes.gr/el/Elections/NationalElections/Results/nationallectures2004/
    >
    >
    >
    > Όπως βλέπεις, πριν από το μνημόνιο... το πρώτο κόμμα {Αποχή-Λευκό-Άκυρο 3.075.043 Έλληνες}. σε μία προσπάθεια διαμαρτυρίας... άφησε να κυβερνηθεί από τη μειοψηφία...
    >
    >
    >
    > ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙΣ..; πάλι θα απέχεις..; πάλι θα ρίξεις λευκό και άκυρο..;
    >
    >
    >
    > Είναι η τελευταία μας ευκαιρία... εκτός αν θες να βιώσεις τα μέτρα που ήδη αναγγέλλονται για μετά τις εκλογές...
    >
    >
    >
    > Αν πιστεύεις ότι το μέλλον της Ελλάδας... της οικογένειας σου... το δικό σου... είναι στα χέρια σου...
    >
    >
    >
    > 1. ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ...
    >
    >
    >
    > 2. ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK
    >
    >
    >
    > 3. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΆ BLOG
    >
    >
    >
    > Μην καθυστερείς... το οξυγόνο τελειώνει...
    >
    >
    >
    > ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ... ΨΗΦΙΣΕ...

    Α-Ω=anor80grafos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α-Ω=Ανορθόγραφε,
      αν και «δεν γράφεις πλέον εδώ μέσα», δεν δίστασες να σπαμάρεις πολιτικό μήνυμα, ανταποκρινόμενη σε spam που ζητά την διαρκή αναδημοσίευση!
      Αν και γνωρίζεις ότι το συγκεκριμένο blog δεν πραγματεύεται πολιτικά θέματα (ιδιαίτερα αυτή την περίεργη εποχή), το σχόλιό σου θα παραμείνει δημοσιευμένο.
      Το spam αυτό, θεωρεί ότι η αποχή-άκυρο-λευκό είναι λάθος επιλογή, ενώ σωστή θα ήταν η ψήφιση κάποιου συστημικού κόμματος. Αυτό από μόνο του, είναι προσπάθεια επηρεασμού της πολιτικής αυτενέργειας των ψηφοφόρων. Το θέμα δεν είναι και τόσο απλό και χρήζει αναλύσεως για να καταλάβει κανείς γιατί αυτό το spam είναι αθέμιτο, αλλά κυρίως ποιο το νόημα του Λευκού, ποιο του Άκυρου και ποιο της Αποχής.
      Όμως, δεν νομίζω ότι θα σε ενδιέφερε μια τέτοια ανάλυση, μιάς και απέρριψες τον χώρο αυτό (ίσως δεν σου αρέσουν ιδιαίτερα οι αναλύσεις), αλλά και επειδή μια τέτοια, θα άλλαζε την αρχή μου να μην ασχοληθώ ακόμη με πολιτικά θέματα.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    2. xereis poli kala giati aperipsa auton edo ton horo....den 8a epanalamvanome sinehia.
      oso gia to spam pou les....nomisa toulahiston pos 8a sas endiefere tous ligous pou minate edo mesa,na gnorizete tin ali8ia gia to phoi kai me ti pososta vgazoun pano apo 150 edres stin vouli!
      den 8a katso na analiso....to pragma milaei mono tou!
      kalimera sas!

      Α-Ω

      Διαγραφή
    3. Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει το γιατί "απέρριψες" τον χώρο μας. Είναι δικό σου θέμα και δεν με αφορά. Επαναλαμβάνω για τελευταία φορά, ότι πολιτικά θέματα δεν θίγω ακόμη εδώ. Παρόλα αυτά όπως είδες, άφησα το μήνυμά σου, απάντησα και απαντώ ακόμη, παρότι γράφεις με λατινικούς χαρακτήρες πράγμα που δεν είναι επιτρεπτό εδώ (διάβασε τους όρους στους σχολιασμούς). Είναι όμως η τελευταία φορά.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  5. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!
    Μετά απο απουσία μου ολίγων ημερών λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ξαναμπήκα σήμερα στο Ιστολόγιο και βρήκα αναρτημένο πρώτο θέμα την ΜΥΘΩΔΙΑ. Δεν σας κρύβω ότι όταν άκουσα πρώτα την μουσική πριν απο χρόνια εκστασιάστηκα. Δεν είχα όμως εμβαθύνει τα λόγια. Αυτό λοιπόν το video-ντοκιμαντέρ με βοήθησε να λύσω κάποιες απορίες μου και να κατανοήσω την σκοπιμότητα της συναυλίας - κάλεσμα προς τον ΔΙΑ. Εχω όμως ακόμα καποιες απορίες ως προς τον χρόνο διεξαγωγής της συναυλίας. Η ΜΥΘΩΔΙΑ γράφτηκε απο τον μεγάλον μουσικοσυνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου το 1993. Μέχρι λοιπόν το 2001, όπου και εκτελέστηκε, ήταν καλά κρυμμένη. Το θέμα είναι γιατί επιλέχτηκε η χρονιά του 2001;
    Γιατί η NASA επέλεξε το όνομα MARS ODYSSEY για την αποστολή της στον Άρη όπως και τις περισσότερες αποστολές της όπου δίνει ελληνικά ονόματα;
    Στο χρονικό σημείο 1.58.00 δείχνει την Γη ανεστραμμένη. Μπορεί αυτό 11 χρόνια πριν να είχε συνδυαστεί με τον μύθο του 2012, που είχε δημιουργηθεί από τους Αρχαίους λαούς, και με την δήλωση της NASA πέρυσι ότι την χρονιά του 2012 θα ευθυγραμμιστεί το ηλιακό μας σύστημα με το κέντρο του γαλαξία κάτι που σαν επίπτωση θα έχει την αλλαγή της πολικότητας της Γης;
    Εχει κάποια σχέση η συγκεκριμένη χρονιά με διάφορα γεγονόντα που συγκόνισαν την ανθρωπότητα, όπως ασ πούμε η καταρρευση των δίδυμων πύργων; Διάφορα χαζά ίσως ερωτήματα που δεν ξέρω εάν πρέπει να απαντηθούν. Καλό σας απόγευμα!
    ΧΙΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ μου ΧΙΛΩΝ,
      η ημέρα της διεξαγωγής της τελετουργικής αυτής επίκλησης, ήταν προμελετημένη και προετοιμασμένη από πολύ καιρό! Ήταν στην πραγματικότητα μια μυστική, μέχρι και την εκτέλεσή της, ιερουργία, που ακόμη και σήμερα η NASA, δεν αποκαλύπτει με επίσημο τρόπο τον σκοπό της και προπαντός τους στοίχους της. Η NASA επίσης, πάντα χρησιμοποιούσε αρχαία ελληνικά ονόματα στις αποστολές της, αν και δεν πρωτοτυπεί σ’ αυτό, καθώς η αστρονομία πρωτίστως χρησιμοποιούσε ανέκαθεν ονόματα από το ελληνικό πάνθεον και την μυθολογία μας! Αυτό όμως δεν γίνεται τιμής ένεκεν στην Ελλάδα, αλλά αποτελεί ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ καθώς η συμπαντική «γλώσσα», ΕΙΝΑΙ η Ελληνική, δηλαδή μια κωδικοποιημένη μαθηματική αλγοριθμία και κατακλείδα της φυσικής ερμηνείας! Επίσης, είναι γνωστή στους μύστες γαλαξιακή (και όχι μόνο) ιστορία και ως εκ τούτου ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ η απόδοση των ονομάτων-εννοιών όπως αυτά προϋπήρχαν των ανθρώπων και της επιστήμης τους…
      Ειδικότερα η συγκεκριμένη αποστολή ονομάστηκε Mars Odyssey (δηλ. Οδύσσεια του Άρη) ένεκα της περιπέτειας στην οποία θα υπόκειντο η αποστολή προκειμένου να καταλήξει στον τελικό της σκοπό (Ιθάκη) στον Άρη. Όσο για την αντεστραμμένη Γη, είναι σαφές προμήνυμα του 2001 για το επέκεινα του μέλλοντος! Βέβαια δεν νομίζω ότι θα υπάρχει πολική ανατροπή όπως στην εικόνα, αλλά αναστροφή της μαγνητικής πολικότητας, ή μόνο μετατόπιση των μαγνητικών πόλων, με γεωλογική επίδραση λόγω ολίσθησης της επιφάνειας πάνω στην μαγματική ρευστότητα.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  6. Καλημέρα σε όλους και όλες.
    Επέστρεψα με χαρά στο γραφείο μετά από 5ημερη απουσία και σας ευχαριστώ που είχατε την υπομονή και το ενδιαφέρον να μου απαντήσετε (ΛΥΚΙΕ και ΧΙΛΩΝΑ που είχαμε και κάποια κοινή ερώτηση/απορία). Φυσικά και ξανακούω την ωδή αυτή και αφού διαβάζω και το κείμενο...να δείτε ΠΩΣ με κοιτούν οι Βόρειοι συνάδελφοι που φωνάζω ΔΙΑ ΕΕΕΕΛΛΛΑΑΑ (καθώς αντίκρισα κάτι απίστευτα δύσκολο για διεκπεραίωση στο γραφείο μου!).
    Θέλει πολύ μελέτη το πράγμα. Επίσης ΛΥΚΙΕ έχω ήδη αρχίσει την μελέτη των βιβλίων του Μπαλάνου που ήρθαν ακριβώς την κατάλληλη στιγμή πριν τις διακοπές. Φυσικά με το πρώτο ΔΕΝ κατανοεί κανείς όλα τα νοήματα (και πιστεύω πως αυτό ισχύει και για πολλά άλλα τα οποία και εσύ έχεις αναρτήσει εδώ και που φυσικά τα λαμβάνουμε ως έναυσμα για παραπάνω μελέτη/έρευνα κλπ).
    θα δω και την ιστοσελίδα που προτείνεις σε λίγο και φυσικά σας εύχομαι να περάσετε ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με Αφύπνιση, Ανάταση κι Ανάσταση Ψυχής, Πνεύματος και...Έθνους (αλλά και εθνικής -Γκεστάλτ και όχι μόνο- συνείδησης)!
    ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαίρε ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ!
    Καλώς επανήλθες δριμύτερη…
    Η ιστοσελίδα του ΑΥΤΟΜΕΔΟΝΤΑ είναι υπό σχεδίαση και ακόμη δεν έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται. Όμως έχει αναρτήσει (για την ώρα) την ερμηνεία και προέλευση του ονόματός του. Ελπίζω τώρα που μας παρακολουθεί, να αρχίσει να την εμπλουτίζει.
    Καλή ανάγνωση και μελέτη στον Μπαλάνο!
    Υπάρχουν αρκετοί βορειοευρωπαίοι που έχουν πολύ καλή γνώση της αρχαιοελληνικής παιδείας και μπορούν να καταλάβουν πολλά περισσότερα από τον μέσο Έλληνα. Ο Ελληνισμός δεν είναι αποκλειστική υπόθεση των Ελλαδιτών κατοίκων της χώρας μας, αλλά μια πολύ διευρυμένη αξία, που απλώνεται στα πέρατα της οικουμένης! Μπορεί να βρεις Σουηδό ή Κινέζο περισσότερο «Έλληνα» από τους σημερινούς νεοέλληνες…
    Καλό Πάσχα σε όλους και όλες και καλή Ανάσταση ένθεν και ένθεν!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ ΛΥΚΙΕ. Ετσι είναι και είμαι πολύ τυχερή που έχω συναντήσει εδώ κάποιους πραγματικούς φιλέλληνες και ΕΛΛΗΝΕΣ στην σκέψη και με πραγματικό ενδιαφέρον ΚΑΙ για την αρχαία αλλά και την νεότερη ιστορία μας (ίσως γιατί κατάλαβαν πως αποτελεί η ΕΛ-ΛΑΔΑ το κοινό σημείο της καταγωγής μας στον πλανήτη αυτό;).
      ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

      Διαγραφή
  8. Έτσι είναι ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ μου.
    Το Ελ-ληνικό Φως είναι αυτό που κυριαρχούσε στην Γαία αρχαιώθεν, μέχρι ελεύσεως των εχθρών του Φωτός, των Κρονίων δυνάμεων (αποστατών, με κυβερνήτη τον Γιαχβέ) και τον διαρκή πόλεμο Φωτός-Σκότους. Το Ελ-λάνιον Φως, ΖΕΙ μέσα στις καρδιές και το νού πολλών ανθρώπων, απανταχού στην οικουμένη. Αλλ’ έσσεται ήμαρ ελεύσεως των υιών του Φωτός και της εξακοντίσεως των βελών μας, στους υβριστές του Θείου Λόγου και της γαλαξιακής αρμονίας.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιος ειναι Α-Ω; και γιατι χαλαστηκε;
    Δαναη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόκειται για γυναίκα με πολλά ψευδώνυμα που κινείται σε διάφορα ιστολόγια. Ποτέ δεν κατάλαβα τι ρόλο θέλει να παίζει. Στο δικό της κόσμο υπάρχουν "τέρατα" και "μάγισσες" (εμένα πρέπει να με είδε ως "τέρας")! Τον δικό μας, ποτέ δεν τον κατάλαβε και όπως μπήκε, βγήκε...! Παίζει δικά της "παιχνίδια" που μόνο αυτή τα καταλαβαίνει! Δεν ξέρω γιατί "χαλάστηκε"...
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.