Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Το Πεντάγωνο των ΗΠΑ επεξεργάζεται σχέδια για εισβολή εξωγήινων σύμφωνα με στρατιωτικό καθηγητή.




Ο καθηγητής Paul Springer από την Αεροπορία των ΗΠΑ με εντολή από τους εργοδότες του, του δόθηκε η αδεία για να συζητήσουν στρατιωτικά σχέδια των ΗΠΑ για μια αναπάντεχη εισβολή εξωγήινων. Ο καθηγητής Springer απάντησε σε ερωτήσεις σε ένα αυστραλιανό τηλεοπτικό πρόγραμμα που διερευνά τις πιθανές αντιδράσεις σε μια εισβολή εξωγήινων και που προβλήθηκε την Κυριακή του Πάσχα των καθολικών. Με τίτλο 'Η ΗΠΑ και η στρατιωτική ηγεσία κάνουν σχέδια για μια εξωγήινη εισβολή, "συζήτησε τις επιπτώσεις της ανθρωπότητας που βρίσκεται αντιμέτωποι με μια εξωγήινη...

απειλή. Τις παρατηρήσεις για τον  Springer επανέλαβε τις απόψεις του καθηγητή Ο Stephen Hawking τον Απρίλιο του 2010 όπου ανέφερε οτι οι προηγμένες εξωγήινες μορφές ζωής είναι πιθανό να είναι επιθετικές, και η ανθρωπότητα θα πρέπει να προετοιμαστεί για την επαφή με ένα εχθρικό κόσμο - επισκέπτες. Επιπλέον, τα σχόλια του Springer προετοιμάζουν για  ένα βιβλίο με τίτλο 2006 Εισαγωγή στην Πλανητική Άμυνα: Μια μελέτη της Modern Warfare, εφαρμοσμένη  για μια εξωγήινη εισβολή, γραμμένο από έναν αριθμό αξιόλογων ανθρώπων της άμυνας των ΗΠΑ και στην πραγματικότητα θα περιέχει πολλές πτυχές των διαβαθμισμένων σχεδίων του Πενταγώνου. Το πιο σημαντικό, από τα σχόλια του Springer επιβεβαιώνουν για πρώτη φορά, ότι το Πεντάγωνο έχει καταρτίσει σχέδια έκτακτης ανάγκης για μια εξωγήινη εισβολή.
Στη ερώτηση για την εξωγήινη εισβολή, ο Springer ρωτήθηκε: Τι νομίζετε ότι θα είναι το εξωγήινο σχέδιο; Τι θα κάνουν πρώτα;  Αποκρίθηκε:
"Αυτό εξαρτάται πραγματικά γιατί θα είναι εδώ. Αν είναι εδώ για την εξαγωγή ενός συγκεκριμένου πόρου για παράδειγμα, θα μπορούσε απλώς να εξαλειφθεί κάθε αντίσταση που θα μπορεί να τους εμποδίσει από το στόχο τους. Εάν από την άλλη πλευρά, ο στόχος τους είναι η πραγματική κατάληψη και κατάκτηση, τότε πιθανότατα θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα σε κάτι που θα εκλαμβάνονται ως απειλή για τη δική τους κυριαρχία. Κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσουν αφανίζοντας δίκτυα επικοινωνιών και όσο το δυνατόν την εξάλειψη των όπλων που θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύουν κάποια μορφή απειλής σε αυτούς ή στους πόρους που θα προσπαθήσουν να εξαγάγουν. Έτσι θα μπορούσε κάλλιστα να αντιμετωπίσουν κάθε πυρηνικό όπλο, διότι δεν θα αποτελούσε απειλή για αυτούς."
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο καθηγητής Springer εξετάζει πώς το Πεντάγωνο βλέπει την εξωγήινη παρέμβαση στα πυρηνικά όπλα. Οι εξωγήινοι θα μπορούσαν να επηρεάσουν τα πυρηνικά όπλα, όχι επειδή είναι επικίνδυνα για τη ζωή εδώ ή αλλού, αλλά επειδή τα πυρηνικά όπλα αποτελούν απειλή για ότι οι αλλοδαποί επιθυμούν να συλλέξουν από τη Γη. Είναι καλά τεκμηριωμένο, ότι για 60 χρόνια ή και περισσότερο, τα UFO επηρεάζουν ή έχουν τον έλεγχο των πυρηνικών εγκαταστάσεων και των όπλων, και σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν παρέμβει ενεργά στα πυρηνικά όπλα. Πολλοί ερευνητές των UFO  εξέλαβαν το γεγονός ως σημάδι ότι οι εξωγήινοι προσπαθούν να προειδοποιήσουν την ανθρωπότητα από την παγκόσμια απειλή από τα πυρηνικά όπλα. Πράγματι, πολλά άτομα που ισχυρίζονται ότι έχουν έλθει σε επαφή ή απαχθεί από εξωγήινους από τις αρχές της δεκαετίας του 1950, έχουν κάνει τέτοιες παρόμοιες συστάσεις. 
Ο καθηγητής Springer στη συνέχεια ρωτήθηκε: "Δεν θα ήταν μια περίεργη κατάσταση, αν η ανθρωπότητα έπρεπε να συνασπιστεί, στο πλευρό της Ρωσίας, ή υποθέτω  με τους Ταλιμπάν;"
"Θα ήταν, ευχής έργο και πρέπει να έχετε κατά νου ότι πολλοί από τους μεγαλύτερους πολιτισμούς στην ιστορία της ανθρωπότητας έχουν επιζήσει, κυρίως, όταν αντιμετώπισαν έναν κοινό εχθρό. Αν κοιτάξει κανείς τις μεγάλες δυνάμεις του κόσμου σήμερα, θα βρει πολλούς συνασπισμούς  εξαιτίας του φόβου ενός κοινού εχθρού."
Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτό  έχει σχέση με την άποψη τουν πρώην Πρόεδρου των ΗΠΑ  Ρόναλντ Ριγκαν σε μια  ομιλία του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το Σεπτέμβριο του 1987 Τότε ο πρόεδρος είχε αναφερθεί  (το 1982) σχετικά με τους εξωγήινους στον Στιβεν Σπίλμπεργκ,  όταν τελείωσε η ιδιωτική προβολή στον λευκό οίκο της ταινίας "ο εξωγήινος" .
Τι είπε ο πρόεδρος: "Στην εμμονή μας σε αντιθέσεις της στιγμής, συχνά ξεχνάμε πόσο μας ενώνει όλα τα μέλη της ανθρωπότητας. Ίσως χρειαζόμαστε κάποια εξωτερική, παγκόσμια απειλή για να μας κάνουν να αναγνωρίσουμε αυτό το κοινό δεσμό.  Περιστασιακά πιστεύω το πόσο γρήγορα οι διαφορές μας σε όλο τον κόσμο θα εξαφανιζόταν, αν βρισκόμαστε μπροστά σε μια απειλή από εξωγήινους έξω από αυτόν τον κόσμο. Και ερωτώ, μήπως υπάρχει  μια εξωγήινη δύναμη ήδη ανάμεσά μας;"
Στην τελευταία ερώτηση του ο Ρίγκαν αποκαλύπτει ότι δεν πίστευε ότι υπήρχε ένα σενάριο εξωγήινης εισβολής ακόμη και κάτι τέτοιο θα ήταν πιθανό στις προσεχείς δεκαετίες. Η Παγκόσμια ενότητα ήταν επιτακτική ανάγκη να ασχοληθεί με όλες τις συνέπειες μιας τέτοιας παρουσίας!  Μήπως  ο Reagan όταν  ενημερώθηκε κρυφά για το θέμα της ύπαρξης εξωγήινης ζωής και τις απειλές που θέτει αυτό για την ανθρωπότητα, ξαφνιάστηκε πραγματικά ο ίδιος και ένιωσε την ανάγκη να  προειδοποιήσει τον κόσμο και την παγκόσμια κοινή γνώμη;
Πιστεύουν ότι το σενάριο για μια εξωγήινη εισβολή που περιγράφεται από τον Springer, στην πραγματικότητα, θα ήταν μια παραπλανητική είδηση χρησιμοποιώντας γήινες προηγμένες τεχνολογίες για την προσομοίωση μιας εξωγήινης εισβολής, Μήπως ο στόχος θα είναι να δικαιολογήσουν την δημιουργία μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης  όπου όλο και περισσότερες πολιτικές ελευθερίες θα χαθούν - ειδικά για τους πολίτες των ΗΠΑ. (Ένα σενάριο καταστροφολογίας χρησιμοποιείτε έτσι και αλλιώς εδω στην Ελλάδα)


Ένα ψεύτικο  σενάριο εξωγήινης εισβολής αποκαλύφθηκε αρχικά από το Δρ Werner Von Braun, ιδρυτή του αμερικανικού προγράμματος Apollo, όταν ανέφερε λίγο πριν το θάνατο του το 1977, μια πιθανή κρυφή ατζέντα πίσω από το Πεντάγωνο οπού μια εξωγήινη εισβολή θα ήταν ένα καλό σχέδιο εάν θα χρειαζόταν. Η απειλή αυτή θα ήταν σκηνοθετημένη και οι εξωγήινοι δεν θα υπήρχαν στην πραγματικότητα καθόλου. Η περίπτωση προειδοποίησης του Ρέιγκαν ήταν αυθεντική ότι εξωγήινοι είναι ήδη εδώ η όχι; Σε ένα τέτοιο σενάριο, θα υπάρξουν πολλοί καλοί λόγοι και η παγκόσμια συνεργασία (διακυβέρνηση αναφέρει ο salla) θα είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση προηγμένης εξωγήινης ζωής και τεχνολογίας. Καθ' αποκάλυψη της ο καθηγητής Springer που ανέφερε για διαβαθμισμένα σχέδια του αμερικανικού Πενταγώνου, που σχεδιάζει να ανταποκριθεί σε μια ενδεχόμενη εισβολή εξωγήινων, εγείρει πολλά και ενδιαφέροντα ερωτήματα. Το πιο σημαντικό, είναι οτι ο Springer αποκαλύπτει ότι το Πεντάγωνο των ΗΠΑ , αναγνωρίζει τη σημασία της υπόθεσης μέσα από τα πολλά θέματα εθνικής ασφάλειας γύρω από την πιθανή ύπαρξη εξωγήινης ζωής και τεχνολογίας. Είτε κανείς συμφωνεί με τον πρώην Πρόεδρο Ρίγκαν ότι οι εξωγήινοι είναι ήδη εδώ και συνιστούν παγκόσμια απειλή, είτε οτι το σχέδιο του Πενταγώνου είναι απλώς ένα τέχνασμα για την περίπτωση ψευδούς συναγερμού για μια παγκόσμια κυβέρνηση και στις δύο περιπτώσεις, ο χρόνος για μια σοβαρή μελέτη του θέματος που αφορούν την ύπαρξη εξωγήινης ζωής έχει έρθει. Τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης και η ακαδημαϊκή κοινότητα πρέπει να εκπαιδεύσει τον εαυτό τους και το κοινό για τις πολλές πολιτικές επιπτώσεις που θα έρθουν από την αποκάλυψη προηγμένων μορφών εξωγήινης ζωής, είτε απεδείχθη ότι αυτοί μας επισκέπτονται ήδη, είτε ότι βρέθηκε σε κάποιο μακρινό πλανήτη στα προγράμματα έρευνας των έξω πλανήτων.


http://www.huforc.gr
Πηγή:http://www.okloios.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.