Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ



Γράφει ο ΛΥΚΙΟΣ.

 Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου στο οποίο ο λαός εξέφρασε την αποδοκιμασία του για τον δικομματισμό καθώς και την αντιμνημονιακή του θέση,  τα ΜΜΕ μαζί με τους πολιτικούς ταγούς του συστήματος, άρχισαν δουλειά!
 Στην αρχή, προσποιούμενοι την δήθεν αγωνία τους για τις εξελίξεις και την ακυβερνησία, έθεσαν το εκπορευόμενο από τον λαό δίλημμα, μνημόνιο ή αντιμνημόνιο. Στην συνέχεια όμως, με επιδέξιους επικοινωνιακούς χειρισμούς  το δίλλημα κατέληξε στο, αριστερή ή δεξιά κυβέρνηση! Μετασκεύασαν δηλαδή το αυθεντικό αίτημα του λαού τής αντιμνημονιακής του επιλογής, σε ζήτημα πόλωσης δεξιάς ή αριστεράς! Ένα ψευδοδίλημμα, που όμως ξέρουν πόσο καλά «δουλεύει» στην Ελλάδα του κομματικού φανατισμού, της πόλωσης και της εμφυλιομαχίας.  Αποπειρώνται για μια ακόμη φορά να ασκήσουν την πάγια τακτική του «διαίρει και βασίλευε» στους επιρρεπείς σε αυτό, Έλληνες. Και για μια ακόμη φορά, οι Έλληνες τσιμπάνε το τυρί, χωρίς να βλέπουν την φάκα.
  Από το αληθές δίλημμα μνημόνιο ή όχι, μέσα σε λίγες ημέρες οι ειδήμονες της επικοινωνίας, λοξοδρόμησαν το ζήτημα προς μια άσχετη κατεύθυνση. Άσχετη, γιατί το ερώτημα δεξιά ή αριστερά, δεν αντιστοιχεί αναγκαστικά στο μνημονιακά ή αντιμνημονιακά.

Από τα «δεξιά» έχουμε την ΝΔ υπέρ του μνημονίου και τους Ανεξάρτητους Έλληνες με την Χρυσή Αυγή και το ΛΑΟΣ, σαφώς κατά του μνημονίου.
 Από τα «αριστερά» , έχουμε το ΠΑΣΟΚ υπέρ του μνημονίου, τον δήθεν μετριοπαθή Κουβέλη κάπου στην μέση και τον ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κτλ. κατά του μνημονίου.
 Έτσι λοιπόν και στις δύο πλευρές υπάρχουν κόμματα ταγμένα υπέρ, αλλά και κατά του μνημονίου. Άρα το δίλημμα δεξιά=μνημόνιο ενώ αριστερά=αντιμνημόνιο, είναι ψευδές. Το αίτημα του λαού για αντιμνημόνιο, μεταστράφηκε σε στυγνή πόλωση δεξιά-αριστερά, χωρίς  κανένα αντίκρισμα.
  Η αφορμή για την μεταστροφή αυτή, ήταν η ακυβερνησία. Επειδή δεν μπορούσε να σχηματιστεί βιώσιμη κυβέρνηση που να αποτελείται από συνεργασία αμιγώς δεξιών ή αριστερών κομμάτων (υποτίθεται ταυτόσημης ιδεολογίας), ενώ ταυτόχρονα να είναι και κατά του μνημονίου, η «λύση» δόθηκε με την παραπειστική ολίσθηση στο ερώτημα: Θέλετε αριστερή κυβέρνηση; Αν όχι, συσπειρωθείτε στο δυνατότερο δεξιό κόμμα, δηλαδή στη ΝΔ! Τσακίστε έτσι τα μικρότερα δεξιά αντιμημονιακά κόμματα. Θέλετε δεξιά κυβέρνηση; Αν όχι, συσπειρωθείτε στο ΠΑΣΟΚ για τον ίδιο λόγο!
 Έτσι, το σύστημα (που επιθυμεί μνημόνιο βεβαίως) απομειώνει την δυναμική των μικρότερων αντιμνημονιακών κομμάτων και προσπαθεί να ενισχύσει τα «δικά του» κόμματα.
 Εδώ εισέρχεται και ένας ακόμη παράγοντας, έξυπνα όσο και επικίνδυνα τοποθετημένος: ο ΣΥΡΙΖΑ (ας είναι καλά τα «παιδιά» της πρεσβείας στην Πλ. Μαβίλη…)!
  Υπό το εκβιαστικό δίλημμα αριστερά ή δεξιά, πολλοί Έλληνες που ιδεολογικά ή παραδοσιακά διάκεινται υπέρ της αριστεράς, αλλά αρνήθηκαν να ψηφίσουν το δωσίλογο ΠΑΣΟΚ, εστράφησαν προς την ψήφιση του «αριστερού» ΣΥΡΙΖΑ.
 Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν και είναι, ένα κατασκεύασμα της Νέας Τάξης του Soros & Σια, όπως και άλλοι μικρότεροι κομματικοί συνδυασμοί του αυτοαποκαλούμενου «προοδευτικού» χώρου. Είναι ο δούρειος ίππος του διεθνισμού και της παγκοσμιοποίησης στην Ελλάδα. Το κόμμα αυτό, αποτελεί την συνισταμένη διαφόρων μικρών συνιστωσών του αριστερισμού, τα οποία κυρίως  εκφράζουν τον μηδενισμό όλων των ανθρώπινων αξιών (όπως το έθνος, η πατρίδα, η οικογένεια, η θρησκεία, η γλώσσα, η ιστορία), όλων των ηθικών ορίων και προπαγανδίζουν τις αποκλίσεις από το φυσιολογικό, με σκοπό την άλωση της ανθρώπινης νοητικής και ψυχικής ισορροπίας, αλλά και του έως τώρα πολιτισμού μας. Ουδεμία σχέση έχουν με τον κομμουνισμό, τον σοσιαλισμό και τον Μαρξ. Υποστηρίζουν το αφύσικο και το ανισόρροπο. Είναι μηδενιστές. Αυτό σημαίνει ότι επιδιώκουν την νόθευση στην πράξη, όλων των ανθρώπινων κεκτημένων και της κοινής αντίληψης του ορθού. Θέλουν να παρουσιάσουν την ομοφυλοφιλία ως μια φυσιολογική  ερωτική δραστηριότητα, όπως ακριβώς είναι και η ετεροφυλοφιλία. Θέλουν να πείσουν την κοινωνία ότι  δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των εθνών και των φυλών. Ότι είναι όλοι ίδιοι! Επιδιώκουν να πείσουν ότι δεν υπάρχει Θεός, παρά μόνο ο άνθρωπος, όλα τα υπόλοιπα είναι δημιουργήματα της φαντασίας μας. Πιστεύουν ότι η επιστήμη, τα έχει εξηγήσει όλα.
 Σύμφωνα με αυτούς, οι λαθρομετανάστες δεν είναι λάθροι, αλλά έχουν πλήρη δικαιώματα με εμάς (για την ακρίβεια περισσότερα, αφού μπορούν να απολαμβάνουν ότι κοινωνικές παροχές και εμείς, αλλά χωρίς να πληρώνουν τίποτε) καθώς είναι δικό τους δικαίωμα να έρχονται ανεξέλεγκτα και απρόσκλητα στην χώρα μας, η οποία οφείλει όχι μόνο να τους υποδέχεται, αλλά να τους πληρώνει επίδομα ανεργίας (ίδιο με τον Έλληνα άνεργο), πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, στέγη και τροφή. Πρέπει να απολαμβάνει αμέσως πλήρη πολιτικά δικαιώματα και αν μάθει και ελάχιστα Ελληνικά, τότε να γίνεται και Έλληνας πολίτης.
 Εξ άλλου, έχουν ήδη «ερμηνεύσει» τον Ισοκράτη στο περί «Ελληνικής παιδείας» και απεφάνθησαν, ότι  Έλληνας είναι επίκτητη ιδιότητα (όπως π.χ. ο νεφροπαθής, ο κλέπτης, ο δικαστής, ο τρελός) και μπορεί να απονέμεται ως δώρο! Επίσης τα περίπου 4.000.000 λαθρομεταναστών που βρίσκονται ήδη στην χώρα μας, πρέπει να καλέσουν αμέσως και τους συγγενείς τους να έρθουν εδώ, ώστε να περάσουν κι αυτοί όμορφα και να γίνουν (αυτοί) 10.000.000!
  Όποιος δε Έλληνας αντιδράσει σε έκνομη ενέργεια του αλλοδαπού προνομιούχου, είναι φασίστας και ρατσιστής, οπότε ένα επιτελείο πιστών στα κελεύσματα του ΣΥΡΙΖΑ δικηγόρων, αμισθί, θα μηνύσει τον ιερόσυλο «Ελληναρά» που τόλμησε να αμφισβητήσει την ανωτερότητα και την ασυδοσία του αγίου αυτού αλλοδαπού.
  Όσο για την Αστυνομία και τον στρατό, έχουν ήδη δηλώσει τις προθέσεις τους. Καταργούνται και τα δύο, γιατί η μεν κακή αστυνομία έχει «καουμπόηδες με όπλα» και επειδή η νομοταγής κοινωνία μας αυτοελέγχεται, δεν χρειάζεται «μπάτσους», ενώ οι δε στρατοί που «είναι κακό πράγμα» πρέπει να καταργηθούν και βέβαια εμείς οι Έλληνες θα κάνουμε την αρχή! Θα τον καταργήσουμε τον κακό στρατό που «μας τρώει τα ωραία μας λεφτά».
 Τα ναρκωτικά πρέπει να είναι ελεύθερα ώστε όλοι να είμαστε μαστουρωμένοι ολημερής (εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια φαίνεται) με «καμμένο» μυαλό και να μην δουλεύουμε -ξέχασαν να μας πουν- (όπως κάνουν και οι ίδιοι άλλωστε φαίνεται)…
 Η οικονομία μας βεβαίως εύκολα μπορεί να συνέλθει, αφού αν προσληφθούν 100.000 δημόσιοι υπάλληλοι, επανέλθουν οι προ κρίσεως μισθοί του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα και όσοι βγάζουν πάνω από 20.000 ευρώ το έτος(!), δίνουν τα 100 στην εφορία, η οικονομία μας θα ορθοποδήσει και θα γίνουμε ανταγωνιστικοί και παραγωγικοί.
 Επίσης όποιος δεν συμφωνεί με τις απόψεις τους είναι νεοναζί, φασίστας και ρατσιστής, ενώ η «δημοκρατία» δεν του αξίζει. Η δημοκρατία αξίζει (και ανήκει) μόνο σε όσους έχουν αριστερές απόψεις και μάλιστα σύμφωνες με του ΣΥΡΙΖΑ, διαφορετικά τα καλά «παιδιά» με τις κουκούλες του ΣΥΡΙΖΑ, θα τον περιποιηθούν με ρόπαλα και μολώτοφ ώστε να διορθωθεί και να μην ξαναμιλήσει. Η Αθήνα μπορεί να παραδίδεται στις φλόγες και την καταστροφή, αν αυτό είναι επιθυμία του ΣΥΡΙΖΑ, όπως επίσης τα μέλη του (ή τα παιδιά τους) έχουν δικαίωμα να ληστεύουν και να τρομοκρατούν, δολοφονώντας αθώους ή αυτούς, που οι ίδιοι καταδίκασαν σε θάνατο.
 Η ιστορία της Ελλάδας βεβαίως, πρέπει να ξαναγραφεί γιατί έχει πολλά λάθη. Δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι οι φίλοι μας γείτονες με τα «ψεύδη» που ευαγγελίζονται οι ιστορικοί όλου του κόσμου. Η ιστορία πρέπει να γραφεί ώστε να εξυπηρετεί τους αγαπημένους μας γείτονες. Και βέβαια τα Σκόπια είναι Μακεδονία! Όλα δικά μας τα θέλουμε; Η Θράκη πρέπει να γίνει Τουρκική όπως και τα νησιά μας! Οι μουσουλμάνοι της Θράκης είναι Τούρκοι και ως εκ τούτου η γη τους, πρέπει να ανήκει στην Τουρκία! Μόνο εμείς θα έχουμε νησιά; Αυτοί τίποτε; Εξάλλου «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του»…
 Βλέπουμε λοιπόν, ένα κόμμα-μόρφωμα, που αν και δεν έχει ώριμο και λογικό πολιτικό λόγο (καθώς οι επίσημες θέσεις του είναι σύμφωνες με την λογική ενός παιδιού 10 ετών), είναι επικίνδυνο σε ότι αφορά τα εθνικά θέματα και την οικονομία, ενώ οι ανθελληνικές του θέσεις και η μισαλλοδοξία του, δείχνουν τον πραγματικό σκοπό της ύπαρξής του και τον ρόλο που πάντοτε διαδραμάτιζε στα πολιτικά τεκταινόμενα της Ελλάδας μεταπολιτευτικά. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον διαβρωτικό της Ελληνικής κοινωνίας ρόλο των περιθωριακών, ακραίων, αποκλινόντων και ψυχικά διαταραγμένων τύπων που το επανδρώνουν, που με χαρά βυσσοδομούν κατά των αδελφών τους, εξυπηρετώντας τα ξένα κέντρα εξουσίας και συγκεκριμένα τις υπόγειες μεθοδεύσεις των σιωνιστών στην χώρα μας!
  Αυτό το κόμμα, το οποίο ξεκίνησε ως «ΚΚΕ εσωτερικού», στην συνέχεια ως «Συνασπισμός της Αριστεράς και της προόδου» και σήμερα ως «ΣΥΡΙΖΑ», είχε ρόλο συμπληρωματικό. Όπως και το ΚΚΕ, δεν ήταν ποτέ κόμμα εν δυνάμει εξουσίας, κόμμα δηλαδή που θα προορίζετο κάποτε να κυβερνήσει, έστω και μερικώς. Η αποστολή του ήταν μόνο η διάβρωση της Ελληνικής κοινωνίας και η φθορά. Ένας μοχλός πίεσης και καταστροφής των κοινωνικών και εθνικών υποδομών και τίποτε άλλο.
 Όμως συνέβη το παράδοξο και αναπάντεχο! Το κόμμα αυτό έλαβε τεράστιο αριθμό ψήφων, ψήφων που παραδοσιακά ανήκαν στο ΠΑΣΟΚ, αλλά ως εκδήλωση διαμαρτυρίας κατευθύνθηκαν στο ομόσταυλο ΣΥΡΙΖΑ.
 Κανείς από τους ψηφοφόρους αυτούς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι η ψήφος διαμαρτυρίας σε ένα κόμμα του 4-5%, θα μπορούσε να το φέρει στην δεύτερη θέση, ως κόμμα εξουσίας! Ούτε βέβαια και τα ίδια τα στελέχη του κόμματος θα το πίστευαν…
 Αυτή  η εξέλιξη, αν και  μη αναμενόμενη (αφού το σχέδιο προέβλεπε την διαρροή των ψήφων του ΠΑΣΟΚ προς το κόμμα του Κουβέλη), έρχεται να χαροποιήσει και πάλι τους χειραγωγούς μας. Η σκέψη απλή:
 Αφήστε το ΣΥΡΙΖΑ να αλλαζονεί από την μέθη της απρόσμενης αυτής ενδυνάμωσης. Αφήστε τον πιτσιρικά Τσίπρα και τους άλλους αλεξίνοους συντρόφους του, να αρλουμπολογεί περί του τι κράτους ονειρεύεται και, μόλις ο λαός καταλάβει τι τον απειλεί, θα συσπειρωθεί και πάλι στο ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ. Εμφανίστε -στημένες- δημοσκοπήσεις που να εμφανίζουν πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να πανικοβληθούν οι ψηφοφόροι και να επιστρέψουν τρέχοντας στον δικομματισμό!
  Όμως εδώ μπορεί και να χαθεί το παιχνίδι τους. 
Αν ο κόσμος νιώσει την αφόρητη πίεση με τα εκβιαστικά αυτό διλήμματα, ενδέχεται να λειτουργήσει και αυτοκτονικά! Δηλαδή να αναδείξει πράγματι τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα, στην προσπάθειά του να εμμείνει στην αντιμνημονιακή του θέση και να φέρει στην εξουσία ένα κόμμα εντελώς ανέτοιμο και ανώριμο να διαχειρισθεί τα πράγματα της χώρας.
 Σε αυτή την περίπτωση ο σχεδιασμός πάει περίπατο! Αν ο Τσίπρας αναδεικνυόταν πρωθυπουργός, θα ερχόταν στην δύσκολη θέση να χειρισθεί πράγματα με τρόπο εντελώς αντίθετο από τις μέχρι τώρα προβαλλόμενες θέσεις του. Αυτό, εκτός από πολιτικό κόστος για τον ίδιο και το κόμμα του (που δεν ενδιαφέρει καθόλου τους έξωθεν εντολοδόχους του) θα εξέγειρε τον λαό και θα τον οδηγούσε σε χαοτικές καταστάσεις, όμοιες με αυτές που τεχνηέντως μέχρι τώρα «έστηνε» ο ΣΥΡΙΖΑ για να εκβιάζει καταστάσεις. Μόνο που τώρα, αυτές θα ήταν αληθινές, γενικευμένες και ανεξέλεγκτες! Επίσης, θα πυροδοτείτο ούτως ή άλλως μια πολωτική αντιπαράθεση στην Βουλή με την Χρυσή Αυγή, η οποία θα είχε αντίκρισμα στο πεδίο των δρόμων με αιματηρές συνέπειες. Ο κόσμος που έχει αγανακτήσει με την λαθροεποίκηση και την εγκληματικότητα, είναι σημαντικός και η δυναμική του είναι τεράστια και επικίνδυνη για την κοινωνική ειρήνη, με την υφιστάμενη κατάσταση όπως αυτή ήδη εξελίσσεται.  Άρα το εκρηκτικό μίγμα ήδη είναι έτοιμο και η ανάληψη της εξουσίας από ένα κόμμα σαν το ΣΥΡΙΖΑ θα λειτουργούσε ως θρυαλλίδα για την πυροδότησή του.
 Αν θεωρήσουμε δεδομένη την αρχική βούληση του 75% περίπου του Ελληνικού λαού, που ψήφισε αντιμνημονιακά, τότε θα πρέπει και στις εκλογές της 17ης Ιουνίου να περάσει το ίδιο μήνυμα, σε πείσμα των απελπισμένων συστημικών εξουσιαστών.
 Μην διστάσετε να ψηφίσετε κόμματα, που όμως να έχουν την στοιχειώδη ωριμότητα και σοβαρότητα θέσεων, ώστε σε συνεργασία μεταξύ τους να μπορέσουν να κυβερνήσουν την χώρα, έστω και «κουτσά στραβά»… Ψηφίστε κατά συνείδηση, υπεύθυνα και όχι με την λογική «ρίχνω την ψήφο μου όπου να’ναι για να μην την ρίξω σε μεγάλο κόμμα» γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να κυβερνήσουν και…ανόητα παιδάκια!
ΛΥΚΙΟΣ.
 

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Λύκιε,
    Αν αποδεχτούμε ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του τότε και η Ελληνική γη ανήκει στα σκουλήκια της. Ελπίζω ποτέ να μη βγει αληθινό αυτό το ευφυολόγημα και να συνειδητοποιήσουμε την αλήθεια πίσω από την εικόνα και τον πραγματικό κίνδυνο πίσω από την πολιτική του εντυπωσιασμού που ακόμα και ένα δεκάχρονο παιδάκι θα την έκανε καλύτερα.

    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντιγόνη σε καλωσορίζω!
    Αν το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του και η Ελλάδα στα σκουλήκια της, τότε ας κυβερνήσουν οι έρποντες σκουλικάνθρωποι που θα είναι και φθηνό δόλωμα για τα ψάρια του Αιγαίου. Όμως δεν θα τους γίνει η χάρη!
    Όχι ότι μέχρι τώρα κυβερνούσαν άνθρωποι υψηλότεροι του δαπέδου αναστήματος, αλλά ο κίνδυνος να βρεθούν στην εξουσία άνθρωποι που θεωρούν (ή έτσι επικαλούνται) ότι δεν πρέπει να υπάρχουν διαφορές και όρια στην γη και την θάλασσα, υπονοώντας ότι είναι υπέρ της κατάργησης των συνόρων των εθνικών κρατών και μάλιστα με μονομερή παραίτηση από την εθνική μας κυριαρχία, είναι τελικά υπαρκτός! Αν και το σύστημα δεν θέλει ακόμη κάτι τέτοιο (στην παρούσα φάση), αυτό είναι ενδεχόμενο να συμβεί από λάθος επικοινωνιακούς χειρισμούς. Πάντως προσωπικά εκτιμώ, ότι τελικά ο κίνδυνος αυτός θα αποσοβηθεί.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.