Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Μασονικοί οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου; (video)

Καλή κι ευλογημένα μέρα να έχουμε,
εχτές  έβλεπα αυτό το βιντεάκι. Σήμερα -επειδή δεν θυμάμαι σε πιό σάιτ το ειχα δει- απλά πάτησα "ολυμπιακοί αγώνες 2012" και βγήκε πρώτο αυτό...
ΟΛΑ τα άλλα τα είχα ξαναδει, διαβάσει, ακούσει. ΤΩΡΑ για πρώτη φορά είδα τις μασκτώτ!!! ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΙΑ ΜΟΥ!!
σηκώθηκε η πέτσα μου βέβαια και κυρίως για τα παιδιά τα αθώα που θα τα βάλουν σπίτι τους. Φαντάζομαι πως οι άνθρωποι που το σκέφτηκαν θα το προώθησαν σαν "την φλογίτσα" της ολυμπιάδας και το Φως το ασβηστο αλλά ΑΝΤΕ να το δει με την πρώτη ο κάθε ανυποψίαστος!
Το θετικό είναι πως μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κόσμος έχει σκεφτεί, έχει αφήσει χώρο στον νού του για να δει και να ακούσει και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να καταλάβει το μέγεθος της απάτης και της παραπληροφόρησης....
Με συναδέλφους συχνά πυκνά ανέφερα το θέμα των ΗΠΑ και του κάθε πλανητάρχη (να μην αφοδεύσω) αλλά εδώ ο κόσμος έχει μιά παράξενη νοοτροπία: απο φόβο ή απο "ωχαδελφισμό" γίνεται στρουθοκάμηλος και απαντά: ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΕΙ ΑΜΕΣΑ....ΑΣΤΟ να υπάρχει. συνεχίζουν λοιπόν τη ζωή τους περιμένοντας την επόμενη καταστροφή που φυσικά....θα γίνει μακριά τους. Κάποτε έγινα έξω φρενών γιατί άκουσα κάποια κυρία αγανακτισμένη με τις επαναστάσεις στη Βόρεια Αφρική (αγαπημενο και φθηνό προορισμό διακοπών των Βορείων) γιατί λέει.....ΠΟΤΕ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ::..
ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ  http://www.axortagos.gr
 Στις επικρίσεις σχετικά με τους Ολυμπιακούς αγώνες, έρχεται τώρα να προστεθεί και εκείνη που λέει ότι το logo του "Λονδίνο 2012", κρύβει μέσα του "μηνύματα".... 
 Αυτήν την άποψη εξέφρασε στον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Ζακ Ρογκ, η Τεχεράνη, υποστηρίζοντας ότι με τον τρόπο που αναγράφεται το "2012" στο λογότυπο, μπορεί να σχηματίσει κανείς τη λέξη "Ζion", δηλαδή "Σιών". H Οργανωτική Επιτροπή του Λονδίνου απάντησε πως το λογότυπο του Λονδίνου 2012 αντιπροσωπεύει το έτος 2012 και τίποτα άλλο!
Δείτε το σχετικό βιντεάκι:

1 σχόλιο:

  1. Καλή σου μέρα ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ!
    πράγματι είναι αν μη τι άλλο, προκλητική η συμβολική που χρησιμοποιείται από την πρωτεύουσα του Σιωνισμού (Λονδίνο) για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2012! Θέλουν να μας δείξουν πανυγυρικά την νίκη και την κυριαρχία της Σιών επί των Ελ (Ελληνισμού), μιάς και οι Ολυμπιακοί αγώνες, συμβολίζουν την Ελλάδα και το Ελληνικό πνεύμα. Πρόκειται για ασέλγεια των σκοτεινών Κρονίων (δρακονιανών) δυνάμεων, επί των Ελληνικού Φωτός στο ορόσημο έτος 2012!!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.