Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ NASA...

  Στο βιντεάκι αυτό, βλέπετε μια συρραφή αποσπασμάτων από εικόνες και βίντεο της NASA, τα οποία κυκλοφόρησαν και αμέσως μετά αποσύρθηκαν. Δείχνουν την μεγάλη δραστηριότητα μη ανθρώπινων σκαφών, συσκευών και πλασμάτων, που καταγράφεται από τις κάμερες των διαστημοπλοίων και των δορυφόρων της NASA, στο διάστημα, σε τροχιά πέριξ της Γης!  Εκτός αυτών, καταγράφονται και μάχες μεταξύ σκαφών, όπως ευκρινώς θα διαπιστώσετε και μόνοι σας.
   Για όσους πιστεύουν ότι είμαστε μόνοι στο σύμπαν(!) και ότι τίποτε άλλο δεν συμβαίνει πέρα από αυτά που αντιλαμβάνονται τα μάτια μας, ας δουν τα πράγματα και από αυτήν την οπτική γωνία!  Στο 02:50 Θα δείτε ένα τριγωνικό UFO. Γνωστό στις μεγάλες δυνάμεις από τις
πρώτες αποστολές ακόμα.  Το ονομάζουν "Black Knight", δεν είναι επανδρωμένο και είναι σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη μας. Οι ταχύτητες που βλέπετε να κινούνται κάποια σκάφη και η κατευθυντικότητα που έχουν, είναι μη εφικτές για την ανθρώπινη τεχνολογία. Θα παρατηρήσετε και κάποια ευθύγραμμα αντικείμενα που αιωρούνται στο διάστημα αλλά και στην ατμόσφαιρα. Πρόκειται για πλάσματα Rods, αντίστοιχα αυτών που αναφέραμε στην προηγούμενη ανάρτηση.
Απολαύστε το!
ΛΥΚΙΟΣ.


Πηγή: http://www.youtube.com

5 σχόλια:

  1. ΣΤΑ ΠΕΤΑΧΤΑ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!!!!!!!!!
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΝΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΙΗΝΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΗΔΗ ΠΟΛΕΜΟ ΕΚΕΙ ΑΠΑΝΩ!!!!!!!!!!! Η ΝΑΣΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΡΥΒΕΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΝΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Ο ΓΙΑΤΡΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΞΕΡΙΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ!!!!!!!!!!!!
    ΜΙΑ ΘΥΛΗΚΗ ΦΩΝΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια καλησπερα κι απο μενα.
    Αντε να βρης που ειναι η αληθεια και που το ψεμα!
    Φωνουλα εαν εχει εμπειριες ο γιατρουλη σου οπως λες, να μας τις γραψεις, καλο κι αυτο!
    Δαναη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΠΡΩΙΜΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΡΕΥΝΩΝ,ΑΝ ΨΑΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ.ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΝΑΧΑ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΕ ΜΥΘΟ.ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙ.Η ΕΧΘΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ.ΔΕΣΠΟΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτα τα σκάφη είναι υπέυθυνα για την καταστροφη πολλών πουροειδών σκαφών ( τα όπλα τους ειναι σαν λασερ τα οποια είναι μακρυς εμβέλειας και κάνουν διάτρηση δια μήκος. Ενα απο αυτα ειναι προσγειωμενο στο Φεγγαράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επίσης Δεν καταλαβαίνω γιατι στο Διάστημα δεν γίνεται ενα είδος "αναδίπλωσης" ( οπως πχ η γραμμή σε ενα ανοιχτό βιβλίο για να το θέσω σαν εικόνα ) ώστε να απορροφηθεί όλη αυτή η Δέσμη.

    Τα Σέβη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.