Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΚΕΝΕ: Αντισυνταγματικές διατάξεις στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο


 
Τι αναφέρει στο πρακτικό της γνωμοδότησής της η Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Βουλής για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο
 
Επαρκές χαρακτηρίζει το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο -927/1979- για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας η Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή ενώ παράλληλα κάνει λόγο για αοριστία και αντισυνταγματικότητα ορισμένων διατάξεων του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου του υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη.
Στο πρακτικό της γνωμοδότησης της ΚΕ.Ν.Ε. που έγινε πριν λίγο γνωστό, αναφέρεται χαρακτηριστικά:
-«Η Επιτροπή έχει τη γνώμη ότι το υπάρχον νομικό πλαίσιο με επάρκεια αντιμετωπίζει τα περισσότερα από τα θέματα του υπό επεξεργασία σχεδίου νόμου».
-«Ο νόμος 927/79 όπως ισχύει αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο ποινικού κολασμού πράξεων ή ενεργειών που μπορεί να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία, αντιμετωπίζοντας επίσης και τη συμμετοχή σε οργανώσεις που επιδιώκουν σκοπούν που οδηγούν σε φυλετικές διακρίσεις».
-«Η Καταρχήν απόλυτη απαγόρευση της με οποιονδήποτε τρόπο έκφρασης ρατσιστικών και ξενοφοβικών ιδεών καθ' εαυτή δεν είναι συνταγματικά ανεκτή».

Σε άλλο σημείο αναφέρει χαρακτηριστικά, σε ότι αφορά το νομοσχέδιο του κ. Ρουπακιώτη ότι «η ποινικοποίηση της διαλαμβανομένης συμπεριφοράς με εκφορά ρατσιστικού και ξενοφοβικού λόγου με τη συγκεκριμένη και σε πολλά σημεία αόριστη διατύπωση του κειμένου του σχεδίου νόμου, σύμφωνα με όσα εκτίθενται πρέπει να θεωρηθεί ότι βρίσκεται εκτός του προστατευτικού πεδίου της συνταγματικής τάξης.»
Ακόμα, στις παρατηρήσεις της η ΚΕ.Ν.Ε. αποφαίνεται ότι, πρέπει να υπάρξει αποσαφήνιση ορισμένων διατάξεων και εξειδίκευση εννοιών.
Ειδικότερα, αναφέρει η ΚΕ.Ν.Ε στην γνωμοδότηση της:
«Υπάρχουν αόριστες έννοιες όπως π.χ. «παροτρύνει, προκαλεί ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή μίσος..», «κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων που προσδιορίζονται με βάση τη θρησκεία», οι οποίες πρέπει είτε με συγκεκριμένους χωριστούς ορισμούς ή στο ίδιο περιεχόμενο των διατάξεων να αποσαφηνισθούν και να εξειδικευθούν ή να αντικατασταθούν ώστε να μην ελλοχεύει κάθε φορά ο κίνδυνος να παρερμηνευτούν και να εφαρμοσθούν σε περιπτώσεις που δεν ήταν στους σκοπούς ούτε της Απόφασης ούτε του εσωτερικού νομοθέτη».
Τέλος, η ΚΕ.Ν.Ε τονίζει την ανάγκη «ιδιαίτερης προσοχής η περίπτωση επιβολής κυρώσεων» σε ότι αφορά την ευθύνη νομικών προσώπων ή ενώσεων προσώπων.

Πηγή:  http://news247.gr

Ακολουθεί ένα ενδιαφέρον σχόλιο στην σελίδα της πηγής:

kostas a day ago
προς Συριζα πηγε το εγγραφο αυτο.Ψαξτε το κ βρειτε το. Δε θα το πουν τα καναλια

15 σχόλια:

  1. Φίλε Α-Ω, θέτεις πολύ ωραία το ερώτημα:
    «Ποίους σκοπούς εξυπηρετούν αυτά τα νομοσχέδια, μήπως είναι για το καλό της ανθρωπότητας ή μήπως στοχεύουν στον αφελληνισμό και τους σκοπούς της ΝΤΠ;»
    Η ιδέα του αντιρατσισμού προέκυψε αμέσως μετά την «ανακάλυψη» του ρατσισμού.
    Ο ρατσισμός (φυλετισμός) δημιουργήθηκε από την κοινωνική μηχανική που σχεδίασε και εφάρμοσε το Ατλάντιο Ιερατείο (παγκόσμιοι εξουσιαστές-Σιών) σε όλες τις σύγχρονες κοινωνίες. Ξεκίνησε με την μεθόδευση της υποτιθέμενης εξόντωσης των εβραίων από το Γ’ Ράιχ, στον Β’ΠΠ. Καλλιεργήθηκε δηλαδή, το μίσος προς την φυλετική διαφορετικότητα και η μισαλλοδοξία για οτιδήποτε διαφορετικό από το «δικό μας» έθος.
    Αν και είναι φυσιολογικό μια φυλετική κοινότητα ανθρώπων να αυτοπροστατεύεται προασπιζόμενη την ιδιαίτερη ταυτότητά της, έναντι κάθε κινδύνου νόθευσης, αλλοίωσης και εκφυλισμού που θα την απειλούσε με εξαφάνιση, η ανοχή προς το «άλλο» και το διαφορετικό, μπορούσε να συνυπάρχει με το αίσθημα αυτοσυντήρησης.
    Η ιστορία μας διδάσκει πολλά παραδείγματα που αμιγώς καθαρές φυλετικά κοινωνίες, όχι μόνο ανέχονταν, αλλά συνεργάζοντο με άλλες φυλές. Εννοείται βέβαια, πως αν οι μεταξύ τους σχέσεις οξύνονταν και η μία απειλούσε την άλλη, τότε η ανάγκη για επιβίωση της κάθε φυλής, οδηγούσε σε σκληρό πόλεμο επικράτησης.
    Ο ρατσισμός καλλιεργήθηκε «παρα φύσιν» της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Το μίσος για την διαφορετικότητα και μόνον, δεν υπήρχε στους ανθρώπους!
    Σκοπός ήταν η δια μέσου της όξυνσης, της πόλωσης και των ακροτήτων, να προκύψει το κοινό αίτημα για «κατάργηση» των εθνοτήτων, που προκύπτουν από κοινές φυλετικές, ιστορικές, γλωσσικές, θρησκευτικές και εθιμικές αναφορές.
    Απώτερος στόχος του Ατλάντιου Ιερατείου, να καταλύσει κάθε συνδετικό κρίκο των κοινωνιών, που θα μπορούσε να εναντιωθεί στο σχέδιο της υποταγής τους στην μία και μοναδική εξουσία, μιας Παγκόσμιας Κυβερνήσεως (παγκόσμια δικτατορία).
    Αυτός είναι και ο λόγος που επιστρατεύτηκαν τόσοι και τόσοι «διανοούμενοι» της Νέας Τάξης, προκειμένου να πείσουν τις μάζες πως είμαστε όλοι «αδέλφια», πως δεν πρέπει να υπάρχουν έθνη, λαοί, σύνορα, θρησκείες, γλώσσες, πως πρέπει να «διεθνοποιηθούμε», δηλαδή να απο-εθνοποιηθούμε!
    Αυτό λοιπόν το «αίτημα» που θα προέκυπτε για κατάργηση του ρατσισμού, θα έπαιρνε εφαρμογή με τον «αντιρατσισμό»!
    Κατασκεύασαν δηλαδή πρώτα το πρόβλημα, για να επιβάλλουν έπειτα την θεραπεία!
    Σκοπός τους, ήταν εξαρχής η «θεραπεία» από το πρόβλημα της ύπαρξης της διαφορετικότητας (φυλές-έθνη).
    Ας μην ξεχνάμε, πως εμείς οι Έλληνες αποτελούμε τρανή απόδειξη ενός έθνους με έντονη εθνοτική συνείδηση, που ένεκα αυτής, αντισταθήκαμε πάμπολλες φορές στα σχέδια του Ατλάντιου Ιερατείου, από την αρχαιότητα ως σήμερα! Τέτοιες δυνατότητες των εθνών, εμποδίζουν τα σχέδια και γι’ αυτό μεθόδευσαν τρόπο για να τα καταργήσουν.
    Έτσι λοιπόν, είναι προφανής η απάντηση στο ερώτημα.
    Η μεθόδευση του «αντιρατσιστικού νόμου» που προσπαθούν να επιβάλλουν τα νεοταξικά αριστερά κόμματα, εκτός της αντισυνταγματικότητας και αντιδημοκρατικότητάς τους (φίμωση της ελευθερίας έκφρασης ιδεών), αποσκοπεί στην κατάργηση της εθνικής συνείδησης των λαών, άρα της ταυτότητάς μας (γλώσσα, πολιτισμός, ιστορία, θρησκεία, έθιμα, ηθική, κτλ) ώστε να απωλεσθεί κάθε σημείο αναφοράς και αφύπνισης, κάθε σημείο επαφής με το παρελθόν και τις διδαχές των προπατόρων μας και έτσι να χαθεί ολοσχερώς η δυνατότητα αντίστασης στα απάνθρωπα σχέδια της παγκοσμιοποίησης, υπό την αρχή του …ενός!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα σε όλους και σε εσένα Λύκιε!
      Δυστυχώς όπως σας ανέφερα και εχτές δεν έχω πολύ χρόνο για το διαδίκτυο ποια.
      Λύκιε αν και γνωρίζεις πως σέβομαι τις άποψης των υπολοιπων σχολιαστών πάντα σχεδόν εκφέρω αντίθετες άποψης και γιατί κάποιες τις πιστεύω ακράδαντα αλλα πολλές φορες και για να χρωματίσω και να κάνω ποιο πικάντικη την συζήτηση μιας και είμαι απόλυτα σύμφωνος με τα λόγια του Ηρακλείτου.......ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΡΜΟΝΙΑ!!!
      Δεν θα μιλήσω για ατλάντια ιερατεία για να είμαι ποιο προσιτός στον απλό αναγνώστη....όλοι πιστεύω γνωρίζουν ποια πως τα καθάρματα που προωθούν την νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων είναι οι ίδιοι που εξουσιάζουν τουλάχιστον τον δυτικό μας κόσμο μέσο της ύλης και του χρήματος αιώνες τώρα.
      Η άποψη μου για τα κόμματα δεξιά και αριστερά ειδικά αυτά που βρίσκονται στην βουλή σήμερα είναι πως βρωμάνε από την κορυφή μέχρι τα νύχια και απλός εκτελούν τις εντολές τον εκάστοτε αφεντικών τους.
      Το να είσαι σήμερα πολιτικός στην ελλάδα είναι σαν να είσαι ένα είδος τσοπάνη-κουμανταδόρου στο φέουδο που δημιουργήθηκε με την χρηματοπιστωτική μας υποδούλωση τον δεύτερο τρίτο χρόνο της επαναστασης!Μην αυταπατόμαστε λοιπόν επειδή έχουμε σημαία-σύνορα και εθνικό ύμνο......σας τα ξαναείπα πως ποτε δεν ήμασταν πραγματικά ελεύθεροι......απλός αλλάξαμε σφαίρα επιρροής και από την οθωμανική αυτοκρατορία μεταπηδήσαμε στην υλιστική οικονομική χούντα των άγγλων-ευρέων-σιωνιστών-τραπεζιτών-τοκογλύφων στην οποια είμαστε υπόδουλοι μέχρι σήμερα.
      Τώρα όσον αφορά τον διεθνισμό όπως θέλουν να τον περάσουν τα λαμόγια που εξουσιάζουν σαφώς και δεν με ενδιαφέρει.Σκεφτείτε όμως πως αν όντως είμαστε στο κατώφλι του να γνωρίσουμε άλλους πολιτισμούς εκτος του πλανήτη μας καλο θα ήταν επίσης να παρουσιάζουμε κάποια ομοιογένεια σαν μικρός μπλε πλανήτης!Θα μου πείτε ίσος τι είναι αυτά που μας τσαμπουνάς πάλι........εγώ θα σας θυμίσω μια νύξη που έγινε παλαιότερα για τα παιδιά indigo και πως κάποιοι συμφώνησαν πως υπάρχουν αυτά τα παιδιά και ενσαρκώνονται εδώ και μερικά χρονια στον πλανήτη μας για συγκεκριμένους σκοπούς......
      Οι περισσότεροι αναγνώστες πάνω από 40 ετών πάντως θα είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουν αυτά που σας γράφω.

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα Α-Ω!
    Εύχομαι ο χρόνος που έχασες από το διαδύκτιο, να αναλώνεται σε εποικοδομητική εργασία και ασχολία.
    Δεκτή η διάθεση εναντίωσης ως στάση ζωής, αρκεί να μην ζεις για την «επανάσταση» (δηλαδή αντίδραση για την αντίδραση), αλλά να επαναστατείς για να ζεις!
    Το ότι «ποτέ δεν είμαστε πραγματικά ελεύθεροι», δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραδώσουμε τα πάντα αμαχητί. Η ελευθερία έχει και αυτή μια διακλιμάκωση ως προς την ποσότητα και την ποιότητά της. Είπαμε και παλαιότερα, πως απόλυτη ελευθερία δεν υπάρχει και δεν θα μπορέσει ποτέ να υπάρξει, αφού όλα είναι αλληλοεξαρτώμενα στην φύση.
    Η ύπαρξη των φυλών και των εθνών, είναι μια φυσική πραγματικότητα, που ερμηνεύεται από τις επιστήμες της ανθρωπολογίας, της εθνολογίας και της γενετικής. Αν κάποιοι επιλέγουν να αρνούνται την πραγματικότητα που βρίσκεται μπροστά τους και να απορρίπτουν την διαφορετικότητα και την ετερότητα της ανθρώπινης ποικιλίας, μάλλον εξυπηρετούν εκούσια (λόγω συμφέροντος) ή ακούσια (λόγω βλακείας) τους σκοπούς των Παγκόσμιων Εξουσιαστών.
    Η απώλεια της ιδιαίτερης ταυτότητας του κάθε λαού, τον κάνει απρόσωπο, άρα και ανύπαρκτο!
    Αν σου αφαιρεθούν τα χαρακτηριστικά που σε ξεχωρίζουν από τους άλλους, είτε τα σωματικά, είτε τα ψυχικά, είτε τα πνευματικά, η σκέψη σου, η πίστη σου, οι ιδέες σου, οι εμπειρίες σου, οι επιλογές σου, τότε πες μου τι απομένει από την προσωπικότητά σου που χαρακτηρίζει την ιδιαίτερη παρουσία σου στην ζωή; Τίποτα! Απλά, δεν υπάρχεις ως μοναδική προσωπικότητα. Μένει μόνο ένα σώμα που κινείται από έξωθεν εντολές και ζει για να παράγει. Γίνεται αναλώσιμο στις επιθυμίες του εξουσιαστή του και διακρίνεται μόνο από ένα serial number.
    Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει όταν θέλεις να εξαφανίσεις ένα έθνος. Το μόνο που αλλάζει, είναι η κλίμακα μεγέθους. Το μεγαλύτερο έγκλημα στην ανθρωπότητα, είναι οι εθνοκαθάρσεις και οι γενοκτονίες.
    Όσο για την νεοταξική προπαγάνδα, που στην προσπάθεια να επιβάλει την παγκοσμιοποίηση, επιστρατεύει κάθε ιδέα που θα «έπιανε», μεθοδεύει (χρόνια τώρα) την σκέψη πως πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε τους εξωγήινους πολιτισμούς που μας επισκέπτονται (είτε έχουν φιλικές, είτε εχθρικές προθέσεις)! Ένας ακόμη «πιασάρικος» λόγος για να υποταχθούμε στην αρχή του ενός…
    Είπαμε, πως δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να αποδεχθούμε ως αναγκαίες τις λύσεις τους.
    Φυσικά, η υπόθεση «εξωγήινοι» παρουσιάζεται με μια εντελώς στρεβλή οπτική, που σκοπό έχει για μια ακόμη φορά, να παραπλανήσει την ανθρωπότητα.
    Η υπόθεση των παιδιών Indygo, σχετίζεται άμεσα με τις ίδιες μεθοδεύσεις και ανήκει στην ρητορεία των Νεοεποχιτών (New agers).

    Πάντως, εγώ που είμαι άνω των 40 ετών δεν …δυσκολεύομαι να σε καταλάβω!

    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λύκιε το κάθε νόμισμα έχει σίγουρα δυο όψης και όλοι είναι αθώοι μέχρις αποδείξεως του αντιθετου!
      Πολλές φορες αν μπορείς να το καταλάβεις[όχι πάντα] οι διαφορετικές άποψης μου έχουν σαν σκοπό να βάλει τον εγκέφαλο του αναγνώστη σε παραγωγικές διαδικασίες και σε εγρήγορση όσον αφορά την γρηγορότερη αφύπνιση του!
      Τώρα για τα παιδιά indigo εσύ ο ίδιος σε παλαιότερο σου σχόλιο παραδέχτηκες την ύπαρξη τους.....μα ας μην μιλήσουμε καλύτερα άλλο για αυτό.
      Και όσον αφορά τους εξωγήινους σίγουρα ακούστηκαν διαφορα σενάρια ψεύτικης εμφάνισης η εισβολής εξωγήινων όντων από την νέα τάξη πραγμάτων για να πιέσουν για παγκόσμια κυβέρνηση.Μα αυτά δεν μπορούν να αποκλείσουν και την ύπαρξη εξωγήινων η εξωδιαστατικων οντοτήτων που μπορεί την ίδια στιγμή να εργάζονται προς όφελος της απελευθέρωσης της ανθρωπότητας!

      Α-Ω

      Διαγραφή
    2. Διλαδοί κηρείαι Α-Ω, ω σκωπώς σας ήνε να μας βαλαιται να σκαιφτώμασται καλείταιρα κε να μας αφηπνείσαιται? Αιφτοιχός που ήσται αισοίς αφηπνεισμαίνως κε μαι τοις προχορειμαίναις σας γνόσις, τοιν ιψηλεί σας μώρφοσοι κε τοιν απαράμοιλει πεδία σας, μας αικπαιδαίβεται!! Νωμίζο πος ίσται σαν τοιν μείγα μαις τω γάλα κε αδοικίσται σαι αφτώ τω μπλώγκ!! Τω αιπείπεδω τον σχωλειασόν αιδώ ήνε πωλλλοί χαμιλώ γεια αισάς κε δαιν σας καταλαβένουν η χαζεί!!! Αισοίς ανίκαιτε αλλλού, αλλλά θισειάζαισται γεια τω καλώ τοις ανθροπότειτας κε ασχωλίσται μαι των πωταπώ λείκοιω κε τους άλλους χαζούς αιδώ.....
      Σας ακσείζουνε πολλά μπράβωωωω!!!
      Ω ωρθωγράφως Θ-Β

      Διαγραφή
    3. Νομίζω ότι υπάρχει αρκετή υπερβολή στο σχόλιο αυτό!
      Δεν θα λογοκρίνω την άποψη του σχολιαστή, αλλά δεν μπορώ να συμφωνήσω μαζί της.
      Το ανορθόγραφο προφανώς «καταγγέλλει» την κακή ορθογραφία του Α-Ω.
      Εντάξει, είναι όντως ανορθόγραφος, αλλά τον έχουμε συνηθίσει και δεν «κολλάμε» εκεί.
      Ως προς τις απόψεις όμως του Α-Ω, θέλω να διατρανώσω το αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε επισκέπτη του Καταχθόνιου Δαίμονα, στην ελευθερία να εκφράζει την γνώμη του, με τον δικό του τρόπο. Αν διαφωνεί κάποιος με αυτές, μπορεί να το εκφράσει μέσα από διάλογο.
      Ο Α-Ω έχει μάθει να συζητά και να εκφράζει τις δικές του σκέψεις, ακόμη και αν αυτές μπορεί να μην είναι αποδεκτές απ’ όλους. Εξάλλου …δεν χρειάζεται να είναι!
      Το αν οι απόψεις του συμβάλλουν στην αφύπνιση ή όχι, είναι θέμα υποκειμενικό.
      Πάντα είναι καλό να «δοκιμάζονται» οι απόψεις μέσα από πίεση και αντίθεση και αυτόν τον ρόλο τον έχει υιοθετήσει ο Α-Ω, από μόνος του. Είναι λοιπόν χρήσιμος ρόλος. Το αν πείθει πάντα ή όχι, είναι θέμα περίπτωσης και όχι γενικός κανόνας.
      Ο Α-Ω δεν θεωρεί «χαζούς» τους συνομιλητές του σε καμία περίπτωση! Δεν θα έγραφε εδώ αν πίστευε κάτι τέτοιο.
      Δεν είναι σκοπός μας να τον πείσουμε για κάτι, ντε και καλά!
      Ούτε όμως και δικός του σκοπός, φαίνεται να είναι κάτι τέτοιο! Πολλές φορές συγκλίνουμε και συμφωνούμε. Άλλες φορές παραμένουμε στις απόψεις μας. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα…
      Όσο για την μόρφωση, ποιος νομίζεις ότι πραγματικά την έχει;
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή

  3. Α-Ω,
    είναι σημαντικό να δίνεις προσοχή στον τρόπο που διατυπώνω τις απόψεις μου. Ακόμα και μια μικρή λέξη έχει την σημασία της, αφού προσέχω ώστε ο λόγος μου να μην αφήνει αμφισημίες.
    Πρέπει να διαβάσεις πολύ προσεκτικά τι έχω πει για τα indygo.
    Επίσης προσεκτικά πρέπει να διαβάσεις, ότι αναφέρω περί εξωγήινων. Πουθενά δεν αμφισβητώ την ύπαρξή τους. Αντίθετα, για το θέμα γνωρίζω κάποια πράγματα και κάποια από αυτά τα έχω δημοσιεύσει. Αυτό που ισχυρίζομαι, είναι πως το σύστημα παρουσιάζει μια εντελώς στρεβλή εικόνα σχετικά με την παρουσία τους. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να κάνει κι αλλιώς ...χμ!
    Όσο για το αν τα «εξωγήινα όντα» εργάζονται για το καλό της ανθρωπότητας, κράτα …μικρό καλάθι!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρεπουση, Ρουπακιωτης και λοιποι αριστεροπληκτοι στον κλασσικο ρολο του εθνοπροδοτη, ανθρωπακια σκοτεινα και μισεμενα....
    Και μεις κοιμομαστε, και μεις κοιμομαστε....
    Ωσαν ξυπνησει ο Ελληνας, σαν ποτε θα συμβει
    τοτες πολλοι θα φυγουνε, θα πανε σ' αλλα μερη
    για να θρουνε ξανα μετα, να πουνε πως τρελα αγαπαν
    τουτη την χαροκαμενη χωρα!
    Ψευτες και υποκριτες αριστεροι, για μιαν ακομη μερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντισυνταγματικός αλλά και συνάμα ένας ανήθικος πόλεμος βάσει επιταγών και δουλικών υποσχέσεων .

    Για τον αντιρατσιστικό νόμο δήλωσε η Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ Σεσίλια Μάλμστρομ στο πλαίσιο εκδήλωσης του ιδρύματος Φρίντριχ Έμπερτ για την ευρωπαϊκή ακροδεξιά στο Βερολίνο <<Αυτό μού έχουν υποσχεθεί και εύχομαι να αποδειχθεί σωστό. Πρόκειται για ευρωπαϊκό δίκαιο» http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=17107:-l-----r-------&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2
    Ξεκινάμε με μια υπόσχεση σε επίτροπο ακροδεξιού κόμματος της Γερμανίας, πως είπατε αν άκουσα καλά της Γερμανίας ;

    Κάτι φυσικά μας θυμίζει αυτό .
    Και εξηγώ :
    Μήπως η επιβολή ενός τέτοιου νόμου κρύβει κάποιες αιτιάσεις , που θα συμφωνήσουμε ότι δεν είναι αληθοφανές από τον μέσω Έλληνα ;
    Πολλά έχουν ακουστεί για το θέμα μα τα κρυφά μυστικά τους πλέον , όπως επιτηδευμένη πολιτική για δημιουργία χοάνης λαθρομεταναστών , προσπάθεια αλλοίωσης της δημοκρατικότητας της χώρας μας ( η οποία και φυσικά έχει επιτευχθεί ) κ.α.

    Πρώτα απ'όλα πρέπει να προσεγγίσουμε την πηγή και τον σκοπό που έχουν να επιτελέσουν δημιουργώντας τεχνηέντως αυτήν την κατάσταση .

    Το δόγμα του Χένρυ Κίσινγκερ θα αναφωνήσουν πολλοί από εμάς ο οποίος είχε δηλώσει "Ο λαός των Γκρεκών είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευθή. Γι' αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκασθή να συμμορφωθή. Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή την.. νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για μας."
    http://www.pentapostagma.gr/2010/10/16.html#ixzz2UidNnhcX
    και βεβαίως θα συμφωνήσω εν μέρει .

    Θα είναι θεάρεστο έργο γι'αυτούς να σταθούμε μόνο και μόνο σε αυτό το σενάριο , η άποψή μου είναι ότι κρύβονται πολλά περισσότερα κάτω από το τραπέζι .

    Σαφέστατα το σύμφωνο του ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ αλλά και το όραμα της συνθήκης Σένγκεν υποδαυλίζει Εθνικά όχι μόνον την Ελλάδα, αλλά ολόκληρη την Νότια Ευρώπη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Δημιούργησαν τεχνηέντως την Νότια Ευρώπη χοάνη λαθρομεταναστών , με σκοπό να πλήξουν Εθνικά οικονομικά και να βυσσοδομήσουν την Δημοκρατία αυτών .
      Δημιουργώντας ένα κράτος λαθρομεταναστών αυτό θα υποκύψει αργά ή γρήγορα οικονομικά αφού θα έχει αναλάβει το κόστος της υγειονομικής περίθαλψης , θα έχει αποδεχτεί την μαύρη εργασία , καταδυναστεύοντας τα εργατικά δικαιώματα και απαξιώνοντας τους πολίτες αυτών των χωρών .

      Για να επιτύχει αυτό χρειάζεται και επιβάλλεται " η σιωπή των αμνών " .
      Πώς ;
      Μα με έναν αντιρατσιστικό νόμο στα χέρια τους και την επιβολή της ιδέας τους .
      Πούλησαν όνειρα για ένα κράτος μπάχαλο και χρειάζονται "εργαλεία" βυσσοδομώντας επάνω στο Ελληνικό Σύνταγμα στις ηθικές αξίες ενός υγιούς Δημοκρατικού πολιτεύματος .
      Θα τους ονομάτιζα ρατσιστές και θα εξηγήσω αυτόν μου τον χαρακτηρισμό .
      Φλέγονται υποτίθεται για το ρατσιστικό μένος των Ελλήνων, ενώ έχουν αποδεχτεί ότι μπορεί να εισέλθει ο κάθε λογίς άνθρωπος στην Ελλάδα δίχως να έχουν χαραγμένη μεταναστευτική πολιτική .
      Στοιβάζουν στο βωμό του συμφέροντος των ολίγων, που αναζητούν φτηνά εργατικά χέρια ψυχές ανά τριάντα άτομα δε δυαράκια μην αποφεύγοντας ασθένειες μεταξύ τους αλλά και στο σύνολο που καλούνται να επιβιώσουν και να εργαστούν .
      Δεν τους μέλει πραγματικά η ζωή αυτών των ατόμων που αναζητούν ένα καλύτερο αύριο .
      Το όφελός τους είναι με κάθε τρόπο να πλήξουν τα εργατικά δικαιώματα των Ελλήνων και να εξευτελίσουν ηθικά έναν λαό , μα και την ζωή αυτών που ψάχνουν για μια καινούργια χώρα να τους θρέψει .

      Φυσικά η προσπάθειά τους είναι τόσο βιαστική στην κατάθεση του υποτιθέμενου αντιρατσιστικού νόμου που δεν καλύπτουν ούτε τα στοιχειώδη νομικά πλαίσια αφήνοντας πολλές ασάφειες με σκοπό όποτε θελήσουν να προσθέσουν άρθρα , να αφαιρέσουν και να επιβάλλουν με οποιονδήποτε τρόπο την σιωπή .

      Γι'αυτό για εμένα είναι όχι μόνο αντισυνταγματικός αυτός ο νόμος που έχει πολλές ασάφειες , μα και ανήθικος που προσπαθεί να υποδαυλίσει και την τελευταία Ελευθερία της έκφρασης προτάσσοντας το υποτιθέμενο ρατσιστικό μένος των Ελλήνων και σιγά -σιγά όλων των Νότιο Ευρωπαίων .
      Άλλωστε θα συμφωνήσω και στην δημιουργία ψυχών που θα χρειαστούν να δουλέψουν για ψίχουλα εντός ΑΟΖ .

      ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
  6. Και για εμένα δεν υπάρχει λόγος να γίνετε θέμα η ορθογραφία ή όχι του κειμένου που έγραψε ο Α-Ω .
    Προσπαθεί ή όχι να αφυπνίσει αυτό είναι ένα θέμα το οποίο μένει στον αναγνώστη να το αντιληφθεί .
    Αυτό που μετράει όμως σίγουρα είναι η δυνατότητα να καταθέτει τις απόψεις .
    Πρέπει να μάθουμε ότι όλοι έχουμε δικαίωμα να καταθέσουμε τις απόψεις μας δίχως όμως να καταφύγουμε σε άκυρους χαρακτηρισμούς κατά θαμώνων - σχολιαστών .
    Ας μάθουμε να μιλάμε ήσυχα...ήσυχα και απλά και θα έρθει η ώρα της ορθογραφίας .

    Εγώ δεν κωλύομαι να καταλάβω τι θέλει να γράψει ο φίλτατος Α-Ω ( αν και είμαι πάνω από 40 )

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αιντάκσοι πεδοιά, τώται κε αιγό θα γράφο αίτσοι γοιά να αικφράζωμε αιλαίφθαιρα κε να μειλάο εισηχα κε απλά!!!!
    Ω ωρθωγράφως Θ-Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ίντα μα θες πια να σου πω κανε ότι σ'όριζει
      και ο καθείς πια να μιλά όπως τον χαριεντίζει

      Διαγραφή


  8. " ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ... δούλοι κι υποταγείς "

    Με τους ψήφους του λαού και των Ελλήνων πλάτες ,
    κοίτα πως χαριεντίζονται λόγιοι δημοπράτες
    και βάφτισαν για σεβασμό έργο ξεπουλητάδων
    χτυπώντας ότι έμεινε στην χώρα αυτήν , χώρα καλαμαράδων .

    Συνωστίστηκε κι'αυτή με το έργο που'χει κάνει
    και βάλθηκε έναν λαό να τον αποτρελάνει ,
    μύθος είναι η Ιστορία μας, έργο λένε βαρβάρων
    έτσι σαν να το σκέφτηκε μυαλό χαρτογιακάδων .

    Και βαλαν πλώρη και φτερά σ'ότι τους περισσεύει
    να κάνουν την Ελλάδα μας μια χώρα πλέον γκέι ,
    έτσι για να αποκτήσουμε μεγάλο τουρισμό
    στην Ιστορία μας ας βάλουμε στον ακρωτηριασμό .

    Και όχι μην μπερδεύεσαι δεν είναι αλλοεθνείς
    ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ είναι αυτοί δούλοι κι υποταγείς
    ενός σχεδίου που'χουνε από καιρό χαράξει
    πως όποιος είναι Έλληνας απ΄την χώρα αυτήν να φύγει να πετάξει ....

    ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    Θα σεβαστώ τις άλλες αναρτήσεις και θα γράψω εδώ την απάντηση που έδωσα στο:
    << Τατσόπουλος για Ρεπούση: "Και μόνο για το θάρρος της αξίζει το σεβασμό μας" >>
    http://attikanea.blogspot.gr/2013/05/blog-post_3979.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.