Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ-Ε' Μέρος : «ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ & Η ΚΑΜΠΑΛΑ»


 4


«Οι Μασόνοι παραπονιούνται που οι Εβραίοι έχουν την κυριαρχία σε όλες τις Στοές, σε όλα «τα επίπεδα της πυραμίδας », σε όλα τα έθνη, σε όλα τα μέρη της γης. Η τυραννία τους επιβάλλεται στο πεδίο της πολιτικής και της οικονομίας. Από τη Γαλλική Επανάσταση έχουν εισβάλει πλέον στις
Στοές και σήμερα η εισβολή τους είναι ολοκληρωτική. Δεδομένου ότι η Μασονία είναι κράτος εν κράτει, έτσι, οι Εβραίοι αποτελούν μια Μασονία εντός της Μασονίας. Το Εβραϊκό πνεύμα βασιλεύει στα «εργαστήρια» της μεταφυσικής του Εωσφόρου και ο οδηγός δράσης της Μασονίας, είναι εξ ολοκλήρου εναντίον της Εκκλησίας, και ενάντια στον αόρατο αρχηγό της, τον Ιησού Χριστό. Επαναλαμβάνοντας την κραυγή: «Στάυρωσον Αυτόν», η Συναγωγή του Σατανά έχει έναν τεράστιο και υπερέχοντα ρόλο. Ο Σατανάς έχει τους Εβραίους να κυβερνούν την Μασονία, για να καταστρέψουν την Εκκλησία. "Μ. J. Doinel (πρώην Μασόνος που ασπάστηκε τον Χριστιανισμό)

"To δόγμα της Καμπάλα δεν είναι στην ουσία τίποτα περισσότερο από παγανισμός σε ραβινική μορφή, και το μασονικό δόγμα, κατ 'ουσίαν Καμπαλιστικό, δεν είναι τίποτε άλλο από αναβίωση του αρχαίου παγανισμού, κρυμμένο κάτω από ένα κάλυμμα ραβινισμού , στην υπηρεσία του εβραϊκού έθνους [. ..]. Το δόγμα του Εβραϊκού Ταλμούδ είναι για τον Εβραίο η ηθική θεολογία όπως η Καμπάλα είναι η δογματική θεολογία είναι [...]. Αν εξετάσουμε τα δόγματα και τα ανώτερα στελέχη του Τάγματος, παντού θα βρούμε τους Εβραίους. Τα εμβλήματα και τα διδάγματα από τις Στοές δείχνουν χωρίς αμφιβολία ότι η Καμπάλα είναι το δόγμα, η ψυχή, η βάση και η κρυφή δύναμη της Μασονίας.

Έχουμε δει σε προηγούμενα κεφάλαια, ότι η Μασονία είναι ένα μυητικό σύστημα πυραμιδικού χαρακτήρα , βαθιά ριζωμένο στην ιδιοσυγκρασία των αρχαίων παγανιστικών πολιτισμών, ιδιαίτερα της Αιγύπτου και της Βαβυλώνας.
Ως εκ τούτου, θα έπρεπε να αναρωτηθούμε, μέσα από ποια κανάλια η Μασονία έχει κληρονομήσει αυτή την μυητική γνώση και ποιες είναι οι φιλοσοφικές και θρησκευτικές ρίζες αυτών των «μυστικών» που ισχυρίζονται ,ότι μόνο αυτοί γνωρίζουν.

Είδαμε, επίσης, ότι η Μασονία έχει ένα ισχυρό «εβραϊκό» συστατικό, ειδικότερα συνδέεται στενά με τον αποκρυφιστικό Ιουδαϊσμό και εκπροσωπείται από την Καμπάλα και τον Ταλμουδισμό, έτσι μπορούμε να δούμε κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων αιώνων, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των υψηλόβαθμων ή των ηγετών της Μασονίας είναι Εβραίοι απόκρυφιστές και ότι η συντριπτική πλειοψηφία των χαμηλών βαθμών της Μασονίας είναι "έθνικοί".


 

Ο Άνταμ Γουέισχάουπτ, ο ιδρυτής της τάξης των Ιλουμινάτι, ήταν και ο ίδιος ένας Εβραίος Βαυαρός αποκρυφιστής ,επαγγελματίας της Καμπάλα, όπως και ο Καρλ Μαρξ (πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Mordechai Levi), ο οποίος καταγόταν από οικογένεια ραβίνων και ήταν από τις πιο διάσημες του χώρου. Οι Ροκφέλερ, οι Ρόθτσιλντ , οι Λίμαν, είναι επιφανείς οικογένειες Αμερικανών Εβραίων τραπεζιτών που ελέγχουν τις παρα-μασονικές κοινωνίες , τη λέσχη Μπίλντεμπεργκ και τη Τριμερής Επιτροπή που έχουν επίσης αυτή την «εθνο-θρησκευτική», καταγωγή. Η λίστα είναι πολύ μεγάλη και θα τους βρούμε σε όλα σχεδόν τα μεγάλα ιστορικά γεγονότα του τριών τελευταίων αιώνων, στη Γαλλική Επανάσταση, στη Ρωσική Επανάσταση και στην κομμουνιστική επέκταση, στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, στον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο, σε οργανισμούς όπως ο ΟΗΕ , κλπ..

Και σ’ αυτό το σημείο θα αναρωτηθεί κάποιος: τι ακριβώς είναι η Καμπάλα;. Η Καμπάλα κυριολεκτικά σημαίνει "παράδοση", αλλά περισσότερο μάλλον είναι μια πρακτική "μαγείας", εβραϊκή κληρονομιά των Αιγύπτιων μάγων παγανιστών και των Βαβυλώνιων, κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας του λαού του Ισραήλ και στις δύο αυτοκρατορίες. Στοχεύει στην απόκτηση μυστικής γνώσης μέσα από την αριθμολογία και τον πνευματισμό, ως εκ τούτου είναι μια τέχνη αποκρυφισμού , απαγορευμένη από το νόμο του Θεού και δεν έχει καμία σχέση με την αρχική έννοια του Ιουδαϊσμού, έννοια, που στην διάρκεια της ιστορίας έχει διαφθαρεί από τις διάφορες αιρέσεις της «Συναγωγής Σατανά. "



Η Καμπάλα, στη συνέχεια, είναι το κανάλι μέσω του οποίου η γνώση της Μύησης και η «μαγική» ιδιοσυγκρασία των πολιτισμών της αρχαίας Αιγύπτου και της Βαβυλώνας, είχαν διεισδύσει στη νέα μονοθεϊστική θρησκεία, και ως εκ τούτου μπορούμε να πούμε ότι η Μασονία είναι η ορατή έκφραση αυτής της κρυμμένης γνώσης, καθώς οι υψηλόβαθμοί της είναι ταυτόχρονα Δάσκαλοι Καβαλιστές, και παράλληλα ένα όργανο κυριαρχίας που έχει ως στόχο να επιβάλει μια Παγκόσμια Τάξη με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, γι αυτό και επικρατεί με τόσο ξεκάθαρο τρόπο ο αιγυπτιακός χαρακτήρας στα Μασονικά κτήρια. Ήδη η Αγία Γραφή μας προειδοποιεί για την τάση του λαού του Ισραήλ να υιοθετεί τις αποτρόπαιες πρακτικές των γύρω λαών , επομένως, οι πρακτικές αυτές πέρασαν από γενιά σε γενιά μέχρι σήμερα.

Τονίζουμε την σύμπτωση μεταξύ της Εβραϊκής έννοιας της «Χρυσής Εποχής» που εμφανίζεται στο αποκρυφιστικό βιβλίο «Ζοχάρ» με την έννοια της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" που επινοήθηκε από την Μασονία, υπάρχει επίσης σαφής παραλληλισμός μεταξύ του Μεσσία τον οποίο εξακολουθούν να περιμένουν Εβραίοι, και με τον Μεσσία της Νέας Εποχής που διεκδικεί η Μασονία. Και οι δύο έννοιες συμπίπτουν με τον «Αντίχριστο», για τον οποίο μιλά η Αποκάλυψη.

Ένα άλλο βιβλίο που ενέπνευσε την «απόκρυφη Μασονία» είναι το Ταλμούδ, ένα βιβλίο με χαρακτήρα σαφώς «Εωσφορικό», σύμφωνα με το οποίο ανεβαίνει στο επίπεδο των θεών εκείνος που ακολουθεί τη διδασκαλία του, ένα μανιφέστο μίσους και αγανάκτησης προς τον Χριστιανισμό και τον δυτικό πολιτισμό και μια δήλωση υπεροχής της "Συναγωγή του Σατανά".


Το Ταλμούδ είναι απλά μια βλάσφημη συλλογή των ραβίνων που διακατέχονται από ένα βαθύ μίσος εναντίον της Χριστιανικής πίστης, και εναντίον του λαού του Χριστού και της Παναγίας, αποδεικνύοντας έτσι τον σατανικό του χαρακτήρα. Κάνει επίσης μια αποκρυφιστική και μαγική ερμηνεία των βιβλικών γραφών, και μια βρώμικη χειραγώγηση στο λαό του Ισραήλ ως φυσικού κληρονόμου της γης.

Επίσης, στα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, ένα αυθεντικό έργο και αναμφίβολα πραγματικό, εκφράζει αυτήν την θέληση για κυριαρχία της Ταλμουδιστικής Μασονίας σε όλη την υφήλιο, μέσα από ένα καλά δομημένο σχέδιο, όπου υπονομεύεται όπως το βλέπεις βήμα βήμα ,η εξουσία του χριστιανισμού, μέσα από τη σταδιακή ηθική διαφθορά της κοινωνίας, ένα «προφητικό» σχέδιο του οποίου την ολοκλήρωση βλέπουμε στις μέρες μας.

"Όταν έρθει ο Μεσσίας, κάθε Εβραίος θα έχει 2800 σκλάβους." (Συμεών Haddaesen,)

«Ο Μεσσίας δεν θα έρθει όσο υπάρχει έστω και ένας Εβραίος που πρέπει να υπομείνει να κυριαρχείται από ένα μη-Εβραίο». (Shanhedrín 98)

"Στην εποχή του Μεσσία, οι Εβραίοι θα εξαλείψουν όλους τους λαούς του κόσμου." (Bar Nachmani, "Bammidhar baba»,172, Γ.4, 173, Γ.1)

Αν αναλύσουμε τις πηγές του απόκρυφου εβραϊσμού σε βάθος, ειδικά το Ταλμούδ και το Ζοχάρ, θα συνειδητοποιήσουμε την εξαπάτηση και χειραγώγηση που έχει υποστεί σχεδόν το σύνολο των οποίων είναι γνωστοί σήμερα ως Εβραίοι. Οι χειρισμοί αυτοί αναμιγνύονται με θεολογικά συγγράμματα και με παγανιστικές ιδιαιτερότητες καρυκευμένοι με όλα τα είδη των τελετών πνευματισμού, "μαγείας", και αποκρυφισμού, απαγορευμένα όλα αυτά από την Αγία Γραφή. Είναι αυτό που λέμε "έμβρυο πνευματισμού", από το οποίο πρώτα γεννήθηκε η Μασονία και το σχέδιο για την επιβολή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης αργότερα.


Ότι η Καμπάλα αποτελεί την καταγωγή της Μασονίας δεν είναι μόνο λογικό συμπέρασμα που απορρέει από μια σωστή ανάλυση της ίδιας, αλλά γίνεται δεκτή από όλους τους Δασκάλους όλων των υψηλών βαθμών της Μασονίας. Αν η Καμπάλα και το Ταλμούδ είναι εκφράσεις μιας αιρετική διαφθοράς και της παρερμηνείας των Γραφών, μαζί με μια δήλωση μίσους εναντίον του Χριστιανισμού, η Μασονία είναι το όπλο που χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον στον «πολιτισμένο» κόσμο για να υπονομεύει σταθερά τις αξίες και τις δομές του πολιτισμού μας, όπως για παράδειγμα, τη καταστροφή της Εκκλησίας, της εθνικής κυριαρχίας, ή της παραδοσιακής οικογένειας, τους τρεις πυλώνες τους οποίους η Τάξη των Ιλουμινάτι έθεσε ως στόχο να τους καταστρέψει από την ίδρυσή της ακόμα. Στους βασικούς αυτούς πυλώνες επιτίθεται χωρίς έλεος σήμερα, αυτή η σατανική αίρεση. Η δημιουργία των θεσμικών οργάνων της παγκοσμιοποίησης, όπως ο ΟΗΕ, το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα, είναι οι σπόροι μιας μελλοντικής παγκόσμιας κυβέρνησης και η σοβαρή απειλή για τη νόμιμη κυριαρχία των Εθνών. Το μικρόβιο της εκκοσμίκευσης περιθωριοποιεί και παραγκωνίζει από τη δημόσια ζωή την Θρησκεία, την υποβιβάζει και την μειώνει κάθε φορά όλο και πιο πολύ στην κοινωνία, με ιδιαίτερη σκληρότητα προς την Εκκλησία του Χριστού και τις χριστιανικές αξίες, την εθνική καταγωγή και την παραδοσιακή οικογένεια με επίθεση διαμέσου της παρεκκλίνουσας σεξουαλικής συμπεριφοράς ,της άμβλωσης (ένας Μασονικός νόμος στο μεγαλείο του ) της προώθησης δηλαδή μιας κουλτούρας του θανάτου, που παρουσιάζεται ως παράδειγμα των δικαιωμάτων και της ελευθερίας των γυναικών.

Η Μασονία, είναι συνεπώς το όπλο που αυτή η διαπρεπής ομάδα οι "Καβαλιστές» έχει χρησιμοποιηθεί ανά τους αιώνες για να υπονομεύσει τα θεμέλια του πολιτισμού μας. Πρέπει να επισημάνουμε ότι η Μασονία είναι πρώτα και κύρια σχετικιστική, διότι, ως αντι-θρησκεία που είναι , τείνει να αρνείται οποιαδήποτε απόλυτη αλήθεια, για να επιβάλει την ψευδή άποψή της για την πραγματικότητα σε όλη την κοινωνία. Οι Μασόνοι είναι παιδιά του ψέματος όπως ψεύτης είναι ο αόρατος επικεφαλής των Στοών που είναι ο Σατανάς. Αν ο Ιησούς είπε: «Εγώ Είμαι η Οδός, η Αλήθεια και η Ζωή» η Μασονία είναι μια πορεία προς την απώλεια, όπου δεν υπάρχει καμία αλήθεια, και η πνευματική ζωή πεθαίνει και παραδίδεται στον πνευματισμό. Ο Ιησούς είπε: «Αυτός που δεν σπέρνει μαζί μου, σκορπίζει» και η Μασονία «σκορπίζει» τον καρπό του ψέματος σε εκείνους που άμεσα ή έμμεσα πίνουν από την ψευδή διδασκαλία της.

Όταν οι ηγέτες της Μασονίας μιλούν για μία ορατή Μασονία και μια άλλη αόρατη, αναφέρονται ακριβώς στο γεγονός ότι η Μασονία ασχολείται με θέματα στα οποία μόνο οι υψηλόβαθμοι μπορούν να ανταποκριθούν, και η άλλη Μασονία έχει να κάνει περισσότερο με τα υλικά ζητήματα , για το πώς δηλαδή θα κερδίσουν την κοινωνική επιρροή και την πολιτική εξουσία ή με ζητήματα που αφορούν στην ενοποίηση των δομών που πρέπει να φωτίσει η Νέα Παγκόσμια Τάξη. Υπάρχει μια Μασονία που επιδιώκει να πετύχει σκοπούς που συνδέονται με τον πνευματισμό και η άλλη που επιδιώκει να πετύχει «πολιτικούς» σκοπούς. Μία που φανερώνει τους κρυμμένους σκοπούς της και η άλλη που τους εκτελεί χωρίς απαραίτητα να γνωρίζει τον τελικό στόχος τους.

Είναι, επομένως, η Νέα Τάξη Πραγμάτων, ο τελικός σκοπός των μηχανορραφιών της Μασονίας, ο οποίος θα έχει δύο πτυχές: η μία είναι η πολιτική, με τη δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, η οποία προφανώς θα προσφέρει λύσεις στα βασικά προβλήματα της ανθρωπότητας, αλλά όπου οι άνθρωποι θα βρίσκονται κάτω από κάτω από την ψεύτικη ηγεσία του ψευδομεσία και η άλλη θα έχει έναν χαρακτήρα «ψευτοπνευματικό» και που προφανώς θα καλύψει το πνευματικό κενό του μηδενιστικού ανθρώπου που θα εκπροσωπείται από μια ψευδή παγκόσμια θρησκεία στην υπηρεσία της απευθείας λατρείας του Εωσφόρου, που θα παρουσιάζεται ως μια καλοπροαίρετη εικόνα για την ανθρωπότητα, την οποία την έχει δυσφημίσει και άδικα της έχει επιτεθεί η Εκκλησία.
Pensamiento Disidente
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

Απόδοση: Θωμαή Στεφανοπούλου

ΔΙΑΒΑΣΕ:
Α΄ΜΕΡΟΣ-Ο ΙΔΡΥΤΗΣ
Β'ΜΕΡΟΣ-ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ
Γ΄ΜΕΡΟΣ-ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ
Δ΄ΜΕΡΟΣ-ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ

Πηγή : http://www.filoumenos.com/elit/Ta-Tagmata-kai-oi-Lesxes/7134-sta-adyta-tis-eosforikis-paradosis-tis-masonias-e27-meros-3a-c2abto-talmoyd-26-i-kampalac2bb.html#ixzz2UnVUp6py

Όλα τα αποσπάσματα που προηγήθηκαν τα πήραμε από: http://www.triklopodia.gr και http://www.filoumenos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.