Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ - Μια συγκλονιστική Έρευνα- Δ' Μέρος : «ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ»



Διάβασε επίσης
Α΄Μέρος:"Ο ΙΔΡΥΤΗΣ"
Β΄μέρος:"ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ"

Γ΄Μέρος:"ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ"

ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΙΣΧΥΟΣ

Αναλύοντας διεξοδικά όλα τα σύμβολα που εμφανίζονται στο χαρτονόμισμα του δολαρίου, βρίσκουμε τα εξής:


Λοιπόν, αυτό είναι ίσως το πιο αμφιλεγόμενο σύμβολο και αυτό που ξεχωρίζει περισσότερο στο χαρτονόμισμα του δολαρίου. Εδώ βρίσκουμε πολλά στοιχεία να αναλύσουμε.

Το πρώτο πράγμα που μπορούμε να πούμε είναι ότι η πυραμίδα με τον "Παντεπόπτη Οφθαλμό" στην κορυφή της, είναι το σήμα κατατεθέν του των βαυαρών Ιλουμινάτι. Οι Ιλουμινάτι (Πεφωτισμένοι) είναι το τάγμα που ιδρύθηκε από τον Άνταμ Γουέισχάουπτ με σαφή Εωσφορικό χαρακτήρα, και η σφραγίδα τους στο χαρτονόμισμα του δολαρίου που εισήχθη από τον Πρόεδρο Ρούσβελτ, μας φανερώνει την σχέση του με τη Μασονία(αν και αυτό ήταν ήδη γνωστό), αλλά και μας δίνει μια ιδέα για την επίδραση του εν λόγω τάγματος στην ελίτ της Αμερικανικής εξουσίας.Η πυραμίδα έχει 13 βαθμούς συμβολίζει τους 13 βαθμούς των Ιλουμινάτι. Οι βαθμοί των Ιλουμινάτι είναι πάνω από τους συμβατικούς βαθμούς των διάφορων τελετών της κλασικής Μασονίας και επομένως την ελέγχουν de facto, ενώ η πλειοψηφία των Μασόνων δεν γνωρίζει την ύπαρξη αυτής της Τάξης και αυτών των βαθμών.

Πάνω στην πυραμίδα βρίσκεται ένα μάτι πλαισιωμένο από ένα τρίγωνο με μια φωτεινή λάμψη γύρω του. Πολλοί άνθρωποι συγχέουν αυτό το σύμβολο με αυτό της Χριστιανικής Αγίας Τριάδας. Η Μασονία προσπαθεί να διαφθείρει ορισμένα σύμβολα για να "θεοποιήσει" το μασονικό Θεό, και ο λόγος που βρίσκεται πάνω από την πυραμίδα είναι για να δείξει ότι από αυτόν τον «Θεό, τον κομιστή του φωτός», πηγάζει όλη δομή των Ιλουμινάτι και όλη η Μασονία..


Έχουν υπάρξει πολλές εικασίες σχετικά με αυτό που συμβολίζει πραγματικά το μάτι. Ένας συγγραφέας καθολικός όπως ο JRR Τόλκιν μας δίνει μια ιδέα στο έργο του
"Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών" στην παρουσία του Σάουρον, ένα είδος "Αντίχριστου" στην υπηρεσία του "Μόρντορ" που αντιπροσωπεύει τον επαναστάτη Άγγελο, με το μάτι που περιβάλλεται από τις φλόγες, όπως αυτό που συμβολίζει την Μασονία.


Κάτω από την πυραμίδα είναι γραμμένο με λατινικούς αριθμούς το 1776, η χρονολογία της ίδρυσης των Ιλουμινάτι και των ΗΠΑ, ενός έθνους που ιδρύθηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου από Μασόνους , όπου βρήκαν ένα ασφαλές "καταφύγιο" από το οποίο θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τις «εχθροπραξίες» που υπήρχαν ακόμη στην Ευρώπη από τις Χριστιανικές μοναρχίες και την Καθολική Εκκλησία.


Στο κάτω μέρος βλέπουμε την επιγραφή "Novo Ordo Seclorum", σε μετάφραση είναι: «Νέα Κοσμική Τάξη", μια νέα παγκόσμια τάξη ανακοινώνεται στα σχέδια των Ιλουμινάτι, όπου θα υπάρχει μόνο ένα ενιαίο κράτος, με μία κυβέρνηση και με μία μόνο ψευδή θρησκεία του Εωσφόρου. Η τρέχουσα διαδικασία της παγκοσμιοποίησης είναι ο σπόρος της παγκόσμιας κυβέρνησης, ο σημερινός ΟΗΕ είναι το έμβρυό της, και ο πολιτικός και οικονομικός εκβιασμός είναι ο μηχανισμός με τον οποίο τα έθνη θα παραχωρούν την κυριαρχία τους σε διεθνή ιδρύματα που θα διοικούνται από παράγοντες της Μασονίας..

Από επάνω, θα διαβάσετε "annuit Coeptus" που σημαίνει "Η εταιρεία μας είναι επιτυχής."


Αν κάνουμε ένα αστέρι του Δαβίδ πάνω στη πυραμίδα, μας βγαίνει με μπερδεμένα γράμματα τα αρχικά MASON, και αν βάλουμε τα γράμματα σε σειρά σχηματίζουν τα αρχικά γράμματα των της Ancien Order Nobles Mystic Shrine μια μασονική στοά στην οποία ανήκουν πολλοί ισχυροί αμερικανοί άνδρες. Το αστέρι του Δαβίδ είναι ένα σύμβολο του βιβλικού Ιουδαϊσμού, καθώς και του αποκρυφιστικού Ιουδαϊσμού και αντιπροσωπεύει μια διπλή ανάποδη πυραμίδα, ειδωλολατρικό σύμβολο αιγυπτιακής καταγωγής που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας των Εβραίων σε αυτή τη χώρα


Σε αυτό το σύμβολο επίσης έχουμε πολλά να αναλύσουμε, πρώτα μπορούμε να δούμε έναν αετό.
 Ο αετός είναι ένα σύμβολο της αυτοκρατορικής εξουσίας, ήταν ένα σύμβολο που χρησιμοποιήθηκε από τις μεγάλες αυτοκρατορίες της ιστορίας. Σε αυτήν την περίπτωση ο αετός εμφανίζεται ως σύμβολο του Αμερικάνικου έθνους με την ασπίδα με τις 13 ρίγες. Ο συμβολισμός του αριθμού 13, έχει ήδη εξηγηθεί παραπάνω, αν και η σημασία του είναι πολλαπλή. Δεκατρία είναι επίσης, τα βέλη που φέρει ο αετός στο πόδι του.

Πάνω από τον αετό υπάρχει ένα αστέρι του Δαβίδ που αποτελείται από 13 μικρά αστέρια, (και πάλι εμφανίζεται ο αριθμός αυτός) το αστέρι του Δαβίδ ως σύμβολο της αμερικανικής ισχύος, θα μπορούσε να συμβολίζει την υπεροχή της δύναμης του αποκρυφιστικού Ιουδαϊσμού στο αμερικανικό έθνος.

Η κουκουβάγια που εμφανίζεται σχεδόν απαρατήρητη στο χαρτονόμισμα συμβολίζει τον Μολώχ, μια ειδωλολατρική θεότητα της Μεσοποταμίας που λατρευόταν από τον εβραϊκό λαό κατά τις περιόδους της θρησκευτικής τους απιστίας, για τον οποίο οι Εβραίοι θυσίαζαν τα παιδιά τους σε ολοκαύτωμα (τα έκαιγαν ζωντανά), είναι και σήμερα σύμβολο σε ορισμένες τελετές και σε ορισμένες μασονικές στοές και "αδελφότητες" της ελίτ της Αμερικανικής εξουσίας.


Ίσως ένα από τα πιο σημαντικά σύμβολα που αποσαφηνίζουν ότι η πραγματική δύναμη της Μασονίας στην παγκόσμια πολιτική είναι η ασπίδα του ΟΗΕ. Η Κοινωνία των Εθνών δημιουργήθηκε από Μασόνους με μοναδικό σκοπό να αποτελέσει το έμβρυο μιας μελλοντικής παγκόσμιας κυβέρνησης όπου η εθνική κυριαρχία θα πρέπει να αντικατασταθεί από μια παγκόσμια δικτατορία, και αυτό είναι το καλύτερο παράδειγμα που μαρτυρεί ότι η Μασονία απλώνει της ρίζες της στην εξουσία.




Με την πρώτη ματιά δεν υπάρχει τίποτα που να υποδηλώνει ότι αυτό είναι ένα μασονικό σύμβολο, ωστόσο υπάρχουν τρία στοιχεία που το αποκαλύπτουν.

Το πρώτο στοιχείο είναι ότι η υδρόγειος σφαίρα χωρίζεται σε 33 μικρά κελιά, 33 είναι και οι βαθμοί της πιο διαδεδομένης μασονικής τελετής, της Αρχαίας Σκωτσέζικης Τελετής της Αποδοχής.


Το δεύτερο στοιχείο είναι τα δύο φύλλα ακακίας που περιστοιχίζουν την υδρόγειο σφαίρα .Η ακακία έχει θεμελιώδη συμβολική σημασία στη Μασονία. Η ακακία είναι ένα ερμητικό σύμβολο έναρξης, και συμβολίζει ακριβώς αυτό, ότι ο ΟΗΕ είναι ένα έργο που ξεκίνησε από την Μασονία.

Το τελευταίο στοιχείο είναι η αναπαράσταση της υδρογείου σφαίρας ,σύμβολο του οικουμενισμού και της παγκοσμιοποίησης του Μασονικού σχεδίου, το όραμα για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη που διέπεται από μία ενιαία αρχή.


Το Άγαλμα της Ελευθερίας είναι ίσως ένα από τα Εωσφορικά και μασονικά σύμβολα με τις περισσότερες επισκέψεις στον κόσμο, αυτό το σύμβολο αρχικά προέρχεται από τη Γαλλία, ήταν ένα δώρο που έκαναν οι Γάλλοι Μασόνοι στους Αμερικανούς συναδέλφους τους.
Πρέπει να τονίσουμε κάτι πολύ σημαντικό: για τις Στοές όλος ο συμβολισμός προήλθε από την Ανατολική Φιλοσοφία, ιδιαίτερα της Αιγύπτου και τη Βαβυλωνιακή και κατέχει μια πολύ σημαντική θέση στο τελετουργικό τους,. Η Μασονία θεωρεί την Αιγυπτιακή σοφία, πηγή όλης της Μύησης, και ως εκ τούτου συγκεντρώνει πάρα πολλούς συμβολισμούς όπως και η αναπαράσταση των θεών, οβελίσκοι, πυραμίδες κλπ..


Το Άγαλμα της Ελευθερίας είναι ένα παράδειγμα αυτού, αντιπροσωπεύει τη θεά Ίσιδα, εστεμμένη με μια τεράστια δάδα (σύμβολο του Διαφωτισμού), που φωτίζει την «ελευθερία και την πρόοδο» της ανθρώπινης ύπαρξης, ένα σύμβολο που εκφράζει το καλωσόρισμα σε ένα Νέο Κόσμο της Ελευθερίας χτισμένο πάνω στα θεμέλια της Μασονίας. Η δάδα θα μπορούσε να σημαίνει επομένως, ότι η Νέα Εωσφορική Τάξη (Εωσφόρος σημαίνει κομιστής του φωτός) έχει ως στόχο να φωτίσει ολόκληρη την ανθρωπότητα.


Άλλες εικόνες που εξέπληξαν περισσότερο τους επισκέπτες της Νέας Υόρκης ήταν το κτίριο Tisham, που βρίσκεται στην 53η οδό της 5ης λεωφόρου, γνωστό ως το 666. Το λέω έκπληξη, διότι τα τεράστια τρία εξάρια που κοσμούσαν τον Κολοσσό, απομακρύνθηκαν χωρίς να γίνει γνωστός ο λόγος. Ίσως εταιρείες που διέμεναν στο εσωτερικό του κτιρίου των 41 ορόφων, το οποίο εγκαινιάστηκε το 1953 δεν ήθελαν να βλέπουν το καλό όνομά τους να συνδέεται με έναν αριθμό που σχετίζεται με τη μορφή του Εωσφόρου.

«Ο 666 γιά τους Εβραίους είναι σύμβολο οικονομίας. Οι Εβραίοι, όπως αναφέρεται στην Παλαιά Διαθήκη, επέβαλαν μιά συγκεκριμένη φορολογία στά έθνη πού υποδούλωσαν μέ διάφορους πολέμους. Ή ετήσια φορολογία ήταν 666 τάλαντα χρυσού. Τώρα, γιά νά υποτάξουν όλον τόν κόσμο, βάζουν πάλι αυτόν τόν παλιό φορολογικό αριθμό, πού συνδέεται μέ τό ένδοξο παρελθόν τους. Γι’ αυτό δεν θέλουν νά τον αντικαταστήσουν μέ άλλον αριθμό». (π. Παΐσιος)

Η Πυραμίδα του Λούβρου ήταν η "κληρονομιά" που άφησε ο Μασόνος Γάλλος Πρόεδρος Μιτεράν. Είναι σύνηθες για κάθε πρόεδρο της Δημοκρατίας να κάνει μια επέκταση του μουσείου, σε αυτή την περίπτωση ο Μιτεράν για να εκφράσει την επιθυμία του διέταξε την κατασκευή αυτής της πυραμίδας με μια άλλη μικρή, ανάποδη πυραμίδα στο εσωτερικό (θα εξηγηθεί η σημασία της), με 666 υαλοπίνακες. Εδώ και πάλι ενώνεται ο συμβολισμός της Αιγύπτου με την Εωσφορική Μασονική Τελετουργία.

Εδώ είναι ο πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Ουάσινγκτον, αναγνωρισμένος Μασόνος και τον βλέπουμε να παρουσιάζεται με τον ίδιο τρόπο όπως το σατανικό είδωλο του Μπάφομετ

ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑ




Ο χάρακας, ο διαβήτης και η ξυλόσφυρα όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο κεφάλαιο είναι τα όργανα με τα οποία δολοφόνησαν, σύμφωνα με τον θρύλο, τον Χίραμ Άμπιφ, τον ιδρυτή της Μασονίας, σύμβολα που κυριαρχούν στις Στοές μέχρι και σήμερα.


Η Μασονία πάντα προσπαθεί να αφήσει τα σημάδια της σε σύμβολα της εξουσίας των εθνών, στα οικονομικά σύμβολα όπως το χαρτονόμισμα δολαρίου, σε στρατιωτικά όπως το Πεντάγωνο, σε πολιτιστικά, όπως το Λούβρο, το Άγαλμα της Ελευθερίας ,σε πολιτικά όπως το Καπιτώλιο κλπ..
pensamientodisidente

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
ΑΠΟΔΟΣΗ:ΘΩΜΑΗ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.