Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ - Μια συγκλονιστική Έρευνα- Ζ' Μέρος : «Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ»


Τι είναι η Νέα Παγκόσμια Τάξη; Μπορούμε να πούμε ότι η πάνω απ’ όλα η Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι μια βούληση για παγκοσμιοποίηση και ομογενοποίηση, είναι σίγουρα ο στόχος της Μασονίας που είναι πιο κοντά από ποτέ, για να επιτευχθεί. 
Η Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι ένα κοινωνικό σύστημα που δεν έχει ξαναδεί η ανθρωπότητα, όπου όλες οι παγκόσμιες δυνάμεις θα συγκεντρωθούν σε ένα ενιαίο κρατικό ίδρυμα, oι Μασόνοι θα λένε ότι είναι η μεγάλη ανθρωπιστική αδελφότητα που έχει υποστεί διώξεις τους τελευταίους 4 αιώνες τουλάχιστον, οι Εβραίοι αποκρυφιστές θα λένε ότι είναι το σημάδι της έλευσης του Μεσσία και η εκπλήρωση των προφητειών που υπόσχονταν στο λαό του Ισραήλ την κυριαρχία πάνω σε όλα τα έθνη της γης, το κίνημα της

Νέας Εποχής θα λέει ότι είναι η αρχή μιας νέας εποχής της ειρήνης και της αρμονίας μεταξύ όλων των ανθρώπων, οι σοσιαλιστές θα λένε ότι έχει ολοκληρωθεί το έργο διεθνισμού του Καρλ Μαρξ, οι καπιταλιστές θα λένε ότι η ιδιωτική πρωτοβουλία νίκησε την εθνική κυριαρχία, και τελικά θα είναι ένα σχέδιο που θα παρουσιαστεί ως το αποκορύφωμα όλων των θρησκευτικών και ιδεολογικών πεποιθήσεων που επιδιώκουν έναν "καλύτερο κόσμο".

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι ο μεγάλος στόχος και το μεγάλο ψέμα της εποχής μας, και το κίνημα που οδηγεί σε αυτό το στόχο έχει χρησιμοποιήσει και συνεχίζει να χρησιμοποιεί πολλαπλά πλοκάμια για να φέρει την ανθρωπότητα σε αυτή την αδιανόητη σύγκλιση εδώ και μόλις μερικές δεκαετίες. Θα ήταν πολύ χρονοβόρο να εκθέσουμε κάθε μία από τις μηχανορραφίες, που μια χούφτα ισχυρών οικογενειών Μασόνων κατά τη διάρκεια των τελευταίων αιώνων έχουν χρησιμοποιήσει για να πετύχουν όλα αυτά που έχουν επιτύχει.

Θα χρειαστούν εκατοντάδες σελίδες για να εκθέσουμε κάθε ένα από τα βήματα διαμέσου των οποίων αυτές οι οικογένειες των Εβραίων Μασόνων Ιλουμινάτι , βρίσκονται πίσω από τα σημαντικότερα γεγονότα των τριών τελευταίων αιώνων, αλλά τα επώνυμα είναι ξεκάθαρα, οι Ροκφέλερ, ο Ρότσιλντ, η Levi (πραγματικό όνομα του Mordechai Levi και του Καρλ Μαρξ) κλπ, τα ονόματά τους εμφανίζονται μετά από όλα σχεδόν τα σημαντικά γεγονότα που έχουν φέρει τον κόσμο στη σημερινή κατάσταση: από τη Γαλλική Επανάσταση, από τη δημιουργία του κομμουνισμού και την εγκαθίδρυσή του στη Ρωσία, τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, τη Συνθήκη των Βερσαλλιών, τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο και την εδραίωση του ΟΗΕ .Κανένα από αυτά τα γεγονότα δεν ήταν τυχαία ή απρόοπτα, αλλά έχουν σχεδιαστεί πολύ καιρό πριν, χρηματοδοτούμενα και υποστηριζόμενα από μια χούφτα οικογένειες, οι οποίες βασίζουν την αντίληψή τους για τον κόσμο και τη ζωή στις αποκρυφιστικές και εωσφορικές διδασκαλίες.,

Τι κοινό έχουν όλα αυτά τα γεγονότα των περασμένων αιώνων; Εκθέτουμε στην ανθρωπότητα μια σειρά συμπερασμάτων με τέτοιο τρόπο ώστε να ληφθούν υπόψη και να γίνουν αποδεκτά από το ανθρώπινο γένος.

- Η Γαλλική Επανάσταση, ο κομμουνισμός και το υλιστικό αναπτυσσόμενο κίνημα έχει ως στόχο την εξάλειψη της θρησκείας και ιδιαίτερα την Χριστιανική Εκκλησία στη γη, για να δείξει ότι ο άνθρωπος δεν έχει καμία υπερβατική αποστολή και ότι αυτός ο κόσμος υπάρχει μόνο όπου μπορούν να εστιάσουν τα μάτια μας, ο Θεός δεν είναι πλέον το κέντρο της ανθρώπινης ζωής, αλλά ο ίδιος ο άνθρωπος είναι Θεός και παίρνει τη θέση του.

- Οι δύο παγκόσμιοι πόλεμοι έχουν χρησιμεύσει για να ποινικοποιήσουν το νόμιμο πατριωτισμό, για να μεταφέρουν το μήνυμα ότι ο πατριωτισμός είναι η πηγή των πολέμων και της ανθρώπινη δυστυχίας, και επομένως, θέλουν να κάνουν τον άνθρωπο να πιστέψει ότι μόνο μια «παγκόσμια αδελφότητα» μπορεί να εγγυηθεί την ειρήνη και την ευημερία, επομένως μόνο τα διεθνιστικά ιδρύματα που έχουν αυτόν τον σκοπό, όπως ο ΟΗΕ, αποτελούν εγγύηση για την ειρήνη και τη σταθερότητα και μόνο σε ένα παγκόσμιο κράτος, η ανθρωπότητα θα μπορεί να τερματίσει τους πολέμους και τις συγκρούσεις που σημειώθηκαν κατά τον εικοστό αιώνα. Φυσικά αυτό που παραμένει κρυφό είναι ότι αυτοί που προκάλεσαν αυτούς τους πολέμους, ήταν οι ίδιοι που πρότειναν και τις «λύσεις».

- Η ισοπεδωτική ιδεολογία που έχει επιβληθεί σήμερα στοχεύει στο γεφύρωμα του χάσματος μεταξύ των δύο φύλων και των εθνοτήτων, στον άνθρωπο που διαγράφει την ίδια την συνείδησή του και το αίσθημα του ανήκειν σε μια συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα ή φύλο με την ψεύτικη πρόφαση της ισοπολιτείας.

- Η οικογένεια δέχεται επίθεση από την άμβλωση, κατεξοχήν μασονικός νόμος, και την εξίσωση με εκφυλισμένες μορφές «οικογένειας» όπως την ομοφυλοφιλική, καταστρέφοντας την έννοια της οικογένειας σε όλο τον κόσμο και προωθώντας την σεξουαλική ασυδοσία και την πορνογραφία για να εξαλείψει κάθε συναίσθημα στοργής και έτσι να διαστρέψει την αληθινή αγάπη της οικογένειας.

Ας κάνουμε ένα διάλειμμα και ας θυμηθούμε ποιες είναι οι αρχές στη Τάξη των Ιλουμινάτι από την ίδρυσή της ακόμη:

- Κατάργηση των κυβερνήσεων: Προσπαθούσε να εξαλείψει και να καταργήσει τη μοναρχία ή οποιαδήποτε άλλη μορφή διακυβέρνησης που δεν συμμορφώνεται με τις εντολές της. Για το σκοπό αυτό, τα μέλη της αίρεσης, με τη χρήση της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής εξουσίας, θα είχαν ως αποστολή να παράγουν συγκρούσεις, όπου κρινόταν αναγκαίο. Έπρεπε να υπάρχει μόνο μια παγκόσμια κυβέρνηση ελεγχόμενη από αυτούς.

- Κατάργηση της ιδιοκτησίας: Ο στόχος ήταν να καταφέρει την οικονομική εξουσία να την κατέχουν τα μέλη της αδελφότητας και εκείνα τα δίκτυα τα οποία ήλεγχε. .

-Κατάργηση της έννοιας του έθνους: Ήταν αναγκαίο να εξαλειφθεί το πλήθος των εθνικοτήτων. Καλύτερα να υπάρχει μια αυτοκρατορία, μια μεγάλη χώρα, και όχι πολλές και δύσκολα ελεγχόμενες. Ήταν αναγκαίο να εξασφαλιστεί η εξάλειψη της έννοιας του πατριωτισμού και του εθνικισμού. Ο στόχος ήταν να αναζητηθεί μια νέα παγκόσμια τάξη.

- Κατάργηση της οικογένειας: Οι Ιλουμινάτι δεν πίστευαν στο γάμο ή στη χριστιανική έννοια της οικογένειας ή των εκπαιδευτικών συστημάτων. Όσον αφορά την εκπαίδευση, έπρεπε να προορίζεται για κοινοτικά συστήματα όπου οι εκπαιδευτικοί θα έχουν πρωτίστως κατηχηθεί από τα μέλη του Τάγματος.

- Κατάργηση Θρησκειών : Εξάλειψη θρησκειών σημαίνει να ασπαστεί το άτομο μόνο τις ιδέες της μυστικής κοινωνίας οι οποίες θα μπορούν να χρησιμεύσουν ως ελπίδα και ανακούφιση στη ζωή.

Μπορεί να σας πει κάποιος ότι αυτές τις στιγμές δεν είμαστε πιο κοντά από ποτέ στη Νέα Τάξη Πραγμάτων των Ιλουμινάτι; 

Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.
Pensamiento disidente

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΡΟΣ «Η ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»
Απόδοση: Θωμαή Στεφανοπούλου

Πηγή: http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.