Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ANTIFA: Τα αβγά του φιδιού. -Αφιερωμένο στους εντόπιους «αντιφασίστες».

Κάποιοι, με πρόσχημα την καταπολέμηση του «αβγού του φιδιού», θέλουν να μας στερήσουν τα ατομικά και τα συλλογικά μας δικαιώματα, την ελευθερία σκέψης και γνώμης, ακόμα -αν τα καταφέρουν- και το δικαίωμα του συνέρχεσθαι.

Επ’ αφορμή της εγκληματικής πράξης του φόνου στο Κερατσίνι από οπαδό -ή κάτι παραπάνω- της Χρυσής Αυγής, ξεσπάθωσαν και στην Κύπρο (βασικά από την ηγεσία του ΑΚΕΛ) και ολοφύρωνται και φτάνουν και στα όρια της κινδυνολογίας και για τον «φασισμό στην Κύπρο». Ομολογουμένως από αρκετού λειτουργεί ένα παγκόσμιο δίκτυο καταπολέμησης του «φασισμού-Ναζισμού» και προάσπισης των «ατομικών ελευθεριών και των ανθρώπινων δικαιωμάτων»: Η ANTIFA. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα γιγαντιαίο μηχανισμό καταπολέμησης όχι τόσο του ανύπαρκτου σχεδόν φασισμού (που αποτελεί ουσιαστικά το άλλοθι για την ύπαρξή του), όσο των Λαϊκών Κινημάτων για εθνική ανεξαρτησία και αυτοδιάθεση, βαφτίζοντας αυθαίρετα «φασιστικό και ρατσιστικό» οτιδήποτε δεν είναι αρεστό στους υπερατλαντικούς και βρετανικούς αυτοκρατορικούς κύκλους.


Και δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η ανάπτυξη αυτού του είδους των «αντιφασιστικών» οργανώσεων έλαβε χώρα μετά την κατάρρευση του Ανατολικού Μπλοκ (1990). Και, σύμφωνα με τις ελιτίστικες αντιλήψεις τους, ο λαός μας χρειάζεται μια ριζική αναμόρφωση, ώστε να σκέφτεται και να λειτουργεί «πολιτικά ορθά», υιοθετώντας τις δήθεν αξίες άλλοτε του αναρχισμού και άλλοτε της αστικής δημοκρατίας και μάλιστα της πλέον στυγνής εκδοχής της: Αυτής δηλαδή της απροκάλυπτης καταπάτησης της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών και της άρνησης του δικαιώματος των λαών στην εθνική ανεξαρτησία και αυτοδιάθεση. 
Σήμερα, λοιπόν, έχοντας -υποτίθεται- επιλύσει όλα τα προβλήματα που απασχολούν τον τόπο μας και την ανθρωπότητα, βρισκόμαστε δήθεν ενώπιον του φάσματος μιας «φοβερής απειλής», δηλαδή του ρατσισμού και της ξενοφοβίας και όχι της σήψης, της διαφθοράς, της ανεργίας, της εργοδοτικής και της τραπεζιτικής ασυδοσίας, τη διάλυση του κοινωνικού ιστού και την αλλοίωση της δημογραφικής σύνθεσης του τόπου μας. 
Όχι, δεν υπάρχουν -κατά τους ιεροφάντες του ορθού- ή, τουλάχιστον, δεν είναι εν τω παρόντι τα πλέον φλέγοντα. Τα μείζονα είναι ο ρατσισμός, η ξενοφοβία, η «ομοφοβία» και πρωτίστως ο εθνικισμός (ο τουρκοκυπριακός εθνικισμός αποτελεί εξαίρεση!) Και η οποιαδήποτε αναφορά στην πατρίδα, στον λαό ή στο έθνος μας συνιστά γι’ αυτούς… ρατσισμό. Αυτά και πολλά άλλα ύποπτα.
  • Πέραν, όμως, αυτών υπάρχει και μια έντονη μεταναστολαγνία, ένας παθολογικού τύπου φετιχισμός για τους ξένους, παραλλήλως προς ένα εξίσου παθολογικό μίσος για τους Έλληνες, την Ελλάδα, την Ιστορία της και τον πολιτισμό της (μας).
Υ.Γ.: Κάποιοι, λοιπόν, με πρόσχημα την καταπολέμηση του «αβγού του φιδιού» θέλουν να μας στερήσουν τα ατομικά και τα συλλογικά μας δικαιώματα, την ελευθερία σκέψης και γνώμης, ακόμα -αν τα καταφέρουν- και το δικαίωμα του συνέρχεσθαι. 

-Αφιερωμένο στους εντόπιους «αντιφασίστες».
ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΡΥΔΑΣ
Πρώην Δήμαρχος Μόρφου 


Πηγή: www.ellanodikis.net

1 σχόλιο:

  1. Φίλε ΛΥΚΙΕ καλημέρα θα παραθέσω εδώ ένα μικρό άρθρο με πολλές αλήθειες προς συζήτηση . ( εν μέρει λοιδορικό )


    " ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ που θρηνεί για την Χ.Α αλλά ... για τις 5500 αυτοκτονίες που εσείς επιτελέσατε ."

    Για ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ που ευθύνεστε για 5500 αυτοκτονίες γιατί δεν βρέθηκε ένας Εισαγγελέας;





    ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ που θρηνεί για την Χ.Α αλλά ... για τις 5500 αυτοκτονίες που εσείς επιτελέσατε .

    Πάνω από 5500 'Έλληνες που έφυγαν από αυτόν τον τόπο αυτοκτονώντας κ.Δένδια για εσάς ήταν φασίστες ;
    Που είναι εκεί η δικαιοσύνη η οποία κόπτεστε ;

    Η δικαιοσύνη ανήκει στα δύο μεγάλα κόμματα ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ και στα ελατήρια αυτών Κ.Κ.Ε ΣΥΡΙΖΑ .( μην πάει τζάμπα η ψήφος και ξεφύγει κανένας από το μαντρί ).

    Πρώτη φορά συμπλέει το προδοτικό πολιτικό σκηνικό κατά
    ενός κόμματος που δεν έχει κυβερνήσει .

    Προδίδεστε από το πάθος σας και τον φόβο σας να παραμείνετε εντός πολιτικών επάλξεων ,τόσο που δεν βλέπεται ότι επικίνδυνα δρομολογείτε μια κατάσταση Ηρωισμού για τα στελέχη της Χ.Α.

    Και εκεί που δεν χρειαζόμασταν άλλους ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΕΣ μας κάνετε να αποδεχτούμε μια νέα κατάσταση που νομικά δεν στέκει και το γνωρίζετε πολύ καλύτερα .

    Αυτοσκοπός σας όμως είναι να υπογράψετε τους νέους όρους για το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 τo οποίο ήδη έχετε προσυμφωνήσει , γι' αυτό και στρέφεται την κοινή γνώμη σε αυτήν την φιέστα της σύλληψης της Χ.Α .

    Πολυέπεξαν τα κανάλια σας των δικών σας Μ.Μ.Ε την φιέστα σύλληψης των μελών της Χ.Α.

    Δεν με ανησύχησε και δεν μου αλλοίωσε κανένα κόμμα την Εθνική μου υπόσταση μου, μα εσείς και μόνον εσείς οι Δημοκρατικά κατά τα άλλα εκλεγμένοι που βυσσοδομήσατε την λέξη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ανασυνθέσατε σε ΔΗΜΙΟΚΡΑΤΡΙΑ .

    Για ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ που ευθύνεστε για 5500 αυτοκτονίες γιατί δεν βρέθηκε ένας Εισαγγελέας ;

    Ας μου πει κάποιος ότι έχω άδικο .

    Είσαστε μια τρομοκρατική ομάδα αποτελούμενη από όλα τα κόμματα η οποία χειραγώγησε τις εξελίξεις << για λιγότερα σύνορα >> απώλεια ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ .

    Είσαστε μια τρομοκρατική ομάδα η οποία θυσίασε στον βωμό των φίλων σας τοκογλύφων 5500 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ και δημιουργήσατε με ψεύτικα και αλλοιωμένα στοιχεία ένα ογκωδέστατο χρέος το οποίο πραγματικά δεν υπήρχε ( ΕΛ.ΣΤΑΤ).

    Δεν χρειάζεται δικαστήριο και εισαγγελέας να μας το πει αυτό γιατί ποτέ δεν θα βρεθεί δικαιοσύνη για τα δικά σας επιτηδευμένα σφάλματα - κακουργήματα .

    Η δικαιοσύνη επωλήθη σε εσάς και μάλιστα σε τιμή ευκαιρίας .

    ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ που θρηνεί για την Χ.Α αλλά ... για τις 5500 αυτοκτονίες που εσείς επιτελέσατε .


    ΜΕΤΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ( στους συνσχολιαστές μου ).


    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.