Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Διαβάστε ποιοι προσπαθούν να αναβιώσουν τη «μεγάλη αλβανία»...

Εδώ και ένα χρόνο περίπου, μια από τις αλβανικές οργανώσεις των Αποδήμων Αλβανών η "Πλατφόρμα για μια φυσική Αλβανία", διατείνεται μέσω του αρχηγού της κ. Koco Danaj, πως έχει ήδη συγκεντρώσει ένα εκατομμύριο υπογραφές και θα παρουσιάσει τον σχετικό φάκελο στον ΟΗΕ, με αίτημα την ένωση των περιοχών που κατοικούνται από Αλβανούς.

Φυσικά ο ΟΗΕ δεν έχει σχετική αρμοδιότητα καθορισμού συνόρων.

Σύμφωνα με τους οπαδούς της ιδέας της Μεγάλης Αλβανίας, η χώρα αποσπώντας εδάφη από τις γειτονικές της χώρες, Μαυροβούνιο, Σερβία, Σκόπια, Ελλάδα και ενσωματώνοντας το Κόσσοβο, θα έλθει σε αυτά τα σύνορα που θεωρεί φυσικά.

Οι υποστηρικτές της ένωσης επικαλούνται τις αποφάσεις της ιδρυμένης το 1878 Λίγκας του Πρίζρεν. Τότε περίπου εκατό Αλβανοί ηγέτες από την Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο, τα Σκόπια και άλλες βαλκανικές περιοχές υιοθέτησαν έκκληση προς τις μεγάλες δυνάμεις με την απαίτηση να παραχωρήσουν στους Αλβανούς ενιαίο καθεστώς αυτονομίας στη σύνθεση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και να μην επιτρέψουν τη μεταβίβαση των εδαφών τους σε γειτονικά κράτη.

Και το 1912 το Παναλβανικό Συνέδριο στον Αυλώνα ανακήρυξε την ανεξαρτησία της Αλβανίας, η οποία, ας σημειωθεί, δεν είχε αναγνωριστεί από τις μεγάλες δυνάμεις.
Η δεύτερη πιο "χαλαρή" διάσταση της εθνικιστικής ιδέας είναι η οικονομική ένωση των αλβανόφωνων περιοχών.

Η ιδέα της περιφερειακής οικονομικής ολοκλήρωσης μεταξύ της Αλβανίας, του Κοσσυφοπεδίου, των Σκοπίων και του Μαυροβουνίου, δεν προβλέπει αλλαγή των συνόρων στα Βαλκάνια.

"Η Βαλκανική Μπενελούξ δεν προβλέπει αλλαγή των συνόρων, δεν προωθεί κάτι τέτοιο. Εμείς προωθούμε μόνο τη συνεργασία. Υπάρχει μια εναλλακτική λύση στο ΝΑΤΟ, κάθε χώρα να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, δεν υπάρχει η ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας. Έτσι, δεν μπορούμε να μιλάμε για αλλαγή των συνόρων αλλά, απλά, για την ιδέα της συνεργασίας", δήλωνε πριν από ακριβώς ένα χρόνο ο κ. Αρντιάν Σέχου, πρόεδρος της AGREEI (Action Group for Regional Economic and European Integration).

Αλβανοί εθνικιστές που έχουν απομείνει εντός σερβικής επικρατείας δηλώνουν ότι συντόμως η περιοχή του Πρέσεβο θα ακολουθήσει την τύχη του Κοσσόβου, δηλαδή θα αποσχισθεί από τη Σερβία.

Στα πλαίσια άμβλυνσης των εθνικιστικών αντιπαλοτήτων προγραμματίζεται άλλωστε και η επίσκεψη στη Σερβία του Αλβανού πρωθυπουργού. Μένει να δούμε αν θα ματαιωθεί μετά τα τελευταία ντροπιαστικά για τις δύο χώρες και τα Βαλκάνια, γεγονότα.

Μην ξεχνάμε πάντως πως μόλις το 2012 ο Σαλί Μπερίσα μιλούσε για τη "μεγάλη αλβανία" που θα εκτείνεται από την Πρέβεζα μέχρι την Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου, θέτοντας ουσιαστικά θέμα Τσαμουριάς. Οι δηλώσεις του είχαν προκαλέσει την τότε συνάντηση του με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Ένα είναι το μόνο σίγουρο.
Ο εθνικισμός, τα συμφέροντα και οι ανταγωνισμοί των δυνάμεων επιρροής στα Βαλκάνια, αποτελούν ακόμη μεγάλο και κοινό κίνδυνο για όλους τους λαούς της πολύπαθης περιοχής, λίγα χρόνια μετά το εφιαλτικό παρελθόν της πολυδιάσπασης τους.
news247.gr

15 σχόλια:

  1. Οι βλέψεις τις κρυφο-επανένταξης των υποτιθέμενα "χαμένων πατρίδων" από την ΑΛΒΑΝΙΑ δεν κρύφτηκαν ποτέ από αυτιά και μάτια που ήθελαν να ακούσουν και να δούν .

    Το λάθος είναι αυτής της αγύρτικης και προδοτικής εξωτερικής πολιτικής , η οποία ακολουθείται όχι από φιλευσπλαχνία , αλλά βάση επιταγών ξένων συμφερόντων που θέλουν να χαϊδεύουν τα αυτιά της Αλβανίας αλλά και του ακραίου Μουσουλμανικού στοιχείου της γείτονα χώρας .

    Θέλουν να κρυφτούν αλλά ...... πλέον δεν μπορούν , ίσως είναι πλέον σαφέστατη η χαραγμένη πολιτική-δυναμίτη η οποία ακολουθείται από την υποτιθέμενα φίλη Ε.Ε. ( π.χ οι καλοί Αλβανοί και οι κακοί Σέρβοι και μια πρώην Γιουγκοσλαβία που κατέστη σημείο ρίψης πυρηνικών τα οποία έπρεπε να καταναλωθούν )

    Η Αλβανία ως χώρα ποτέ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό της , γιατί ίσως είχε ανέκαθεν τον καλύτερο εξωτερικό φίλο την Η.Π.Α. αλλά και το Εβραϊκό κατεστημένο της πάλαι ποτέ μεγάλης άρχουσας αυτής δύναμης .

    Συνηγορούν βεβαίως και προτρέπουν με πολλές "εκδηλώσεις τους" ( η Εβραϊκή κοινότητα ) την Αλβανία, να μην πάψει ποτέ να διεκδικεί είτε μέχρι την Άρτα εδάφη, είτε στο Ιόνιο πέλαγος ΑΟΖ .

    Οπότε θα ήταν καλύτερα ο τίτλος του άρθρου να ήταν :

    Διαβάστε ποιοί "προτρέπουν" και προσπαθούν να αναβιώσουν τη «μεγάλη αλβανία»...

    Η εξωτερική πολιτική της Ε.Ε ένωσης η οποία εποφθαλμιά εδάφη της Πατρίδας μας θυμίζουν τα λόγια του Γέροντα Παΐσιου

    Οι εχθροί φίλοι δεν γίνονται και να μην αναζητάμε φιλικές διαθέσεις σε πρώην εχθρούς .


    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγκρίνω και ...επαυξάνω, φίλε Αρμαγεδών!
    Η Αλβανία, όπως και όλες οι γειτονικές μας χώρες, ήταν και παραμένουν πάντα απόλυτα εχθρικές με την Ελλάδα. Μπορεί η ιστορία μας να διέρχεται από φάσεις έντασης και να εναλλάσσεται με ειρηνικές, όμως οι βλέψεις και οι προθέσεις των γειτόνων μας, είναι αλυτρωτικές και διεκδικητικές. Δυο βαλκανικοί πόλεμοι και ένας Παγκόσμιος (ο 2ος), είναι ακόμα πρόσφατοι και μας θυμίζουν την πραγματική φύση και θέση των γειτόνων μας. Η τακτική τους, παραμένει απαράλλακτη και δεδηλωμένη σε κάθε ευκαιρία που θα τους δοθεί. Η Αλβανία, διεκδικεί τη "Τσαμουριά" (και όχι μόνο), οι Σκοπιανοί την Μακεδονία, οι Βούλγαροι επίσης την Μακεδονία του Πιρίν και την Θράκη, ενώ τη Τουρκία, ...την μισή Ελλάδα! Οι λεπτές ισορροπίες που κρατούν την ειρήνη, είναι εύθραυστες και πάντοτε είναι πιθανή μια "έκρηξη" της βαλκανικής πυριτιδαποθήκης, αρκεί οι "απ' έξω" να το θελήσουν!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γενικότερα υπάρχει μία τάση στα Βαλκάνια, εδαφικής διεκδίκησης. Μέχρι ένα σημείο κατανοητό, αφού οι εχθροπραξίες μεταξύ των λαών είναι πολύ πρόσφατες. Όμως το οτι οι Τούρκοι θέλουν την Θράκη, οι Αλβανοί την Ήπειρο και οι Σκοπιανοί την Μακεδονία, δυστυχώς είναι δείγμα της μειωμένης πολιτιστικής αντίληψης που έχουν οι εν λόγω εθνικότητες. Από την άλλη, θέλω να πιστεύω πως αυτές οι βλέψεις περιορίζονται σε ένα μικρό, ποσοστιαία, πληθυσμιακό σύνολο, ανάλογο με αυτό των Ελλήνων, που αποζητούν την επανελληνοποίηση των μικρασιατικών περιοχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ήταν ευχής έργον φίλε Pit, αν ο επεκτατισμός των γειτόνων μας, ήταν απλά μια υπόθεση μερικών γραφικών εθνικιστών! Όμως δεν είναι, δυστυχώς. Αυτό μπορεί να ειπωθεί μόνο για τον αλυτρωτισμό μερικών (πραγματικά) Ελλήνων.
    Εδώ να σημειώσουμε ότι άλλο επεκτατισμός και άλλο αλυτρωτισμός.
    Οι διεκδικήσεις εδαφών (όχι μόνο Ελληνικών), είναι μια εκπεφρασμένη ημιεπίσημη θέση των κυβερνήσεών τους, είτε αυτή εκφράζεται με ανακοινώσεις, είτε με προκλητικές πράξεις και επιλογές από τους ίδιους τους κυβερνώντες αυτών των χωρών. Από πρόσφατες (σχετικά) δηλώσεις Μπερίσα,τις αντίστοιχες δηλώσεις του Σκοπιανού πρωθυπουργού και βεβαίως τις διαρκείς πιέσεις και τις επίσημες ανακοινώσεις του Τουρκικού κράτους. Ακόμα και η μη καταδίκη κάποιων εθνικιστικών δηλώσεων, από μέρους των κυβερνήσεών τους, συνιστά σιωπηρή αποδοχή των θέσεών τους.
    Οι χώρες αυτές ποτέ δεν έκρυψαν τις διεκδικήσεις τους, διότι δεν διακατέχονται από τις ίδιες πολιτισμικές αρχές με αυτές των Ελλήνων. Μόνο για τα δικά μας πολιτισμικά ειωθότα, είναι ανεπίτρεπτη η εκδήλωση επιθετικής στάσης εναντίον των γειτόνων μας. Είμαστε οι πλέον μετριοπαθείς στην εξωτερική μας πολιτική και αυτό είναι εις πάσι γνωστόν! Οι διαφορές μας με τους γειτονικού λαούς φίλε Pit, είναι τεράστιες σε πολιτισμικό επίπεδο. Αυτή είναι η κακή μας μοίρα, να έχουμε τέτοιους γείτονες...
    Οι τυχερότεροι "φίλοι" και κριτές μας Ευρωπαίοι, δεν έχουν την δική μας "τύχη" να είναι περικυκλωμένοι από φυλές Μογγόλων, μουσουλμάνων και Σλάβων, που ουδείς τους έχει ευρωπαϊκή κουλτούρα. Γι αυτό και δεν μας αφουγκράζονται.
    Οι εχθροπραξίες μεταξύ των λαών μας, δεν είναι μόνο οι πρόσφατες των τελευταίων αιώνων. Είναι πολύ παλαιότερες, ακόμα και πριν την βυζαντινή περίοδο. Η άφιξη των Σλάβων και των οσμανιδών κατά τον μεσαίωνα, έφερε την μονιμοποίηση του προβλήματος.
    Δυστυχώς φίλε μου, είναι και αυτός ένας από τους λόγους που η πατρίδα μας έχει υποφέρει τόσα και τόσα, που την έχουν πισωγυρίσει πολλές φορές από την δική της εξέλιξη.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όπως έχω ξαναπεί βρισκόμαστε στα πρόθυρα του Γ' Βαλκανικού Πολέμου, το ντόμινο έχει στηθεί και το μόνο που απομένει είναι η σπίθα που θα ανάψει την φωτιά.Η Αλβανία είναι το μακρύ χέρι της Τουρκίας στα Βαλκάνια η Τουρκία ήδη διατηρεί μόνιμη αεροπορική δύναμη μαχητικών στο αεροδρόμιο τη; Κόυτσοβας όπως επίσης και μόνιμη ναυτική δύναμη στο Δυρράχιο.!!....Αλλά ο σκληρός πυρήνας του μίσους και της καταστροφής είναι ο αμφιβόλου και σκοτεινής προέλευσης λαός των Κοσσοβάρων......πίσω από τους Κοσσοβάρους κρύβονται οι Χάζαροι.

    Ο στόχος της Τουρκίας είναι οι παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από την Αλβανία με το πρόσχημα δήθεν των Νατοικών αποστολών ,αλλά κυρίως Η ΠΡΟΒΟΛΉ ΣΤΌΧΩΝ ΕΝΤΟΣ της Ελλάδας σε περίπτωση Ελληνοτουρκικού Πολέμου ...γιατί απο την "πίσω πόρτα" τα τούρκικα μαχητικά μπορούν να πλήξουν την Λάρισα και την Θεσσαλονίκη ...πόλεις οι οποίες απέχουν μόλις 250 χλμ απο την αεροπορική βάση της Κόυτσοβας....η Τουρκία θέλει η Αλβανία σε περίπτωση σύγκρουσης με την Ελλάδα ...η Αλβανία να διαθέσει μόνο της Ε.Δ της για ΕΚΤΈΛΕΣΗ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΩΝ στην Κεντρική Ελλάδα.....με τόσους UCKAάδες μέσα στην Ελλάδα αυτό είναι κάτι το απλό για να το εκτελέσουν.

    Όπως και να έχει θα χρησιμοποιηθούν στην Κριμαία και στον Καύκασο τα Τουρκικά φύλα.....και στα Βαλκάνια οι Κοσσοβάροι Χάζαροι .....το Κόσσοβο είναι η μία άκρη του ΤΡΙΓΩΝΟΥ ....Κύπρος-Κουρδιστάν-Κόσσοβο.....και αφού έχουμε εξελίξεις με χάραξη καινούργιων συνόρων και νέο κράτος το Κουρδιστάν...σύντομα θα έχουμε και στην άλλη άκρη του τριγώνου εξελίξεις.....σύντομα τα Βαλκάνια θα πάρουν ΦΩΤΙΑ ,το θέμα είναι πόσο έτοιμη είμαστε για όλο αυτό που έρχεται;;;Άντε να τελειώνουμε για να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ η χώρα των Ελλήνων από την ΚΟΠΡΟ του Αυγεία,

    Γλαύκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ήδη φίλη μου Γλαύκη, οι πρόσφατες δραστηριότητες με τα ελικοπτεράκια (Drones) στο πεντάγωνο και τις παρεμβολές στο σύστημα εναερίου επιτηρήσεως και εγκαίρου ειδοποιήσεως της Π.Α (ραντάρ στην Πάρνηθα),
    http://in-fo-stires.blogspot.gr/2014/10/drome.html
    η σύλληψη του Γερμανού για κατασκοπία στην Κω
    http://www.eglimatikotita.gr/2014/10/blog-post_660.html
    καθώς και η προκλητική προβοκάτσια κατά της μουσουλμανικής κοινότητας στην Ελλάδα
    http://www.eglimatikotita.gr/2014/10/blog-post_769.html,
    δείχνουν ότι εντείνεται η προσπάθεια κάποιων εξωτερικών(!) κέντρων, να εμπλέξουν την χώρα μας σε μια κλιμάκωση έντασης και ίσως πολεμικής εμπλοκής, εσωτερικά αλλά και εξωτερικά.
    Αυτό ενισχύεται και από παράλληλα περιστατικά, όπως η πρόσφατη προκλητική ενέργεια στο άλλο μέτωπο των Αλβανών, τη Σερβία (περιστατικό με το Drone και το λάβαρο, στον ποδοσφαιρικό αγώνα των εθνικών τους ομάδων).
    Το ζήτημα θέλει πολλή προσοχή και κρίνεται ΚΡΙΣΙΜΟ.
    Το αν θα ξεβρομίσει η χώρα από την Κόπρο του Αυγείου, φίλη Γλαύκη, δεν ξέρω πόσο εύκολο θα είναι.
    Μπορώ να σου αποδείξω, πόσο δύσκολο είναι να κατατάξεις τους Έλληνες σε "φίλους και εχθρούς" με συνοπτικές διαδικασίες...
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και εμείς τι κάνουμε σε όλο αυτό που βλέπουμε να έρχεται με φορά φίλε ΛΥΚΙΕ;;; Καταργούμε οριστικά το Α' Σώμα Στρατού στην Κοζάνη και το Β' Σώμα στη Βέροια!!! Έχουν κλείσει πάνω απο 40 στρατόπεδα σε όλη την Βόρεια Ελλάδα.....πολύ φοβάμαι ότι θα ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ φίλε ΛΥΚΙΕ και θα ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ......βέβαια μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά...και αυτό θα πρέπει να το έχουν καλά στο μυαλό τους τα χλωρά.!!!!

    Γλαύκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχώς, δεν μας περισσεύουν και πολλά χλωρά, για να τα θυσιάσουμε στην πυρά.
    Το δικό μας "εμείς" διαφέρει από το "εμείς" των κυβερνώντων.
    Το πρώτο "εμείς", θα κάνει περισσότερα από ότι κάνει το δεύτερο. Ελπίζω να εννόησες περισσότερα από όσα είπα φίλη μου....
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όταν κάποιος έχει ξύπνιο τον αισθητό του κόσμο καταλαβαίνει και εννοεί όχι μόνο αυτά που του λένε...αλλά και αυτά ΠΟΥ ΔΕΝ του λένε....βέβαια αν κάποιος έχει τυφλό τον αισθητό του κόσμο τότε τζάμπα καίει η λάμπα .....αλλά όλα αυτά δεν είναι τίποτα,γιατί όταν έρθει η ώρα για την πραγματικότητα και την ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ του εκάστοτε παρόντος .......τότε θα έχει ήδη χωρίσει η ήρα από το σιτάρι....

    Γλαύκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΘΑ ΤΑ ΛΕΓΕ.....
      ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ,Ε? ΤΙ ΗΘΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ?

      Διαγραφή
    2. Το ήθος ανώνυμε, δεν κρίνεται από τα μέτρα επικάλυψης που μπορεί να επιλέγει κάποιος για λόγους ανωνυμίας. Αυτό μπορεί να είναι μια αναγκαιότητα. Δεν είναι αναγκαστικά υποκρισία, αν βέβαια θεωρήσουμε βάσιμη την υποψία σου. Μας είναι αδιάφορο να η Γλαύκη είναι ...Γλαύκος, Μήτσος, Γρηγόρης, Λήδα ή Περσεφόνη! Εμάς μας ενδιαφέρουν αυτά που έχει να μας πει. Και η Γλαύκη, μας λέει πολλά ενδιαφέροντα που δεν φαίνεται να σε ενδιαφέρουν ή να μπορείς να αντιληφθείς.
      Γιατί δεν ανοίγεις έναν διάλογο μαζί της, αν διαφωνείς μαζί της και αν δεν σ' αρέσει να την λες Γλαύκη, λέγε την Γλαύκο (με την άδειά της), να δούμε αν θα αλλάξει κάτι...
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  10. Ήμουν βέβαιος ότι με αντιλήφθηκες και ακόμα πιο βέβαιος ότι καταλαβαίνεις με ποιον μιλάς. Ο χώρος των ιστολογίων, έχει περιορισμούς που τους αντιλαμβάνεσαι. Πολλά θα θέλαμε να πούμε, που δεν μπορούμε και δεν πρέπει δημόσια. Το δικό μου μήνυμα όμως, είναι να μην απελπιζόμαστε και να διατηρούμε την ψυχραιμία και την δύναμή μας. Πρέπει να έχουμε καθαρή συνείδηση κάτω απ' όλες τις συνθήκες και περιστάσεις. Ο "μηχανισμός" υπάρχει και θα ενεργοποιηθεί την κατάλληλη στιγμή. Η αλήθεια είναι ότι πάντα λειτουργούσε. Αυτά όμως δεν πρέπει να καθησυχάζουν κανέναν. Η ώρα του αγώνα, δεν συγχωρεί τους επαναπαυμένους και τους αδρανείς (συνειδησιακά). Υπάρχουν καταστάσεις (που πιθανών να ξέρεις τι εννοώ), που όταν συμβαίνουν μπροστά σε αδαείς, αυτοί "μένουν παγωτό" και βεβαίως στην συνέχεια "καταβάλλονται"...
    Συνεπώς, δεν σημαίνει ότι όποιος είναι αδρανής, πρέπει και να καταβληθεί. Πρέπει έστω και την εσχάτη ώρα να ξυπνήσουν όσοι έχουν μέσα τους το "εν δυνάμει". Όσοι δεν το έχουν, προορίζονται για άλλες "χρήσεις".
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΚΑΙ ΜΗ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ, ΔΗΛ. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΠΟΛΥ ΚΛΙΚΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ. ΟΙ ΠΑΡΑΡΑΤΙΑΝΟΙ ΠΛΗΒΙΟΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ, Ε? ΕΣΕΙΣ Η ΕΛΙΤ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΕΞΩ ΘΑ ΨΩΦΑΜΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΗΘΟΟΟΟΣΣΣΣ.

      Διαγραφή
    2. Αν ανώνυμε εννοείς ότι πρέπει να είμαστε ισοπεδωτικοί και να μην μπορούμε να διακρίνουμε τις διαφορές, τότε μάλλον σου αρέσει η επικάλυψη και η συγκάλυψη της αλήθειας ή ανήκεις σε αυτούς που επικροτούν την αδράνεια και την λήθη. Ίσως να έχεις τους λόγους σου. Σεβαστοί, αλλά εδώ είσαι στο αντίπαλο δέος. Αυτό που θα δεις εδώ, μπορεί και να σε τρομάξει, οπότε ή γυρνάς στην θανάσιμη θαλπωρή της βολής σου ή ξυπνάς επώδυνα. Διάλεξε...
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  11. Τι εγινε κ επεσε μουγκαμαρα βρε παδια; Καλημερα σ ολους. Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.