Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Οι φιλοσκοπιανοί του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθενται στην κυβέρνηση Τσίπρα – Αλέξη τελείωσε τους!


Η τροτσκιστική εθνομηδενιστική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, η περιβόητη ΔΕΑ (Διεθνιστική Εργατική Αριστερά) του Αντώνη Νταβανέλου, ευθυγραμμίζεται με Το ΠΟΤΑΜΙ και τις νεοφιλελεύθερες δυνάμεις που καταγγέλλουν ως «ανάρμοστη» την κυβερνητική συνεργασία Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου και σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι η απόφαση «της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ για συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ του Πάνου Καμένου», δεν ήταν μια υποχρεωτική απάντηση στα δεδομένα που δημιούργησαν οι εκλογές, «καθώς υπήρχε ο δρόμος της διεκδίκησης ψήφου ‘ανοχής’ από τη Βουλή, με βάση τις δεσμεύσεις της Θεσ/νίκης και ορίζοντα το πρόγραμμα του ιδρυτικού συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ».
Ειδικότερα, η συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ (που αναγνωρίζει το δικαίωμα των Σκοπίων να ονομάζονται Μακεδονία και των Σκοπιανών «Μακεδόνες»), επισημαίνει ότι «οι ‘κόκκινες γραμμές’ των ΑΝΕΛ έρχονται σε αντίθεση με τις διαθέσεις ενός μεγάλου τμήματος των μελών και του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ θα λειτουργούν ως ιμάντας μεταβίβασης των πιέσεων του συστήματος πάνω στην κυβέρνηση της Αριστεράς».
Στο πλαίσιο αυτό και «υπό αυτούς τους όρους, η συμφωνία για συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ δημιουργεί κίνδυνο για το πολιτικό σχέδιο για μια κυβέρνηση της Αριστεράς με μεταβατική πολιτική και στρατηγική». Η ΔΕΑ μάλιστα υπενθυμίζει με νόημα τις αποφάσεις του κόμματος αναφορικά με την κατεύθυνση των πολιτικών συμμαχιών, που θα έπρεπε να επιδιωχθούν. «Η Συνεδριακή απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ, που επιβεβαίωσε την ιδρυτική διακήρυξη του, επαναλαμβάνοντας την απόρριψη αναζήτησης πολιτικών συμμαχιών προς την κεντροαριστερά, πιστεύουμε ότι ισχύει (πολύ περισσότερο!) σχετικά με την κεντροδεξιά».

«Εμπόδιο» ο Νταβανέλος στην πατριωτική στροφή του ΣΥΡΙΖΑ.

Για να καταλάβει όλος ο πατριωτικός δημοκρατικός ελληνικός λαός που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ τι είναι η ΔΕΑ, μια συνιστώσα 200 ανθρώπων, διαβάστε τη θέση της για τη Μακεδονία:
tribune.gr

1 σχόλιο:

  1. Δεν πιστευω οτι θα τους δωσει και μεγαλη σημασια ο Τσιπρας. Αυτο φαινεται και απο το οτι ο ιδιος επελεξε να συνεργαστει με Καμμενο, ξεροντας οτι στα εθνικα θεματα εχει βαλει "κοκκινες γραμμες". Αρα ξερει και αποδεχεται οτι τετοια θεματα δεν θα μπορεσουν να προχωρησουν σαν επισημες θεσεις της κυβερνησης. Οποτε Λυκιε, μην ανησυχεις, αυτες οι φωνες θα παραμεινουν φωνες βοοντως εν τη ερημω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.