Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΜΗΝΥΜΑ

Γράφει ο Λύκιος

Αγαπητοί φίλοι του Καταχθόνιου Δαίμονα, 
οι καιροί που ζούμε είναι κρίσιμοι. Το έθνος μας, αντιμετωπίζει έναν ακόμη κίνδυνο, μετά από πολλά χρόνια ειρήνης, οικονομικής ευημερίας και ανάπτυξης. 
 Δυστυχώς όμως η ανάπτυξη αυτή, επετεύχθη σε βάρος όλων των αξιών που συνόδευαν το έθνος μας, στο πέρασμα χιλιάδων χρόνων.
 Η διαφθορά των ηθικών αξιών και η απαξία των προτύπων του έθνους σε όλα τα επίπεδα, δημιούργησε ολόκληρες γενεές αποκομμένες από την συνέχεια των προπατόρων τους. Η απώλεια των εθνικών ιδεωδών και η αντικατάστασή τους με την ευμάρεια, την καλοπέραση, το βόλεμα και το ρουσφέτι, σε συνδυασμό με την κουτοπονηριά, την απάτη και την ιδιοτέλεια, οδήγησαν το έθνος σε μια σειρά εγκληματικών σφαλμάτων, τα οποία λίγο λίγο, ροκάνιζαν τους πυλώνες του έθνους και της κρατικής του υπόστασης.
 Σήμερα μια σειρά εσφαλμένων επιλογών σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο, εξάντλησαν τα όποια αποθέματα κρατικής και εθνικής δυναμικότητας είχαν απομείνει.
 Αυτό ήταν αποτέλεσμα του γενικότερου αξιακού και ηθικού ελλείμματος που είχε προηγηθεί, αλλά και ενός καλά σχεδιασμένου προγράμματος, από κέντρα εξουσίας που ήθελαν να αποδομήσουν το έθνος μας.
 Στην εφαρμογή όλου αυτού του σχεδιασμού, χρησιμοποιήθηκαν όλα τα μέσα που υπήρχαν στην διάθεση αυτών των επαγγελματιών! Προπαγάνδα, φανατισμός, ιδεοληψία, μηδενισμός, αθεΐα, πλουτισμός, διαφθορά, απαιδεία, χειραγώγηση μαζών από ΜΜΕ, αδράνεια, παραίτηση, αναξιοκρατία, κτλ.
 Η σημερινή κυβέρνηση, μεθοδικά και κρυφά, οδηγεί την χώρα σε επισφαλή ύδατα, σε μια περίοδο που η ρευστότητα του τοπίου στον γεωπολιτικό και γεωστρατηγικό χάρτη, είναι τεράστια και όλα βρίσκονται υπό ανακατατάξεις. Η έκθεση της χώρας σε πολλαπλούς κινδύνους, ενώ ταυτόχρονα κατέστη αποδυναμωμένη οικονομικά, στρατιωτικά, διπλωματικά και εσωτερικά, αποτελεί απόπειρα παράδοσής της, σε κάθε ισχυρό επιβουλέα. 

Συνιστά εσχάτη προδοσία και η ευθύνη αυτής της πράξης, δεν μπορεί παρά να κατανέμεται στο σύνολο των πολιτών της χώρας, αφού λίγο ως πολύ, οι περισσότεροι συμμετείχαν σε αυτή την πολυεπίπεδη διολίσθηση του έθνους.
 Το αποθαρρυντικό είναι ότι ακόμα και την εσχάτη στιγμή, οι πολίτες αυτής της χώρας δεν φαίνεται να αντιλαμβάνονται και να μετανοούν για τις ευθύνες τους αυτές. Δεν αποποιούνται των αμαρτημάτων τους και αρέσκονται να αποδίδουν ευθύνες μόνο σε τρίτους (δηλαδή στους πολιτικούς, τους ξένους, τις τράπεζες, τους πλούσιους, κτλ).
 Η σημερινή κυβέρνηση και οι περιφερειακές δυνάμεις του την στηρίζουν, επιδιώκουν μεθοδικά την διαίρεση και την διχόνοια του Ελληνικού λαού.
Επιδιώκουν την κοινωνική αναταραχή και την σύγκρουση. Δεν ευθύνονται μόνο οι ιδεοληψίες των κυβερνώντων, αλλά και τα ύπουλα σχέδια που εξυφαίνονται για τον Ελληνικό και τον ευρωπαϊκό λαό.
Για μια ακόμα φορά επιδιώκουν την εκτροπή του λαού σε εμφυλιοπολεμική σύγκρουση, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που θα επιφέρει μια ακόμα επανάληψη της ιστορίας μας.
 Ελληνίδες και Έλληνες, μην επιτρέψετε στους εχθρούς αυτού του έθνους να σας παρασύρουν σε αντιπαλότητα και διχόνοια με τους συμπολίτες σας.
Οι μέρες που έρχονται μας χρειάζονται ενωμένους, αλληλέγγυους και δυνατούς, διότι οι απειλές και οι προκλήσεις, θα είναι πολύ πιεστικές και επικίνδυνες. 
Μην επιδιώκετε να επιρρίψετε ευθύνες σε όσους έχουν διαφορετική άποψη από εσάς. Ανεχτείτε τους και δείτε τους σαν ανθρώπους, που έχουν τις ίδιες ανάγκες και τις ίδιες ανησυχίες με εσάς.
Στην ανάγκη για επιβίωση που σύντομα φαίνεται πως θα προκύψει, δεν πρέπει να προστεθεί το μίσος, ο φθόνος και η εκδίκηση. 
Κάτω από τέτοιες συνθήκες, μόνο η συλλογικότητα και ο ανθρωπισμός, μπορούν να βοηθήσουν για να επιβιώσουμε ως έθνος και ως λαός.
Ας μην προδώσουμε τους προγόνους και τους απογόνους μας. Τους το οφείλουμε!

ΛΥΚΙΟΣ.

13 σχόλια:

  1. Συμφωνω φιλε Λυκιε και επαυξανω. Δε πρεπει να αρχισουμε εμφυλια διαμαχη μεταξυ μας αλλα να στραφουμε εναντιων των πουλημενων πολιτικων που μας εφεραν εω. Και πρωτα πρωτα τη κυβερνηση. Εβλεπα τωραποσο επικαιρο ειναι εκεινο το παλιο σου αρθρο ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ που ειχεε γραψει προφητικα λες και ηξερες τι θα συμβει σημερα!!! Οσοι δε το εχετε διαβασει ενιαι εδω http://katahthoniosdemon.blogspot.gr/2012/02/blog-post_14.html
    Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΝΤΩΣ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΛΥΚΙΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΗ ΑΛΕΛΦΟΝΤΟΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΕΛΙΟ!! ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΑΔΕΛΦΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΑΜ ΑΚΟΥΜ ΑΜΝΤΟΥΛ ΧΑΡΑΤ ΤΟΥ ΤΖΙΧΑΝΤ.
    THE STAR LADY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας ελπίσουμε ότι θα επικρατήσει σύνεση και λογική.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βγήκαν όλα στη φόρα, βγήκαν όλα στο φως των ανθρώπων, όλοι μας ζούμε την προδοσία, την υποταγή, τα ψέματα, την αντίχριστη παιδεία, τον κάλπικο στρατό, την ομοφυλοφιλία, την πανθρησκεία, κι ό,τι άλλο μη Ελληνικό και μη Ορθόδοξο.

    Πουλημένοι ιεράρχες, προδότες πολιτικοί, δήμαρχοι, καθηγητές, φορείς, καλλιτέχνες και πάμπολλοι άλλοι ξεμπροστιάστηκαν στα μάτια των Ελλήνων.

    Τώρα οι Έλληνες δεν έχουν δικαιολογία να πουν ότι δεν ήξεραν, δεν έχουν επιχείρημα να αντιτάξουν μπροστά τον Χριστό. Τώρα είναι η ώρα της επιλογής σου Έλληνα με ποιον είσαι. Είσαι με τον Χριστό ή με τον αντίχριστο;

    Όλες οι δυνάμεις είναι στην Γη, και οι αγγελικές του Χριστού και οι αντίχριστες των αποστατών. Τώρα ήρθε η ώρα του χωρισμού της ήρας από το σιτάρι. Ήρθε η ώρα να διαλέξουν οι Έλληνες στρατόπεδο. Ό,τι σπείρετε αυτό και θα θερίσετε.

    Ήρθε η μέρα η μεγάλη της οργής του Θεού, και ποιος μπορεί να σταθεί μπροστά Του;


    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ


    https://www.youtube.com/watch?v=ZJAJwb1lRmw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλαρακο ασε τη μπουρδα. Οι ιεραρχες του χριστιανισμου ειναι υπηρετες του αντιχριστου και ειναι πιο αμαρτωλοι και απ τους αμαρτωλους. Αυτους θες εσυ να ακολουθησουμε; Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ , ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΣΕΛΗΝΙΟΣ "ΘΕΟΣ" ΙΕΧΩΒΑ. ΓΙΑΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ Η ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΟΛΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
    Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟΙ κι ΕΜΕΙΣ

    Η εμετική προπαγάνδα των ΜΜΕ συνεχίζεται ακάθεκτη. Πριν καλά καλά γυρίσει ο Τσίπρας τα κανάλια μιλούσαν για ανασχηματισμό, πρόβλημα με τους αριστερούς του «όχι» και τόσα άλλα. Εκεί που τον έβριζαν, ξαφνικά τον υμνούν επειδή ακολούθησε το εξ αρχής σχέδιό του, αυτό της ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ Νέας Τάξης Πραγμάτων. Αυτό που χρειάστηκε να κάνει χίλια μύρια προκειμένου να κουράσει τον ελληνικό λαό και να το δεχτεί και πάλι….

    Αυτές τις μέρες τα ΜΜΕ των μεγαλοκαναλαρχών, των σιωνιστών ταλμουδιστών εν ολίγοις, βγάζουν τις φτιαχτές δημοσκοπήσεις ότι ο λαός θέλει τον Τσίπρα πρωθυπουργό, ο λαός ξαφνικά αντί για το «όχι» που ψήφισε θέλει τώρα το «ναι»και ένα σωρό άλλες μ@λ@κίες… αναρωτιέμαι…. Που είναι οι Έλληνες;;; Υπάρχετε κάπου εκεί έξω;

    «Εκβιάστηκε» λέει ο Τσιπ και η κυβέρνηση… κι ο Λεωνίδας εκβιάστηκε και τόσοι άλλοι ΕΛΛΗΝΕΣ στην Ελληνική Ιστορία. Δεν έσκυψαν όμως το κεφάλι. Κι αν εκβιάστηκες με ΠΟΛΕΜΟ με Τούρκους και Ουτσεκάδες Τσίπρα και καημένε Καμμένε…. αν ήσουν Έλληνας θα έλεγες χωρίς δεύτερη σκέψη «πάμε πόλεμο» !!! Αν ο Κολοκοτρώνης είχε το σκεπτικό σου, αν ο Καραϊσκάκης είχε το νιονιό σου… ακόμα θα μασταν οθωμανική αυτοκρατορία…. ενώ τώρα είμαστε νεοταξική αποικία… σκλαβώθηκε η ΕΛΛΑΣ χωρίς να πέσει βόλι… ΚΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΟΡΘΙΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!
    Θα τολμάγατε Τσίπρα, ΜΜΕ, Ιεράρχες ραβίνοι και όλοι άλλοι εσείς προδότες να τα λέγατε αυτά μπροστά στους ήρωές μας και στους αγίους μας;;; ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ…..

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΕΙΣΤΕ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΥΤΟΥ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΜΑΜΩΝΑ (μαμωνάς = χρήμα)… έχει βγει και στην φόρα η καταγωγή σας, όπως και το πραγματικό θρήσκευμά σας…. Ας είναι καλά ο ε.α. Στρατηγός Αϋφαντής και κάποιοι άλλοι που τα έβγαλαν στην φόρα.

    Θα τόλμαγες συνέλληνα να δεις στα μάτια σήμερα τον Κολοκοτρώνη, τον Κοσμά τον Αιτωλό, τον Λεωνίδα;….. απάντησε μόνος σου το γιατί και πώς έφτασες εδώ…
    Θα τόλμαγες Έλληνα να δεις τώρα τον Χριστό μπροστά σου; τι θα του έλεγες για το πνευματικό χάλι σου; τι θα έλεγες στον Παντογνώστη;

    Συνέλληνες… σας έμαθαν ότι πρέπει να είσαι ανάμεσα σε αυτό και σε εκείνο το όριο και αν ξεφύγεις από αυτό είσαι κακός, είσαι τέρας, είσαι παλαβός κι ό,τι άλλο… σου έμαθαν ότι μόνο δεν έχεις άλλη επιλογή από το «δημοκρατικό πολιτικό» σύστημά τους. Σου έμαθαν ότι δεν μπορείς να έχεις άλλες επιλογές διακυβέρνησης της Ελλάδος. Τόσο πρόβατο είσαι;;; Δεν εννοώ σαφώς πραξικοπήματα τύπου 1967, που σίγουρα δεν είναι λύση.

    Περιμένετε όλοι σας να εκπληρωθούν οι προφητείες για την ανάσταση της Ελλάδος· νομίζετε ότι εσείς θα κάθεστε στον καναπέ και θα τα κάνουν άλλοι για σας;;; είστε σε τέτοια οικτρή πλάνη;;; ΝΑΙ ! ΕΊΣΤΕ !!! ..γιατί απλά το αντίχριστο σύστημα σας έπεισε ότι είστε. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΞΥΠΝΑΤΕ !!!... Και είστε τόσο αφελής να πιστεύετε ότι ΑΥΤΟΙ που κυβερνούν τις κυβερνήσεις, κι όλοι οι άλλοι αντίχριστοι δεν γνωρίζουν τις προφητείες;; ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ !!! και τι κάνουν, ξέρετε;;; Τις προσαρμόζουν όπως αυτοί θέλουν ! Εσείς περιμένετε πόλεμο με σφαίρες και αυτοί κάνουν πόλεμο με την πένα. Και ο καιρός περνά και εσύ Έλληνα ακολουθείς το καρότο… του κατευθυνομένου (από τους αντίχριστους) αυτεξούσιού σου. Τελικά ποιος θέλει ξύλο να ξυπνήσει, ΑΥΤΟΙ ή εμείς; Ξυπνάτε αλλιώς;;

    Έβαλαν χέρι στον ορυκτό μας πλούτο και το φάγατε; Ήταν νόστιμο στην παραλία που είστε κάθε μέρα και λέτε «δεν βαριέσαι αδερφέ» ή «έχει ο Θεός»;;;

    Εσείς εδώ και εκεί στο διαδίκτυο που τρομολαγνείτε κάθε μέρα στα μπλογκς, εκτός από την ανακύκλωση του τρόμου, μπορείτε να δώσετε ΦΩΣ στον λαό; Μπορείτε να δώσετε λύσεις στο δράμα του ελληνικού λαού; Μάλλον όχι… κι εσείς περιμένετε κάποιος άλλος να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Είστε Ορθόδοξοι λέτε… μα γνωρίζετε τι θα πει Ορθοδοξία; Γνωρίζετε ότι παλαιά για να είναι ο Έλληνας Ορθόδοξος περνούσε 3 χρόνια κατήχηση και μετά έδινε εξετάσεις;; Μάλλον όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θεός δεν υπάρχει για εσάς που πιστεύετε ότι δεν υπάρχει. Ο Θεός όμως που υπάρχει, μας λέει ένα: όλοι σκόνη είμαστε, αλλά η ψυχή μας είναι αθάνατη και ό,τι σπείρουμε, αυτό και θα θερίσουμε.
    Τι σπέρνετε λοιπόν; Τρομολαγνεία; Ψέμματα; Αντίχριστα; Φόβο; Ε.. αυτό και θα θερίσετε!
    Γιατί δεν σπέρνετε το ΦΩΣ της Αλήθειας; Γιατί δεν βγάζετε τον κόσμο έξω από την λήθη; Ο Θεός θέλει να μας βλέπει να υποφέρουμε; Όχι! αλλά βλέπεις… υπάρχει και το αυτεξούσιο, η επιλογή μας. Όσο λοιπόν εμείς ακολουθούμε ως πρόβατα το αντίχριστο σύστημα ως επιλογή μας, τόσο πιο μακρυά είμαστε από τον Θεό και ΣΑΦΩΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !

    Χρόνια τώρα φωνάζουμε από αυτό το κανάλι την μοναδική σωτηρία της Ελλάδος. Σωτηρία με αρχηγό τον Χριστό, με σύνταγμα του Αγίου Ιωάννη Βατάτζη, με νόμους της Αγίας Βασιλεύουσας Ορθοδοξίας, με τρόπο ζωής που θα οδηγήσει στο «ως εν ουρανώ και επί της γης». Όλοι σας διαβάζετε και χαίρεστε…. Μα…. Αν δεν το ζητήσετε εσείς Έλληνες, δεν θα γίνει. Μην πιστεύετε ότι θα το ζητήσει άλλος για σας. Μην είστε στις πλάνες των προδοτών.

    Κράτησα για τελευταίο ένα μήνυμα του απεσταλμένου του Θεού, ναι αυτόν που περιέγραψαν οι προφήτες Άγιοι Πατέρες μας ότι θα έρθει, και είναι εδώ και καιρό ανάμεσά μας, δίνοντας αγώνα να ξυπνήσετε Έλληνες, δίνοντας αγώνα να γίνουμε πάλι ΕΛΛΑΔΑ !!! Του Ιωάννη εκ πενίας με το «τήλωμα» ή «καλάμου ήλον» στο μεγάλο νύχι του δεξιού ποδός που λένε οι Άγιοί μας· αυτόν που είναι δίπλα μας, κι εσείς που αγαπάτε τόσο πολύ τον Θεόν δεν τον ακούτε. Διαβάστε ένα σύντομο επίκαιρο μήνυμα, ανάμεσα στα τόσα άλλα που λέει, κηρύττει, φωνάζει και καταδικάζει :


    «Στην βασιλεία των Ουρανών όποιος είναι εγγεγραμμένος είναι απαλλαγμένος να πληρώνει φόρους και κρατά τους φόρους για το σπιτικό του ο κάθε νοικοκύρης.
    Και για να καταλάβουμε καλύτερα οι αγράμματοι... θέλω να πω πως την ζωή που κάνουν οι δεσποτάδες μέχρι σήμερα, θα την κάνετε εσείς ....
    και οι δεσποτάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα τωρινά γεγονότα που ζούμε δεν είναι κάτι πρωτάκουστο για τους Ορθοδόξους Χριστιανούς. Έχουν προβλεφθεί από τους Αγίους και τους Πατέρες της Ορθοδοξίας. Δεν είναι όμως ο στόχος του παρόντος άρθρου να δώσει έμφαση στην φράση «Έξελθε εξ αυτής ο λαός μου, ίνα μη συγκοινωνήσητε ταις αμαρτίαις αυτής και ίνα εκ των πληγών αυτής μη λάβητε» (Αποκαλ.ιη’,4), αλλά να δώσει το στίγμα του γιατί φτάνουμε στο σήμερα, για ποιον λόγο δηλαδή ως άτομα ξεχωριστά, ως κοινωνία εν γένει φτάσαμε στο έσχατο αυτό σημείο.




    Τρόπος ζωής του κάθε Ορθοδόξου Χριστιανού είναι το να αγαπάμε τον διπλανό μας, και όλοι μαζί να ζούμε μέσα στην Αγάπη του Τριαδικού Θεού. Τι σημαίνει Αγάπη και πόσο απέχουμε από αυτήν σήμερα; Νιώθετε τον πόνο του συνανθρώπου σας, τον συμμερίζεστε με πράξεις; «Αγαπάτε» τον συνάνθρωπό σας με ζήλεια, φθόνο, κακία και πολλές φορές μίσος; Ζείτε μέσα στο μέτρο ή όχι; Ποθείτε κάτι που ανήκει στον συνάνθρωπο και θέλετε να του το πάρετε ή τον φθονείτε επειδή αυτός το έχει και εσείς όχι; Μήπως ενώ έχετε γυναίκα δική σας θέλετε να παίρνετε
    και την γυναίκα άλλου; Κατηγορείτε τον άλλον για τα σφάλματα τα δικά σας, φορτώνοντάς του τα; Είστε εγωιστές; Αυτές είναι λίγες απλές ερωτήσεις, στις οποίες ο καθένας ας δώσει την απάντηση για τον εαυτό του.
    Θα μπορούσα να διατυπώσω και άλλες πολλές· αναρωτηθείτε μόνοι σας. Στο σήμερα, ο τρόπος ζωής που κάνουμε δεν έχει καμία σχέση με δίκαιο, ηθική, μέτρο, πίστη, αγάπη και ελευθερία. Οι βασικές δηλαδή αρχές των Ελλήνων αλλά και της Ορθοδοξίας καταπατούνται βάναυσα. Θέλουμε να ονομαζόμαστε Έλληνες, δηλαδή φωτεινοί νόες, μα μόνο σκοτεινοί είμαστε. Και τι αλήθεια μπορούμε να περιμένουμε με αυτήν την κατάσταση; Ξαφνικά ως «δια μαγείας» να έρθουν όλα καλά; Όχι, αυτό δεν θα γίνει, γιατί όταν παρανομείς δεν κερδίζεις· αντίθετα λαμβάνεις
    τιμωρία. Από ποιον; Μα, από τον ίδιο σου τον εαυτό. «Ό,τι σπείρεις θερίσεις» και αυτό γίνεται συνεχώς.…






    Πάμε πίσω τώρα τον χρόνο: όλη η κακή μας συμπεριφορά που πιστεύουμε ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος ζωής και έτσι είναι η κοινωνία συμβαίνει γιατί τέτοια παιδεία λάβαμε. Για να το πω αλλιώς: γεννιέται ένα μωρό, εσύ, που είσαι καρπός αγάπης και μεγαλώνεις και αντί να παραμείνεις αγνός και καλός όπως ένα παιδί, γίνεσαι κακός, μοχθηρός, ανταγωνιστικός, ζηλιάρης και τα λοιπά κακά. Γιατί; Ποιος φταίει; «Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις» λέει ο σοφός λαός. Άρα, όταν δεν είμαστε στο περιβάλλον της Αγάπης, κάποιοι
    φρόντισαν να μην είμαστε. Κι αφού βλέπουμε ότι πάμε στον γκρεμό, γιατί δεν σταματάμε την πτώση; Ακόμα και όσοι από εσάς νομίζετε ότι τα κακά οικονομικά, ή τα πολιτικά ή άλλα τέτοιου είδους αδιέξοδα δεν έχουν σχέση με το θέμα, πλανάστε. Όλα έχουν σχέση, όλα είναι αλληλένδετα.




    Ο καθένας από εμάς είμαστε σαν ένας κρίκος μιας αλυσίδας, κι ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Φανταστείτε το σαν εικόνα. Ο καθένας δίνει το ένα χέρι στον διπλανό και ούτω καθ’ εξής. Φτιάχνουμε έτσι μια τέλεια γραμμή. Σήμερα όμως, το ένα χέρι δεν δίνεται στον διπλανό, η γραμμή δεν υπάρχει, η αλυσίδα είναι κομμένη σε πάμπολλα σημεία. Γιατί; Είναι θέμα μόνο παιδείας. Δεν μας έμαθαν την ουσία της Αγάπης, δεν μας έμαθαν την έννοια της αδελφοσύνης. Φταίμε κι εμείς που δεν την ψάξαμε, ενώ είχαμε τα ερεθίσματα. Το αμελήσαμε, το ξεχάσαμε, το
    κακό διογκώθηκε, μας παρέσυρε η φθορά, μας αλλοίωσαν αξίες που δεν ωφελούν τον εαυτό μας.




    Ακόμα και την ύστατη τούτη στιγμή της εσχάτης κατρακύλας, που όλα γύρω μας γκρεμίζονται, ακόμα και τώρα μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Είναι δυνατόν, πιστέψτε το! Μόνο θέληση χρειάζεται και πίστη σε αυτό. Ας μάθουμε την Αγάπη, αυτήν που δεν μας έμαθαν. Όχι την ιδεολογία, όχι την θεωρία, μα την ουσία, την πράξη στον εαυτό μας και στον διπλανό μας. Και, πιστέψτε το, ο κόσμος θα αλλάξει, όσο κι να σας φαίνεται αυτό εξωπραγματικό. Σας φαίνεται γιατί δεν το δοκιμάσατε, γιατί σας έπεισαν ότι δεν μπορείτε…


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγάπη… γνώρισε τον εαυτό σου, ποιος είσαι, γιατί γεννήθηκες, ποιος ο σκοπός σου, τι ήρθες να μάθεις εδώ, για ποιο λόγο περνάς το σχολείο της ζωής. Προστάτευσε τον εαυτό σου από οτιδήποτε δεν είναι Αγάπη: μην κρίνεις τους άλλους, κρίνε πρώτα τον εαυτό σου, μην κατηγορείς αλλά δες πρώτα τι έκανες εσύ. Δώσε το χέρι βοηθείας σε όποιον το έχει ανάγκη, χωρίς να σκεφτείς το γιατί και πώς. Μελέτα τις διδασκαλίες των φωτεινών νοών, των Ελλήνων δηλαδή. Η Αγάπη των Ελλήνων είναι φως για τον κόσμο. Μελέτα κείμενα που σου μαθαίνουν ποιος είσαι,
    το πώς πραγματικά είναι η ζωή. Ήρθες στον κόσμο και είσαι γιος ή κόρη κάποιου κατά σάρκα. Κατά πνεύμα όμως είσαι γιος ή κόρη του Θεού· όπως ρωτάς τον σαρκικό πατέρα σου για να μάθεις τι να κάνεις, γιατί δεν ρωτάς και τον Θεό; Έμεινες στην σάρκα και ξέχασες Αυτόν που είναι ο αιώνιος Πατέρας σου; και περιμένεις να δεις προκοπή όταν ξέχασες τον αλάθητο Πατέρα Σου ή τον ζήτησες μόνο για να σου κάνει τα χατίρια; Πατέρας είναι θα στα κάνει… μα περιμένει να σε βοηθήσει, να σε μάθει. Τι να σε μάθει; Αγάπη ο Θεός, την Αγάπη θα σου μάθει…




    Αγάπη, Αγαπώ… από το Α ως το Ω, σε μια λέξη κρύβεται όλη η ουσία του σύμπαντος. Όχι αγάπη σαρκική, μα νοητή, αγάπη ψυχική, αγάπη θεϊκή. Οδός λύτρωσης και ελευθερίας, οδός αποτίναξης ζυγών, οδός που ακόμα κι εδώ, σε αυτήν την γη φέρνει παράδεισο.




    Εγώ που γράφω αυτά τα λόγια δεν είμαι άξιος να πω παραπάνω, δεν είμαι κάτι παραπάνω από εσάς. Μα γνώρισα την Αγάπη και κατάλαβα πώς μπορεί να γίνει ο παράδεισος εδώ, και στην Ελλάδα και οπουδήποτε στον πλανήτη. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: είναι αδύνατον να είμαστε και να ζούμε καλά, αν ξεχνάμε την Αγάπη, τον Θεό. Υπάρχουν ανάμεσά μας άξιοι αντιπρόσωποί Του, άξιοι που τηρούν το "γράμμα" Του, αυτοί οι λίγοι, που μπορούν να μας λύσουν όλες τις απορίες μας. Τρέξτε σε αυτούς, μην περιμένετε λεπτό. «Ζητείστε και θα σας δοθεί». Νοήστε τι
    έχετε κάνει έως τώρα, νοήστε τον τρόπο ζωής που ζείτε, ώστε να μετα-νοήσετε και θα αρχίσουν να αλλάζουν όλα. Γιατί; Γιατί απλά ανοίγετε τον δρόμο να ζούμε όλοι μαζί αγαπημένοι, και όλοι εμείς μέσα στην Αγάπη του Θεού. Δεν είναι θεωρία, είναι πράξη. Κάθε μέρα θα γίνονται χιλιάδες θαύματα, γιατί αυτή είναι η Αγάπη.




    Αγάπη δεν είναι μόνο να σταυρώνεσαι Έλληνα, αλλά και να αναστηθείς. Από όλους μας εξαρτάται. Όλοι να είμαστε Ένα.







    Ταπεινά, και με πολλή στενοχώρια για τα σημερινά εκούσια δεινά των Ελλήνων,


    http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/

    Ο συνάνθρωπός σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ "συνάνθρωπε", προσωπικά θα εκτιμούσα περισσότερο αν έγραφες με την πορσωπική σου υπογραφή και όχι με την αντιγραφή ενός άρθρου από άλλο ιστολόγιο.
    Η αναδημοσίευση άρθρων είναι αρμοδιότητα του διαχειριστή. Ο χώρος των σχολίων, προσφέρεται για σχόλια των αναγνωστών. Όταν ο αναγνώστης ποστάρει ασχολίαστο άρθρο, κάνει spam.
    Παρόλα αυτά, το δικό μου σχόλιο είναι ότι το ύφος του άρθρου δεν με εκφράζει. Εκτός από τον διάχυτο θρησκευτικό δογματισμό, βρίθει από ιδεοληπτικές συνθηματολογίες, που απέχουν από τον ρεαλισμό και την αντικειμενικότητα.
    Αν και πολλά από τα μηνύματα που περιέχει, εκφράζουν τον χώρο του Καταχθόνιου Δαίμονα, ο τρόπος που επενδύονται αποδυναμώνει το νόημά τους.
    Όμως εσύ φίλε, δεν είσαι ο αρθρογράφος αλλά ένας μεταφορέας. Ως εκ τούτου, η δική σου άποψη απουσιάζει.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εδώ που φτάσαμε τωρα ειναι η καλύτερη ώρα... Γιατι ειναι η ώρα να τελειώνουμε με όλους τους προδότες ..... Τωρα που κάθε μέρα ενεργοποίηται το ΙΧΩΡ σε έναν έναν απο αυτούς που έχουν κάνει την προετοιμασία τους...τωρα που έκαναν το λάθος και ξύπνησαν αυτούς που δεν ήθελαν η νόμιζαν οτι δεν υπάρχουν .... τωρά που δεν υπάρχει αλλος χρονος.... και δεν εχει καμία ουσία ο χρονος... τωρα που κάποιοι δεν αισθάνονται τον χρονο και πλέουν σε ενα άχρονος πεδιο.... Τωρα την πάτησαν ..... Σε λιγο θα έρθει η ώρα οπου όλοι θα ενωθούμε και ο καθένας θα ξέρει τι να κάνει..... Τωρα που κάποιοι νοιώθουν το πείσμα , την θέληση ,την απόλυτη ελευθερία για δημοκρατία και ηθικές αξίες ..... τωρα που συνδέθηκαμε ξανα με τους προγόνους μας ....ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ

    Όλοι σε εγρήγορση για την μεγάλη μέρα που έρχεται .... Εμεις εχουμε αλλάξει την ιστορία του πλανήτη παρα πολλές φορές .... Ακόμη μια έρχεται....

    9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κάλεσμα σύρθηκε μπροστά μου,
    Ο πόνος και το αίμα
    Που θα αναβλύσει από τα σπλάχνα της μάνας
    Για να πνίξει τα παιδιά της
    Και φλόγες με γλώσσες μυτερές θα δέσουν τις θηλιές
    Στους τρυφερούς λαιμούς
    Και τα κορμιά θα σύρουν μέχρι να χωριστούν
    Ψυχές και σάρκες
    Τα δάκρια θα ποτίσουνε την διψασμένη ράχη
    της γριάς που μας κουβάλησε
    και ούτε και αυτό θα φτάνει
    πόνος και θρήνος και σπαραγμός
    στο γένος τον ανθρώπων με λύσσα
    θα απλώσει σαν πέπλος την φρίκη να καλύψει
    σαν το σεντόνι της ατιμίας που τις πομπές μας κρύβει
    τόσους καιρούς πια τώρα
    θάλασσες ,χείμαρροι και ποταμοί
    τίποτα δεν ξεπλένουν
    και η λύτρωση δεν κατοικεί σε τούτες τις μεριές
    και αν ο Θεός μας λυπηθεί
    και απλωθεί ξανά στις αγκαλιές του
    αιώνιου πατέρα
    ό,τι μπορεί να απόμεινε
    θα ξανά-ανασάνει
    μικρό και λίγο
    και ταπεινό
    και ελεύθερο

    Φημονόη





    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.