Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

20o ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ Κ.Δ.

Αποτέλεσμα εικόνας για χριστουγεννα

Τους κανόνες τους ξέρετε, ξεδιπλώστε τις σκέψεις σας ελεύθερα...

και χαλαρά ...αυτή την φορά!!

41 σχόλια:

  1. αδελφε εν Χριστω λυκιε την καλησπερα μου καλα κανεισ μπραδερ και κοιμασαι απο νωρισ διοτι πρεπει να ξεκουραζεσαι και να ετοιμαζεσαι για το επομενο μυστικο χτυπημα εναντιον των μισητων εχθρων των ελληνων το οποιο βεβαια πρεπει να γινεται προγραμματισμενα ανα τακτα χρονικα διαστηματα οπωσ μασ διδασκει καθε σοβαρη αποκρυφοσ σχολη που σεβεται τον εαυτο τησ και πανω απ ολα οταν τα αστρα ειναι σωστα γιατι αν δεν ειναι τα αστρα σωστα ε τοτε τι σοου θα κανουμε απλωσ θα χτυπαμε στον αερα και θα λεμε πωσ κατι καναμε λοιπον ασ δουμε τωρα τα πραγματα και απο την αλλη μερια το βασικο προβλημα των ελληνων τη σημερον ημερα ειναι οπωσ σου ειπα πριν δυο βδομαδεσ οτι συνορευουμε με εναν εντελωσ αχρηστο και ανικανο εναν πατσαβουρη εναν αθλιο εναν μπουνταλα εναν καραβλαχο και φυσικα εναν εντελωσ μα εντελωσ πανηλιθιο λαο δηλαδη τουσ τουρκουσ οι οποιοι ειναι κατι κατσαπλιαδεσ που μασ ηρθανε ξυπολυτοι απο τισ στεππεσ τησ ασιασ και εχουν και το θρασοσ να διεκδικουν και το αιγαιο μασ δηλαδη με λιγα λογια μασ εχουν πρηξει τα μεζεα για τα καλα επομενωσ τι κανουμε η μαλλον τι θα επρεπε να κανουμε ιδου το μεγαλο ερωτημα κοιτα να δεισ μπραδερ χρειαζομαστε εναν πρωθυπουργο ο οποιοσ θα παει στον βλαχο τον ερντογαν να του ξηγησει δυο λογακια και να του πει ακου μουλικο οχι πολλεσ μαγκιεσ μαζι μου μην σε στειλω ταξιδακι πισω στην στεππα να κανεισ παρεα με τα ραδικια καταλαβεσ μουλε πεσε τωρα και παιρνε πενηντα μην σε σπασω σαν κλαδακι λουλη και ξερεισ τι θα εκανεσ αυτοσ ο λουλησ μπραδερ λυκιε οχι μονο θα επεφτε να παρει πενηντα αλλα εκατον πενηντα και θα ελεγε και ευχαριστω απο πανω χαχαχαχαχαχα ολα αυτα τα εντελωσ υποθετικα βεβαια μονο αν ειχαμε καποιον σωστο πρωθυπουργο αλλα ποτε δεν ξερεισ αδελφε λυκιε τι συμβαινει στη ζωη ολα ειναι φλου φιλε ολα ειναι φλου και δεν υπαρχει πεπρωμενο για τουσ ελληνεσ το μονο πεπρωμενο που υπαρχει ειναι βασικα μια ανθρωπινη κατασκευη η οποια ονομαζεται ''''καλαθοσ των αχρηστων'' μεσα στην οποια τσουβαλιαζονται αργα η γρηγορα ολα τα αποτυχημενα σχεδια των εχθρων των ελληνων για να συναντησουν την δικη τουσ μοιρα,,,,,,,,,,, ετσι ειναι μπραδερ πωσ να το κανουμε δηλαδη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρκτουρε, δεν σου συνεστησα να μην εκφραζεσαι, απλα να τιθασσευσεις λιγο την ορμητικοτητα σου και να προσπαθεις να "ακους" αυτο που σου λενε οι εκαστοτε συνομιλητες σου. Ισως η ασκηση του Αττεσλη να σου φανει πολη χρησιμη. Την επομενη φορα που θα βρεθεις σε μια συζητηση που θες να μπεις και να τα "χωσεις" (ευκαιρια που τωρα στις γιορτες ισως εμφανισθει), να μπεις στην συζητηση και να μην εκρασεις καθολου την αποψη σου, παρα να προσπαθησεις να "ακουσεις" και να κατανοησεις αυτες των συνομιλητων σου, ακομα και αν τους θεωρεις βλακες. Καποια οπτικη, καποια προσεγγιση εχουν και αυτοι. Παντως, καλο ειναι να βλεπουμε περα απο τα ονοματα. Οταν θελησει καποιος, θα εμφανισει καποιο ονομα απο μονος του, μην πιεζουμε τον κοσμο, με το ζορι δεν γινεται ποτέ τιποτα (που να αξιζει). Απλα προσπαθησε οσο μπορεις να μην ταυτιζεσαι, να μην "κολλας". Να γραφεις οποτε και οσο επιθυμεις, απλα να θυμασαι πως "ουκ εν τω πολλω το ευ" (το ευ δεν βρισκεται στα πολλα)

    Ανωνυμε, μαχαιρι στο "εκασ" ειτε ειναι βεβηλοι, ειτε βαβυλοι, ειτε συνταξιουχοι. Ο Κατρουγκαλος δεν χαριζεται. Οταν ερθει η συνταξη, τοτε τα "ουγκαγκα μπουμ μπουμ γι γκαμπα γκουμ ντιριλι" ειναι πολυ πιθανα!

    Δεσποινα, το Unknown ειναι πολυ προχωρημενο ψευδωνυμο, αποπνεει μυστηριο. Κανενα προβλημα δεν υφισταται που πρεπει να λυθει. Γελα με την αναποδια και αποδεξου την. Παιξε με αυτην, στερωντας της την δυναμη να παιζει αυτη μαζι σου. Ισως να εισαι πολυ μυστηριωδης για να σε κατανοησει η google!

    Βαρβαρος δεν ειναι ο κοιλιοδουλος, υπαρχει διαφορα. Βαρβαρος ειναι αυτος μου μιλαει μια γλωσσα ακαταλαβιστικη (βαρ-βαρ-βαρ). Βαρβαροι ειναι και οι Ελληνες, αναλογως του τι λενε και πως εκφραζονται. Βαρβαρος γενικα εννοειται αυτος που του λειπει το ευγενες φρονημα, οποτε συμπεριφερεται ως αξεστος, με ζωωδη ενστικτα, χωρις να προσπαθει να βρισκει το απολλωνιο (ανωτερο, φωτεινο) στοιχειο μεσα στο καθε τι. Καργα διονυσιακος και μονο. Εχει απωλεσει την ισορροπια και εχει πολωθει στο παρορμητικο "οτι φαμε, οτι πιουμε και οτι αρπαξει ο κωλος μας".

    Επειδη ομως ειναι στη φυση του ανθρωπου να επιθυμει την επεκταση, εαν αυτο δεν βρει εφαρμογη στο απολλωνιο και πνευματικο στοιχειο, τοτε αναποφευκτα θα υπαρχουν κατωτερες εκδηλωσεις, οπως λαιμαργια (ο κοιλιοδουλος που ταυτισμενος με το υλικο του σωμα θελει να επεκταθει με το να τρωει ολο και περισσοτερο), "κατακτητισμος"/ιμπεριαλισμος( να κατακτησουμε ολους τους αλλους), οικονομικος πολεμος (vulture funds ("ληστρικά αμοιβαία κεφάλαια"") και "αγορες" σημερα)) κοκ. Η διαφορα ειναι πως συνηθως ο "χοντρος" επιλεγει (ασυνειδητα οπως ολοι) τον ευγενεστερο απο τους λαθος τροπους, απορρεια της ευγενικης του φυσης, καθως δεν θελει να κανει κακο σε κανενα, οποτε το κανει στον εαυτο του. Ειναι ο καλυτερος απο ολους οσοι ειναι λαθος και σε αγνοια διοτι δεν αδικει αλλον απο τον εαυτο του.
    Κανεις δεν ζει για να τρωει, επειδη ομως συμβαινει ειναι πραγματικα κριμα. Οι πραγματικοι ενοχοι ομως δεν ειναι οι παθουντες, διοτι αυτοι ειναι θυματα. Οι φταιχτες ειναι αλλοι. ΚΑταρχας στην Ελλαδα σημερα δεν εχουμε απωλεσει ακομα τα κατοχικα συνδρομα. Προφανως και δεν φταιμε εμεις για την κατοχη που βιωσαν οι γονεις/παππουδες μας και που η καρμικη σωματικη μνημη ακομα δεν εχει "ξεχασει", ειδικα σε πληθυσμους που ειχαν πληγει σε μεγαλο βαθμο. Δευτερον, υπαρχει μια ολοκληρη βιομηχανια δηλητηριασης που συντελει προς αυτο το σκοπο. Το θεμα ειναι πολυ μεγαλο και προσωπικα διατηρω αρκετο θυμο για τους υπευθυνους, τους οποιους και φυσικα δεν συγχωρω διοτι δεν αξιζουν συγχωρεσης. Για τα "θυματα" ουδενα κατηγορω εχω, διοτι δεν μπορουμε να κατηγορουμε ανθρωπους επειδη δεν ειναι "συνειδητοι". Εαν ημασταν συνεχως συνειδητοι, χαιρω πολυ, θαμασταν συνεχως αψογοι.
    ΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠτΧ, εικαζω πως το μηνυμα αφορα τα τεκταινομενα στην Τουρκια. Λογικο ειναι η υβρις καποια στιγμη να ακολουθηθει απο την Νεμεσι και κατ' επεκταση τυσι του τουρκικου κρατους καθως ειναι μεγαλυτερο απο οτι του αξιζει να ειναι. Αυτα λογικα θα συμβουν. Ειναι αυτονοητο πως η Ελλαδα πρεπει να ειναι προετοιμασμενη για τις εξελιξεις ωστε να μην "αυτοκτονησει" γεωπολιτικα, καθως μπαινουμε σε ενα παιγνιο win-win για ολους εκτος απο την Τουρκια. Ποσο αχρηστοι να ειμαστε.. δεν νομιζω. Τον Κοτζια τον θεωρω ικανο και εχεφρονα. Αρκει να "οχυρωσουμε" τα ευαλωτα μας σημεια με διαφορους τροπους, αφου ξερουμε το σχεδιο του παιχνιδιου τους (gameplan). Ο κατασκοπευτικος δορυφορος που ανεβασε η Τουρκια πριν κανα μηνα, ισως να τους δινει καποιο στρατιωτικο πλεονεκτημα, ομως το "παιχνιδι" ειναι κυριως πολιτικο και μετα στρατιωτικο. Θα πρεπει απο τωρα να προετοιμαζουμε το εδαφος ωστε να δειξουμε οταν ερθει η στιγμη, τους λογους για τους οποιους η Αν.Θρακη και η Κων/πολη οφειλουν να συνδεθουν με την Ελλαδα και οχι με την Βουλγαρια ή το νεο κρατος της Δυτ.Τουρκιας (μετα την διαλυση της) καθως και την σημασια να διατηρουμε ακεραια τα συνορα της Ευρωπης με την Ασια στο ΝΑ μερος.

    Ανωνυμε,η συμπεριφορα απεναντι στην τουρκια προφανως και δεν ειναι να γινεις και εσυ Τουρκια και να αντιγραψεις την συμπεριφορα της. Σε αυτο το παιχνιδι θα χασεις. Δεν παιζεις με εναν βλακα πεφτοντας στο επιπεδο του και κανοντας και εσυ βλακειες, διοτι μεταξυ αλλων θα σε νικησει αφου στην βλακεια προφανως λογω εμπειριας ειναι καλυτερος απο εσενα. Αφου ξερεις ακριβως τι βλακειες θα κανει, προετοιμαζεσαι να χρησιμοποιησεις αυτες τις βλακειες που θα κανει ως παγιδα για να τον πιασεις στην φακα. Ειναι να σαν να αντιμετωπιζεις εναν "στρατοκαυλο". Αφου ξερεις πως θα παρει φορα και θα ερθει καταπανω σου να σε πληξει στο σημειο που νομιζει πως πονας, τι να τρεχεις; Αραξε και προετοιμασε μια ωραιοτατη παγιδα/φακα, ωστε οταν ερθει να πεσει με το καλο μεσα. Εαν του επιτεθεις εσυ, του δινεις το ηθικο πλεονεκτημα του να εχει το δικαιο με το μερος του, δεν το καταλαβαινεις; Γιγαντας με γυαλινα ποδια ειναι, θα πας καταπανω του κρατωντας τον στατικο; Αστον να τρεξει λιγο να φαει τα μουτρα του. Σοβαρη δουλεια ομως προετοιμασιας ετσι; Οχι σαν την Κυπρο με τον ΟΗΕ. Προετοιμασια και δεσμευσεις με δικλειδες (να μην μπορει ο αλλος να διαφωνησει ακομα και αν θελει) εκει που μετραει,(στους παικτες) και οχι σε ΜΚΟ για την προστασια της καρετα-καρετα.

    Οπως και ο Αγαμεμνωνας, οτι και αν επαθε, δικο του καρμα ηταν και δικες του πραξεις. Να το λουστει και να το φαει αμασητο το καρμα του και να τον πονεσει. Δεν φτανει που λογω του εγωισμου του,τη στενομυαλια του και την αδικη συμπεριφορα του,πηρε στο λαιμο του τους Ελληνες, μου λες τωρα πως ηθελε να γλυτωσει και το καρμα του; Οχι κουφαλιτσα, απο το καρμα δεν γλυτωνεις. Κανενα τραγικο δεν ειχε ο βιος του, ηταν μαλακας και θα πληρωσει για τις μαλακιες του νομοτελειακα. Οταν τοπαιζε καμποσος και "πηδηκουλας" και αδικουσε και δεν σεβοταν κοτζαμ θεικο Αχιλλεα, ηταν καλα; Οι αλλοι Ελληνες τι εφταιγαν που ειχαν τετοιο αχρηστο αρχηγο και πληρωσαν με τις ζωες τους; Ολα αυτα συνεβησαν διοτι ο Αγαμεμνων παραηταν "αντρας" και επρεπε να την ειχε παντα πιο μεγαλη. Διοτι ηταν ανικανος να εχει λιγη θηλυκη αρχη μεσα του. Εαν δεν υπηρχε ο Οδυσσεας, ολο αυτο το γαιτανακι θα ηταν ενα φιασκο, ή ακομα χειροτερα οι Ελληνες θα ειχαν ξεκληριστει. Τραγικοτητα σημαινει βασανα χωρις να ξερεις γιατι. Το οτι δεν ξερεις δεν σημαινει πως δεν εζησες με αδικια. Απο αγνοια νομου μπορει να την γλυτωσεις, απο αγνοια καρματος οχι. Εδω φαινεται η αξια του να ζεις δικαια, η αξια της γνωσης ωστε να ξερεις τι ειναι δικαιο και η αξια της αντιληψης ωστε να κατανοεις τι σου συμβαινει. (και να μην την πατας οπως ο Οιδιοπδας που παντρευτηκε καταλαθος την μανα του)
    ΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΓ.Ανωνυμε σε ευχαριστω για τα ευγενικα σου λογια. Σημασια ομως εχει η εφαρμογη της γνωσης στην πραξη στην ζωη μας. Εδω μπορει εσυ ή ο οποιος αλλος να τα καταφερει πολυ καλυτερα απο εμενα. Στο ευχομαι ολοψυχα

    ΥΓ2. Εεπ Λυκιε. Make love, not war. (καντε ερωτα, οχι πολεμο). Σωστο ειναι αυτο, ειναι αυτο που λεμε για τους νεαρους.
    "-Πωπω, ολο νευρα και (ψευτο)επανασταση ειναι αυτος.
    -Θα βρει μια γυναικα, να ηρεμησει"

    Τι σου ειναι παντως η γυναικα. (αν δεν εχει απωλεσει την θηλυκη της αρχη) Κοτζαμ Hulk να εχεις γινει, με ενα αγγιγμα της, επιστρεφεις.

    Εδω ισως παρατηρουνται δυο τροποι εκδηλωσης της επεκτασης. Με την θηλυκη αρχη, επεκταση της ουσιας μας, ξεχειλωμα δηλαδη, συμπεριληψη, ωστε να ειναι σωστος ο τροπος και διαρκης. Και ενας δευτερος με εισχωρηση, κατακτηση. Ο δευτερος τροπος καθιστα τον κατακτητη δεσμιο του κατακτωμενου καθως οφειλει να ειναι διαρκως εκει, ωστε να μην χαθει η κατακτηση του, καθως εγινε πλασματικα μονο μεσω προσκαιρης υπερισχυσης και δεν συνεβη θεληματικα. Εαν φυγεις, χανεις οτι κατεκτησες. Κατι σαν την Οθωμανικη αυτοκρατορια και τα 400 χρονια υποδουλωσης μας σε αυτην. ΦΕυγεις και δεν ακουμπας, οπως το νερο στο αδιαβροχο δερματινο.

    ΥΓ3. Καλες γιορτες

    Ελ Στοχαστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα, είπα να κάνω αυτό το Αναψυκτήριο πιο χαλαρό, μιας και είναι το τελευταίο της "δεύτερης εποχής"! Από τον Γενάρη, νομίζω πως ξεκινά η "τρίτη εποχή" του Κ.Δ., αυτή της ωριμότητας.
      Ελπίζω ότι οι θηλυκές παρουσίες της παρέας μας, δεν θα ενοχλήθηκαν από την ελαφρώς...ανάλαφρη εικόνα του Αναψυκτηρίου μας!
      Το "κάνε έρωτα και όχι πόλεμο", είναι μια ειρηνική ευχή, αλλά ο έρωτας όχι μόνο συνυπάρχει με τον πόλεμο, αλλά πολλές φορές ενισχύεται από αυτόν!
      Συμφωνώ απόλυτα με τις σκέψεις σου πάντως.
      Και μια γνώμη για το "πράττε αμετανοήτως".
      Νομίζω ότι οι αρχαίοι δεν εννοούσαν να μην μεταστρέφεις την γνώμη σου για ότι έπραξες, μιας και έγινε, αλλά να πράττεις με τέτοιο τρόπο, που να μην χρειάζεται να μετανοήσεις. Άρα πράττε συνετά και μετά από σκέψη, ώστε οι πράξεις σου να υλοποιούν τις συνειδητές σου επιλογές και να είναι σε ακολουθία με τον νου σου. Συνεπώς με αυτό τον τρόπο είμαστε πάντοτε υπεύθυνοι και υπόλογοι για τις πράξεις μας, στοιχείο ωριμότητας και ευθύνης. Έτσι ο πολίτης ως πολιτικό ον, γίνεται χρήσιμος και όχι χρηστικός για την πόλη.
      Εννοείται, πως αν κρίνουμε την πράξη μας άδικη ή επιβλαβή, είναι σώφρων να ανακαλέσουμε, να αποκαταστήσουμε και να θεραπεύσουμε την βλάβη που επέφερε, ενώ θα ζητήσουμε την συγχώρεση από το θύμα μας (εξιλέωση).
      Καλές γιορτές, με υγεία, αγάπη και φώτιση!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Ελευθερα αγαπητε Λυκιε...
      Το ωραιο το θαυμαζουμε ολοι.
      :-)

      Ελενη.

      Διαγραφή
    3. https://www.google.gr/search?q=sexy+santa+clauses&client=ms-android-om-lge&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjk8fqY2ofRAhWrJcAKHSXjDIoQ_AUIBygB&biw=360&bih=513#imgrc=u0zL-SmT9p6uuM%3A

      Για να επελθει δικαιοσυνη και ισορροπια στα πλήθη....

      Ελενη.

      Διαγραφή
    4. Χαχαχα! Έτσι ...εξισορροπήθηκε το θέμα!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    5. ....

      Τι σου κανει ενα κλικ ομως....

      Ευκολακι..

      Ελενη.

      Διαγραφή
  5. Καλημερα
    Τριτη εποχη ωριμοτητας. Ωραιο ακουγεται

    Σαφως ο ερωτας ειναι και πολεμος κατα καποιον τροπο. Ειδικα ο φυσικος ερωτας σε επιπεδο μορφων, ειναι ξεκαθαρα ερωτας πολικοτητας, αρα μπορει σαφως να ιδωθει ως πολεμος, τοσο πιο εντονος οσο μεγαλυτερη η πολωση, μεταξυ των δυο αρχων, αρσενικη και θηλυκη. Δεν ειναι ο βελτιστος τροπος, αλλα καποια τετοια ξεσπασματα τα εμπεριεχει. Μετα στο συνειδητο επιπεδο νομιζω ανερχομαστε της πρακτικης του πολεμου σε μια πιο ωριμη κατασταση θαυμασμου και συμπεριληψης (το "μαζι") απο αυτην του "θελω να σε καταβροχθισω για να κορεσω την πεινα μου".

    Συμφωνω με το Πραττε αμετανοητως, μας ξενιζει ισως η εννοια του "μετανοω" καθως η εννοια που του προσδιδουμε σημερα ειναι ελαφρως διαφορετικη.
    "να πράττεις με τέτοιο τρόπο, που να μην χρειάζεται να μετανοήσεις" τουλαχιστον οσον αφορα τις συγκεκριμενες σου πραξεις. Σαφως και να μετανοησεις αργοτερα αν θελεις και να αλλαξεις νοοτροπια και κατ επεκταση τις πραξεις σου αν το επιθυμησεις ή το θεωρησεις σωστο, αλλα να εχεις υποψιν σου πως οι τοτε πραξεις σου δεν ηταν λαθος, αλλα κατι που ηθελες και υπευθυνα εσυ επελεξες και εκανες, ακομα και αν αυτο αποδειχτηκε λαθος επιλογη, καθως για εσενα ηταν χρησιμο

    Ας πουμε κανει καποιος μια κακη επιλογη στη ζωη του και το συνειδητοποιει μετα. Να μην μετανιωσει. Ηθελε και το εκανε, του αρεσε και αρα υπηρχαν λογοι προς αυτο. Να μαθει ωριμα να το αποδεχεται, να εκτιμαει την εμπειρια ή απολαυση της καθε του επιλογης και μετα ας πηγαινει παρακατω. Να μην καθεται να μεμψιμοιρει "Ωω, τι εκανα. Δεν το ηθελα, δεν το εννοουσα" διοτι ετσι υποτιμαει την επιλογη του, τον εαυτο του και καθε τι που συμπεριελαμβανοταν σε αυτην. Ακομα και το "λαθος" εχει την αξια του, διοτι μας εκανε αυτο που ειμαστε σημερα. Νομιζω ειναι ενας τροπος να ζουμε συνειδητα, εαν το σκεφτομαστε αυτο το δελφικο πριν καθε μας επιλογη, διοτι το να μετανιωνει κανεις σημαινει να ζει στο παρελθον. Εαν ζει συνειδητα αναποφευκτα βρισκεται στο παρον οποτε δεν μετανιωνει

    A warrior is about absolute vulnerability. That's the only true courage (Peaceful Warrior)
    Ο πολεμιστης ειναι απολυτα ευαλωτος. Αυτο ειναι το μοναδικο πραγματικο θαρρος


    Λυκιε, ντινγκ-ντονγκ.
    "Αν ειναι να κανεις αυτο που μετραει, το "κοινο" ειναι πολυ μικρο" Sadhguru
    Θα ηθελα πολυ να ακουσω απο την οπτικη ενος ινδου γκουρου, για τα "ανωτερα"
    https://www.youtube.com/watch?v=V80W02u4UwM&list=WL&index=21 (αγγλικα)

    Ελ Στοχαστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σκεπτικό σου ευνοεί την απενοχοποίηση του εαυτού μας, από λάθος επιλογές που κάναμε στο παρελθόν. Βολικό και ψυχικά υγιεινό.
      Οι λάθος επιλογές όμως, ίσως να επέφεραν βλάβες στον εαυτό μας ή σε άλλους. Στην μεν πρώτη περίπτωση, "δικαιούμαστε" να βλάψουμε τον εαυτό μας, διότι μέσω των λαθών μας μαθαίνουμε, αλλά στην δεύτερη περίπτωση δεν μπορούμε να επιβαρύνουμε τους άλλους, με τα δικά μας λάθη.
      Συνεπώς πιστεύω πως τουλάχιστον για τα λάθη μας που έβλαψαν τους άλλους, θα πρέπει να επανορθώνουμε ή να ζητάμε συγχώρεση αν η κατάσταση είναι μια ανατάξιμη. Η επανόρθωση και η συγχώρεση, επιφέρουν καρμική απαλλαγή, κάτι που δεν πρέπει να περιφρονούμε.
      Καλά Χριστούγεννα, φίλε Ε.Σ.!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  6. αδελφε εν Απολλονα και Αθηνα παλλαδα λυκιε ελλανιε συνελληνα πατριωτη χαιρετιζω εσενα και τον φιλοξενο οικο σου καθωσ και την πολιτικη ανοχησ που σε διακατεχει ωσ γνησιο απογονο του ξενιου Διοσ σημερα εγω ο φτωχουλησ του θεου ηθελα να σου πω πωσ μερικεσ φορεσ δεν ξερω γιατι δεν ξερω τη βαθυτερη αιτια εγω ειμαι αμορφοτοσ αλλα μερικεσ φορεσ νιωθω μια καποια λυπη για εναν απο τουσ εχθρουσ των ελληνων και μιλαω βεβαια για αυτον τον γνωστο τον τουρκαλβανο τον γυφτο τον εντι ραμα ξερεισ αυτο το δουλακι το πουτανακι των τουρκων που φιλαει κατουρημενεσ ποδιεσ οπου σταθυει και οπου βρεθει αυτη τη λουγκρα που εμφανιστηκε ξαφνικα στισ τηλεορασεισ μασ οταν τον επαιρνε συνεντευξη ο παπαχελασ και ελεγε οτι μαλακια του κατεβαινε στην κεφαλα που πραγματικα πιστευω πωσ αν βρεθει καποιοσ χειρουργοσ και του ανοιξει την βοιδοκεφαλη του μονο σκατα θα βρει μεσα αυτοσ ο γυφτοσ που προσπαθουσε να μασ δουλεψει και ελεγε οτι Ελληνεσ και αλμπανοι πρεπει να κατσουμε να συζυτυσουμε και καλα σαν πολιτισμενοι για να τα βρουμε και χασκογελουσε σαν πουστρακι που ειναι για αυτον τον τυπο λοιπον μπραδερ μερικεσ φορεσ νιωθω λυπη γιατι ολοι ξερουμε οτι ειναι γιουσουφακι του ερντογαν και τον εχουνε στησει οι τουρκαλαδεσ μπροσταρη για να φαει αυτοσ τα σκαγια στη μαπα για αυτον τον χεστη λοιπον μπραδερ λυκιε που μασ κουναει τη δαχτυλουμπα απο τισ τηλεορασεισ και μασ πουλαει μαγκιεσ με τισ πλατεσ τησ τουρκιασ νιωθω λυπη γιατι του εχουνε φουσκωσει τοσο πολυ τα μυαλα του αν μπορει κανεισ να πει βεβαια οτι εχει μυαλο αυτη η ανθροπομορφη πουστρα που μασ το παιζει ανετη νιωθω λυπη γιατι δεν εχει καταλαβει ακομα ο τουρκογυφτοσ οτι εμεισ οι ελληνεσ δεν συζυταμε σε τραπεζια δεν κανουμε διαπραγματευσεισ δεν ειμαστε πολιτισμενοι δεν παιρνουμε χαμπαρι ποτε και πουθενα και οτι οποια σκατοφατσα βρεθει στο δρομο μασ που απλα ρε παιδι μου δεν μασ γεμιζει το ματι θα την παμε γαμιωντασ αυτην και την παρεα τησ μεχρι τουσ αγιουσ σαραντα κι ακομα παρα περα μπραδερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=Mov638TJrmQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αδελφε εν Χριστω λυκιε την καλησπερα μου μπραδερ βεβαια οταν λεω οτι νιωθω λυπη μην με παρεξηγεισ γιατι ξερω οτι συμφωνεισ και εσυ μαζι μου δεν εννοω ακριβωσ λυπη αλλα μαλλον θα ελεγα οτι νιωθω εναν συνδυασμο αηδιασ και οικτου οπωσ οταν βλεπεισ μπροστα σου ενα ανοιγμενο στα δυο βατραχι που σπαρταραει και εσυ βρισκεσαι σε διλημα να σηκωθεισ και να φυγεισ η να κατσεισ απο πανω μεχρι να ξερασεισ και να το πνιξεισ στο ξερατο χαχαχαχαχαχα οποτε καταλαβαινεισ μπραδερ πωσ νιωθω για τον γυφτο τον πρωθυπουργο τησ αλβανιασ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μπραδερ λυκιε και αυτο για να γελασουμε λιγο δεν κρατηθηκα ειμαι γεροσ και εχω ακρατεια καταλαβαινεισ,,,,,,,,,,,,,,,
    https://www.youtube.com/watch?v=9tp4KfQ1D4I

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμε, "δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται"! Πριν "τακτοποιήσουμε" τους Αλβανούς, θα πρέπει να "τακτοποιήσουμε" τα του οίκου μας και να διώξουμε την πέμπτη φάλαγγα που βυσσοδομεί την πατρίδα μας και την παραδίδει αμαχητί στις ύαινες της παγκόσμιας πολιτικής σκακιέρας!
    Να είσαι πάντα προετοιμασμένος για το χειρότερο, αγαπητέ!
    Καλά Χριστούγεννα!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αδελφε εν Χριστω λυκιε συνελληνα πανελληνιστη επειδη ξερω ποσο πονασ για την ελλαδα μασ καταρχασ θα ηθελα να σου πω να μην στεναχωριεσαι και βασικα να το ριξουμε λιγο στο γελιο σημερα επειδη εμεισ οι ελληνεσ ειμαστε και γλετζεδεσ λοιπον εμεισ οι ελληνεσ καταρχην να πουμε οτι εδω στη χωρα μασ την κοιτιδα του πολιτισμου παγκοσμιωσ σε ολο τον πλανητη εχουμε και κατι τυπουσ σαν τον τιτανοτεραστιο τον τσουκαλα οποτε καταλαβαινεισ μπραδερ οτι δεν πολυμασαμε με τετοιεσ πλατεσ,,,,,, δεσ εδω σουπερ τριλογια απιστευτου γελιου,,,,,,,,,,,,,,
    https://www.youtube.com/watch?v=nhT4qvkdvvU
    https://www.youtube.com/watch?v=hiW9aByltXg
    https://www.youtube.com/watch?v=vsAi8PIpD8s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αδελφε εεν Απολλονα λυκιε την καλησπερα μου εμεισ οι ελληνεσ ομωσ αμα γουσταρουμε κανουμε και καμια φαρσουλα σε γεροντεσ για να περναει η ωρα,,,,,,,,,,,,,
    https://www.youtube.com/watch?v=BU-veZETb_c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. επισησ μπραδερρ λυκιε κανουμε και πλακιτσα σε σοφοκληδεσ πιτσαδορουσ,,,,,,,,,,,,,,
    https://www.youtube.com/watch?v=zgaGKKHdeAQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μπραδερ Λυκιε τρισμεγιστε μαχητα του οικουμενικου ελληνισμου εδω στην ελλαδα την τοπικιστικη την πιο λαικη την πιο αγραμματη επειδη ειμαστε και πολυ μαγκεσ να ουμε αμα λαχει ριχνουμε και κανα μπινελικι οταν μασ κανει κεφι,,,,,,,,,,,,,,,
    https://www.youtube.com/watch?v=mm0MvVpC3nY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. και φυσικα μπραδερ κανουμε και πλακιτσα αμα λαχει και στα κωλοψαρα του στρατου που ειναι λεει μεσα σε υποβρυχια οποτε τουσ στελνουμε εντολεσ μακροθεν!!!!!!!!!!!!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=mvvvxPKSqBk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. και γενικωσ οπωσ καταλαβαινεισ αδελφε εν μεγαλω αρχιτεκτονα του συμπαντοσ λυκιε οι ελληνεσ ειναι ενασ λαοσ πανεξυπνοσ αλλα και τιμιοσ σοφοσ υπομονετικοσ πραοσ και ταπεινοσ που ομωσ δεν σηκωνει πολλεσ μαλακιεσ και φυσικα ανωτεροσ απο ολουσ τουσ αλλουσ πανω στον πλανητη γη που κανει οτι γουσταρει οποτε γουσταρει για να γουσταρει απλωσ επειδη γουσταρει και που κοβει πολυ ευκολα αμα λαχει τουσ τσαμπουκαδεσ των φλωρολελεδων αντιπαλων λαων που πουλανε μαγκιεσ και κρυβονται πισω απο μεγαλεσ προσ το παρον δυναμεισ αλλα αυτα στα εχω ξαναπει να μην λεμε τα ιδια μπραδερ ομωσ στα λεω ολα αυτα για να αρχισεισ να μπαινεισ στο νοημα σιγα σιγα για να καταλαβεισ με τι λαο εχεισ να κανεισ οταν μαχεσαι με ανιδιοτελεια υπερ πατριδοσ και πιστεωσ γιατι εγω σε ξερω καλα εσυ γελασ και κανεισ το λαθοσ να μην ακουσ τον γερο γιατι οποιοσ δεν ξερει με τι λαο εχει να κανει και νομιζει οτι ξερει ε τοτε τα φιλελληνικα του σχεδια συνηθωσ καταληγουν σε σκουπιδοτοπουσ τσιγγανικουσ να κανουν παρεα με τισ μυγεσ για αυτο το λογο σε συμβουλευω σαν να ειμαι πατερασ σου με πατρικη στοργη οτι πριν δωσουμε εξετασεισ πρεπει να ειμαστε και καλα διαβασμενοι αλλιωσ φευγουμε αδιαβαστοι και αμα επανελθουμε ξαναφευγουμε αδιαβαστοι και αμα επανελθουμε ξαναφευγουμε αδιαβαστοι και αμα επανελθουμε ξαναφευγουμε αδιαβαστοι και αμα επανελθουμε ξαναφευγουμε αδιαβαστοι και αμα επανελθουμε ξαναφευγουμε αδιαβαστοι ωχ ωχ ωχ ωχ ωχ ωχ ωχ ωχ ωχ ωχ μπραδερ λυκιε μου φαινεται οτι πεσαμε σε λουπα εγω σε αφηνω βγαλτα περα μονοσ σου χαχαχαχαχαχαχαχαχα αντε τρελιαρη καλο πασχα και καλη τυχη!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. https://www.youtube.com/watch?v=t3Fy5ntJuZg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. βεβαια αδελφε λυκιε εδω στην ελλαδα εχουμε τη δυστυχια να συντηρουμε και μερικουσ σκατοφλωρουσ βρωμυλουσ κατσαπλιαδεσ τουρκογυφτουσ σαλιαρηδεσ κατι πολιτισμενουσ ευρωπαιουσ τσιγγανουσ ξερεισ κατι τσαντιροβιεσ τσιγγανεσ τουρκογυφτισσεσ που θελουνε να τισ λεμε και ρομα και που μασ ηρθανε απο το υπερπεραν η απο οπου στο διαολο ηρθανε εγω παντωσ σιγουρα δεν ξερω απο που ειμαι αμορφοτοσ παιζω ταβλι στο καφενειο και που στελνουν τα παιδια τουσ λεει και στο στρατο και θα πολεμησουν λεει και για την ελλαδα αμα χρειαστει αλλα ενταξει εμεισ πανω στην τρελα τουσ δουλευουμε και αυτουσ γιατι ελληνεσ ειμαστε και οτι γουσταρουμε κανουμε,,,,,,,,,,,,,,,,
    https://www.youtube.com/watch?v=nGN3aSKI1SU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γερο-ανώνυμε, έβαλα για κορώνα μου τις συμβουλές σου και αυτές θα ακολουθώ από εδώ και μπρος! Ο λαός μας είναι πολυ ιδιαίτερος και αυτοκαταστροφικός, προδοτικός και εγωπαθής. Είναι ο λαός που τρώει τα παιδιά του, για να ζει "καλά"...
    Τον ξέρω αυτόν τον λαό, όπως κι εσύ άλλωστε.
    Άντε και καλή Ανάσταση! Μη φας πολυ οβελία, γιατί θα σου ανεβάσει την χοληστερίνη παππού!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. .....


    Μνήμες !


    https://www.youtube.com/watch?v=tiZ4RChtO3Y


    https://www.youtube.com/watch?v=Hby5FVj-vDw



    έρρωσθε και ευδαιμονείτε


    Ποιητής των χρωμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πόσοι γνωρίζουν την αλήθεια για τα ‘ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ' και την ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ;
    Ο Διόνυσος αποκαλούνταν «σωτήρ» και θειον «βρέφος», το οποίο γεννήθηκε απὸ την παρθένο Σέμελη. Ήταν ο καλός «Ποιμήν», του οποίου οι ιερείς κρατούν την ποιμενική ράβδο, όπως συνέβαινε και με τον Όσιρη. Τον χειμώνα θρηνούσαν τον θάνατο του Διονύσου απὸ τους Τιτάνες, αλλά στις 30 Δεκεμβρίου εόρταζαν την αναγέννησή του. Οι γυναίκες-ιέρειες ανέβαιναν στην κορυφή του ιερού βουνού και κρατώντας ένα νεογέννητο βρέφος φώναζαν «ο Διόνυσος ξαναγεννήθηκε. Ο Διόνυσος ζει», ενώ σε επιγραφή αφιερωμένη στον Διόνυσο αναγράφεται:
    «Εγὼ είμαι που σε προστατεύω και σε οδηγώ, εγώ είμαι το Άλφα και το Ωμέγα».
    Σας λέει κάτι αυτό;
    Περι Μυησεως...
    Εψαξα να βρω αυτην την φωτογραφια,διοτι σ'αυτην περιλαμβανονται κρυμενα,ΤΡΙΑ απ'τα Μυητικα-Τελετουργικα του ονοματα...
    Ελθε Διθυραμβε Βακχε,ΒΟΥγενη,Θεε του Ευοι,Βρομιε,Ιοβακχε Παιαν...
    Θεος γενναται δοξασατε,
    Θεος εκ του Διος απαντησατε.
    Ασατε τω Διονυσω πασα η Γη
    και εν ευφροσυνη,ανυμνησατε λαοι,
    οτι δεδοξασθαι...
    25 Δεκεμβρίου σήμερα, οι Έλληνες εορτάζουν τον δικό τους Θεό.
    ''Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΞΑΝΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ, Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΖΕΙ''!!!!!
    Στις 25 Δεκεμβρίου (που αργότερα καθιερώθηκε από την Εκκλησία ως ημέρα των Χριστουγέννων) εόρταζαν τη γέννηση του ‘θεού’ Μίθρα και κατά καιρούς του Ηρακλή (γιου του Δία), του Διόνυσου -‘θεού’ του κρασιού- (και γιου του Δία επίσης), του Φρέιρ (‘θεού’ των Σκανδιναβών) κ.α.
    Για όσους επίσης δεν γνωρίζουν, η «Πρωτοχρονιά» με το Γρηγοριανό ημερολόγιο, ήταν η γιορτή προς τιμήν του Απολλωνίου του Τυανέως. Εκτός από αυτό οι Ρωμαίοι στις 1 Ιανουαρίου είχαν εκλογές…δηλαδή διοργάνωναν φιέστες οι υποψήφιοι για το κοινό τους, γιορτάζοντας παράλληλα τη γιορτή του ‘θεού’ Ιανού ( janus)’ εξού και το january/Ιανουάριος..
    ΤΥΧΕΡΟ ΕΒΡΟΥ 29-12-2016 ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητε Λύκιε, χρόνια πολλα με υγεια και ευτυχια. Ηθελα να σου κάνω την εξης ερώτηση. Ποιοι ήταν οι πραγματικα Πεφωτισμένοι και αν τα συμβολα τους χρησιμοποιήθηκαν γιανα πως να το πω ελληνικα ντουμπλαριστουν απο τους Skulls and bones ή αλλιώς Order of Illuminati.

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Τα ΣΈΒΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΈΝΑ ΌΜΟΡΦΟ 2017

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Είναι κανόνας πως, όταν κάτι επαναλαμβάνεται από όλους, τείνει να γίνει αναντίρρητα αποδεκτό. Κάπως έτσι συμβαίνει και με το περίφημο έμβλημα των Ιλλουμινάτι, την πυραμίδα με τον Παντεπόπτη Οφθαλμό. Μονάχα που η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Βλέπετε, δεν υπάρχει καμία ιστορική σύνδεση ανάμεσα στους Πεφωτισμένους του Weishaupt (1748-1830) και την πυραμίδα με το μάτι!
    Όταν κάποτε ζήτησα τη γνώμη του Νικόλαου Λάου (που από το 2008 ηγείται την Societas Masonica Illuminatorum και πλέον σήμερα της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Τάγματος των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων) πάνω στο θέμα αυτό, μου διευκρίνισε πως τα παραδοσιακά σύμβολα των Πεφωτισμένων ήταν «ο οφθαλμός εντός ακτινοβόλου τριγώνου, το περιστέρι που φέρει κλάδο ελιάς και παριστάνεται δίπλα στον ήλιο, και η κουκουβάγια της Παλλάδας Αθηνάς, που έχει να κάνει με το βαθμό του Αθηναίου και την απόδοση τιμής προς την κλασική ελληνική φιλοσοφία και δημοκρατική πολιτεία».
    Διατηρώ αρκετές επιφυλάξεις για τα πρώτα δυο, κυρίως διότι τα μοναδικά σύμβολα που έχουν σωθεί από τους Ιλλουμινάτι είναι τρία μετάλλια και ένα λιτά εικονογραφημένο βιβλίο με την ίδια πάντα παράσταση: ένα ανοιχτό βιβλίο (με τα αρχικά P.M.C.V. δηλαδή «per me caeci vident», που σημαίνει «μέσα από μένα ο τυφλός βλέπει») και μια κουκουβάγια!
    Ο οφθαλμός μέσα στο τρίγωνο είναι το Μάτι της Πρόνοιας του Θεού (ενώ το τρίγωνο παριστά την Αγία Τριάδα) και εμφανίζεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο στη χριστιανική τέχνη αρκετούς αιώνες πριν – χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο πίνακας Δείπνο στους Εμμαούς (1525) του Jacopo Pontormo.
    Αν είναι έτσι, όμως, τότε πώς έγινε αυτή η παρανόηση; Η απάντηση βρίσκεται στη Μεγάλη Σφραγίδα που κοσμεί το αμερικάνικο δολάριο! Πολλοί πιστεύουν πως η εικόνα της ημιτελούς πυραμίδας με τον Παντεπόπτη Οφθαλμό δηλώνει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων των Ιλλουμινάτι-Ελευθεροτεκτόνων.
    Στην πραγματικότητα, όμως, τα πράγματα έχουν αλλιώς! Στο συλλογικό βιβλίο Τεκτονισμός: Η Μεγαλύτερη Μυστική Αδελφότητα του Κόσμου (2009) έχω αφιερώσει στο θέμα ένα ολόκληρο κεφάλαιο, στο οποίο εξηγώ με κάθε λεπτομέρεια το ιστορικό παρασκήνιο της δημιουργίας του συγκεκριμένου συμβόλου.
    Συνοπτικά, όμως, η τελική σύνθεση της Μεγάλης Σφραγίδας έγινε το 1782 από τον (όχι τέκτονα) Charles Thomson, που βασίστηκε σε ένα προσχέδιο του 1776 από τον (επίσης όχι τέκτονα) καλλιτέχνη Pierre Eugene du Simitiere. Προσέξτε τώρα: μέχρι και εκείνη την εποχή, σε καμία Στοά ή τεκτονικό έγγραφο δεν εμφανίζεται ο Παντεπόπτης Οφθαλμός. Μέχρι τουλάχιστον το 1784, οπότε ο (τέκτονας) Marquis de Lafayette δίνει στον (επίσης τέκτονα) στρατηγό George Washington ένα κεντημένο περίζωμα όπου, ανάμεσα στα υπόλοιπα τεκτονικά σύμβολα, υπήρχε ο Παντεπόπτης Οφθαλμός!
    Μερικά χρόνια αργότερα, το 1797, ο Thomas Smith Webb, ο άνθρωπος που -όπως λέγεται- θεμελίωσε τον Τεκτονικό Τύπο της Υόρκης με το βιβλίο του The Freemasons Monitor, θα εισάγει τον Οφθαλμό στην τεκτονική συμβολική…
    Εφόσον, λοιπόν, τα εν λόγω σύμβολα δεν είναι Τεκτονικά, αλλά ούτε ανήκουν στους Ιλλουμινάτι, γιατί σήμερα κυριαρχεί η ιδέα πως μια παράξενη μίξη αυτών των δυο ταγμάτων μπόλιασε τις αποκρυφιστικές του εικόνες στα ορόσημα ενός νέου έθνους; Ξανά η αιτία εντοπίζεται σε μια φρικτή παρεξήγηση. Βλέπετε, το 1884, ο καθηγητής του Harvard Eliot C. Norton σχολίασε για την Αμερικάνικη Σφραγίδα πως «μοιάζει με πληκτικό έμβλημα μασονικής αδελφότητας». Η παρομοίωση αυτή ήταν αρκετή για να προκαλέσει μια σειρά από ευφάνταστα σενάρια, που διακινούνται ανεξέλεγκτα μέχρι και σήμερα.
    ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητή Aya, οι Ιλλουμινάτοι ή Πεφωτισμένοι, είναι ένα μυστικό Τάγμα που επισήμως δημιουργήθηκε την Πρωτομαγιά (δεν είναι τυχαίο) του 1776 στην Γερμανία, από τον Άνταμ Βάισχαουπτ. Οι πραγματικές του ρίζες όμως, θα πρέπει να αναζητηθούν στο Τάγμα των Ιησουιτών και τις μεθόδους τρομοκρατίας και χειραγώγησης, μέσω της συνωμοτικής δράσης που χρησιμοποιούσαν. Με λίγα λόγια, οι Ιλλουμινάτι δημιούργησαν το ιδεολογικό υπόβαθρο της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ της κοινωνίας, μέσω της επαναστατικής ιδεολογίας, που ήθελε δήθεν να καταργήσει την εξουσία των ευγενών, την ιδιοκτησία, την αστική τάξη, το χρήμα και τον ...πόλεμο! Η θρησκεία, η πατρίδα και η οικογένεια, θα έπρεπε να διαλυθούν προκειμένου να δημιουργηθεί μια παγκόσμια κοινωνία, με μια και μοναδική παγκόσμια κυβέρνηση. Συνδέθηκαν με τους Ελευθεροτέκτονες της Γαλλίας, διότι διακύρηταν την αθεΐα, σε αντίθεση με τους Τέκτονες της Αγγλίας που πίστευαν στον Μ.Α.Τ.Σ. (Μέγας Αρχιτέκτων Του Σύμπαντος). Έτσι μέσα από αυτή την Αδελφότητα, αναδείχθηκαν οι θεωρίες του Ρουσσώ και του Βολταίρου (τέκτονες) γενόμενες πράξη με την Γαλλική επανάσταση και την δημιουργία της Κομμούνας και της σοσιαλιστικής ιδεολογίας, η οποία έμελλε να διαβρώσει τον ευρωπαϊκό πολιτισμό και να οδηγήσει αργότερα στην Οκτωβριανή επανάσταση του 1917. Ουσιαστικά λοιπόν, έχουμε μια μυστική αδελφότητα συνωμοτικού χαρακτήρα, η οποία είχε ως στόχο την επιβολή μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων, όπου η παγκοσμιοποίηση και ο διεθνισμός θα κατέστρεφε τις κοινωνικές και πολιτισμικές κατακτήσεις των ευρωπαϊκών λαών, ώστε να ενωθούν όλοι σε μια ενωμένη Ευρώπη. Στην πορεία οι Ιλλουμινάτοι αν και φαινομενικά εκδιώχθηκαν από την βαυαρική κυβέρνηση, εγκαταστάθηκαν μυστικά στις ΗΠΑ (λέγεται ότι ο Τζώρτζ Ουάσινγκτον ήταν ο Βάισχαουπτ), όπου κυριάρχησαν και την γέμισαν με τα σύμβολά τους. Στις ΗΠΑ δημιούργησαν το εργατικό κίνημα, την "εργατική πρωτομαγιά" (Σικάγο), την Αμερικανική Επανάσταση, το σοσιαλιστικό και το κομμουνιστικό σύστημα, αλλά και την αναρχία. Από τις ΗΠΑ πλέον, κατευθύνονται όλες οι γραμμές της παγκόσμιας κυριαρχίας και της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Μπορούμε να πούμε ότι οι Ιλλουμινάτοι είναι οι παγκόσμιοι συνωμότες του Διεθνούς Σιωνισμού.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ευχαριστώ εκ των προτέρων θα τα μελετήσω όπως είχα πει ταπεινή μαθήτρια. Θέλω να ρωτήσω κάτι ακόμα. Τι σημαίνει " εσσεται ημαρ " και πια η ιστορία του. Ευχαριστω Λύκιε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Θα ερθει η μέρα......
    Που ο Απόλλωνας θα επιστρέψει και θα μείνει για παντα....

    Χρησμός της Πυθίας.

    Ο νοητός ήλιος της δικαιοσύνης που θα βασιλευει...

    http://www.invisiblelycans.gr/proti-panellinia-apoklistiki-anafo-7/

    Σε αυτό το λινκ κανει την ίδια ερώτηση προς το τέλος ο συνεντευξιαστης...Έχει ενδιαφέρον.

    Ελένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Ελένη. Όπως λέμε στήθι ήλιε νοητέ?

      Διαγραφή
    2. "Στηθι ήλιε νοητε" ....;
      Δεν κατάλαβα τι εννοεις καλη μου Aya.
      Eleni

      Διαγραφή
    3. "Στηθι ήλιε νοητε" = Ο νοητός ήλιος της δικαιοσύνης που θα βασιλευει. Αγαπητή Ελένη πολύ ενδιαφέρον το λινκ μπορεις να μου δώσεις όλα τα παρτ?

      Διαγραφή
    4. Αγαπητή Αya, ρίξε μια ματιά εδώ σχετικά με το έσσετ'ήμαρ:
      https://human-philosophie.blogspot.gr/2013/05/blog-post_5193.html?m=1
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  26. Καλη μου Aya, δεν ειναι δυσκολο να βρεις τα αλλα δυο μερη αν δεις την ημερομηνια κατω απο τον τιτλο και τα αναζητησεις ημερολογιακα πηγαινοντας στην αρχικη σελιδα του μπλογκ.
    Ιδου λοιπον το αποτελεσμα της αναζητησης.

    http://www.invisiblelycans.gr/proti-pagkosmia-apoklistiki-anafor-4/

    http://www.invisiblelycans.gr/proti-pagkosmia-apoklistiki-anafora-lefka-ieratia-mafra-ieratia-part2-mia-paraxeni-erminia-i-i-pragmatikotita/

    Πρεπει ωστόσο να σε προειδοποιησω οτι δεν γνωριζω γενικα για την εγκυρότητα του site ουτε αυτων που συμμετεχουν και αρθρογραφουν εκει οπως γνωριζω και εμπιστευομαι τον Κ.Δ.
    Λιγες ωρες πριν κανεις την ερωτηση για το εσσετ'ημαρ ετυχε να διαβαζω το λινκ περι ιερατειων και μου εκανε εντυπωση η συγχρονικοτητα εμφανισης της εν λογω φρασης...
    Προσωπικα, θεωρω, αν θες την γνωμη μου, πως θελει μεγαλη προσοχη τι θα κρατησεις μεσα σου ως πραγματικο ή ψευτικο και να θυμασαι οτι οι συμβολισμοι θελουν σωστη αποκωδικοποιηση. Ο καθενας ατομικα οφειλει να αναγνωρισει και να ξανααναψει τον ηλιο τον νοητο μεσα του προσελκύοντας με την ολη συμπεριφορα του την θεια χαρη προς επιτευξη του σκοπου αυτου.

    Ελενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. .....

    To πρώτο πλοίο που μπήκε στην Ακταία ( Ακτή – Αττική ) είναι από την εταιρία Μπλέ Αστέρι ( Μπλού Στάρ ) το...

    Δ Η Λ Ο Σ !

    ( Ακριβώς τρία ( 3 ) λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου )


    Ο χιονιάς που μας έχει κατακλύσει αυτές τις Ημέρες, σκοτώνει ανεπιφύλακτα κάθε μικρόβιο στην ατμόσφαιρα και καταπνίγει κάθε ιό.
    Αχρηστεύει και κάθε περίπτωση ψεκασμού.

    Έτσι λοιπόν η Αριάδνη ( χιονιάς ) μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε μια πιό καθαρή ατμόσφαιρα για ανάσες και ταυτόχρονα και πιό καθαρές σκέψεις.

    Ο μίτος της πλασμένος με νυφάδες ( όπως των μαλλιών από βαμβάκι ) μόνο που αυτή την φορά με την βοήθεια του Κυανού Αστέρα ( Σείριος – Μπλέ Αστέρι ) τα "εγκαύματα" είναι "αντίπολα"...

    Παγετός,

    "παγίωσις" δεδομένων.


    Επαναπροσδιορισμός,

    Επανάκτηση,

    Επανεκκίνηση !




    έρρωσθε και ευδαιμονείτε


    Ποιητής των χρωμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω η ερμηνεία σου να επαληθευτεί!
      (αν και δεν το βλέπω)
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  28. Αγαπητέ Λύκιε καλημέρα. Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ λίγα πράγματα για το "Δελφικόν Έψιλον" και την σύνδεση του με το Ρώσικο ΕΛ? Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.