Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ: «Είμαι ο Θεός, ο δημιουργός των πάντων…»!!!



Δεν είναι καινούρια η δήλωση του τοκογλύφου Σόρος, αλλά επίκαιρη και τα περιγράφει όλα…
Ο διαβόητος δισεκατομμυριούχος – επενδυτής, ισχυρίζεται ότι είναι «θεός και ο δημιουργός των πάντων» και πιστεύει επίσης ότι «οι συνήθεις κανόνες και νόμοι δεν ισχύουν γι’αυτόν».
«Φαντάζομαι τον εαυτό μου ως ένα είδος θεού …», είχε γράψει ο διάσημος Τζώρτζ Σόρος στο βιβλίο του «Η Αλχημεία της Οικονομίας» (The Alchemy of Finance) που είχε κυκλοφορήσει το 1987.

«Αυτό θα πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή στο μέλλον, κάτι σαν ισχυρή μεσσιανική φαντασίωση που είχα από την παιδική μου ηλικία, που ένιωσα ότι έπρεπε να την ελέγξω, αλλιώς θα είχα προβλήματα.» Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Independent της Βρετανίας (το 1998), όταν ρωτήθηκε για την συγκεκριμένη δήλωση συμπλήρωσε: «είναι ένα είδος ασθένειας όταν θεωρείτε τον εαυτό σας ένα είδος θεού, τον δημιουργό των πάντων, αλλά νιώθω άνετα γι “αυτό τώρα.»
Σύμφωνα με ιστοσελίδες που αναμεταδίδουν το θέμα, όπως η americantoday, ο Τζώρτζ Σόρος είναι μια από τις πηγές του «κακού» και βρίσκεται πίσω από τα δεινά που έχουν χτυπήσει την παγκόσμια οικονομία και κατ’επέκταση το σύνολο του πλανήτη.
Και συνεχίζει στο βιβλίο του λέγοντας: «Δεν δέχομαι τους κανόνες που επιβάλλονται από τους άλλους …. Και σε περιόδους αλλαγής των κυβερνήσεων, δεν ισχύουν για μένα οι συνήθεις νόμοι.»

10 σχόλια:

  1. Αν δεν ειχα παιδια θα ειχε φαει μια σφαιρα στο κεφαλι να ξεμπερδευομεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά μια τέτοια σφαίρα, θα προσέφερε μεγάλο καλό στην ανθρωπότητα. Ένα "ερπετό" λιγότερο! Όμως δεν υα ξεμπερδεύουμε με δαύτους, τόσο εύκολα. Ούτε είναι τόσο εύκολο, να του φυτέψεις μια σφαίρα στο κεφάλι!
    Αν παρόλα αυτά το αποφασίσεις, αναλαμβάνω να σου κρατήσω τα παιδιά, για όσο θα είσαι στη φυλακή. Έπειτα θα σε απελευθερώσει η ομάδα του Κ.Δ. και θα σε φυγαδέψει σε ασφαλή χώρο...
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχαχα!!!!!
    Αγριες διαθεσεις διακρινω!
    Να αναμενουμε συνθημα;
    Πλακα πλακα....τα καστανα ηδη καιγονται και χρειαζονται χερια για να βγουν απο την φωτια....

    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχα! Να θεωρήσουμε δεδομένα και τα δικά σου χέρια; Είσαι "μέσα";
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ετσι εν λευκω; Χαχαχα!
    ;-)
    Δε βαριεσαι! Φύγαμε! Για μια τρελα ζουμε! Την καλως εννοουμενη τρελα βεβαιως βεβαιως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χωρίς σιγαστήρα! Και σφαίρα ευλογημένη ή τουλαχιστον χαραγμένη με το συμβολο της Ορθοδοξίας όσο για την φυλακή βολευομαι και εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. α.... σορρυ ξέχασα και την Χιλαρυ.. υπεύθυνη για 50.000 αυτοκτονιες απο αξιοπρέπεια και παράξενες φωνές εντός. Ε... θα το βαφτίσω φωτογραφικές σκέψεις γιατι για τις πολυ-μορφικές αργουμε τεχνολογικα αλλά ποτέ μην λες ποτέ τεχνολογικα.... Άλλωστε τα ρολόγια συνεχίζουν να χτυπουν κανονικά στην Γενεύη! Να θέμα ενδιαφέρον για το αναψυκτήριο Λύκιε. Φωτογραφίζοντας τις σκέψεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο-ΑΔΑΜ φτιαχνει Ο-ΜΑΔΑ... Η ισχυς εν τη ενωσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια σφαίρα με το σύμβολο της Ορθοδοξίας, ίσως να μην είναι αρκετά δυνατό μήνυμα για αυτό που εκπροσωπεί ο Soros! Δεν κάνει τόσο την διαφορά!
    Με σιγαστήρα είναι ασφαλέστερο.
    Χαχα! Δεν είναι η ώρα ακόμα!
    Aya, δεν ξέρω για τις φωτογραφίες σκέψη. Πες μας λίγα πράγματα.
    Η ισχύς εν τη ενώσει, ναι! Η ομάδα του Κ.Δ. υπάρχει ήδη, αλλά ακόμα συζητά μέσα από πληκτρολόγια.
    Σε άλλα πεδία, μπορεί και περισσότερα...
    Αγαπητή μου Ελένη, η καρδιά σου είναι πάντα "μέσα" και το γνωρίζω!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλα να ειμαστε για να παιρνουμε και να δινουμε μαθηματα ισορροπώντας στο κεντρο της καρδιας, αγαπητε μου Λυκιε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.